הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האתר הזה אמין?

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570
בדיוק היום קבלתי מהם מוצר.
תתקשר ותבצע הזמנה, יש אפשרות לשלם לשליח במזומן(מה אני עשיתי), אבל קצת יותר זמן המשלוח.

• פותח/ת השרשור
בדיוק היום קבלתי מהם מוצר.
תתקשר ותבצע הזמנה, יש אפשרות לשלם לשליח במזומן(מה אני עשיתי), אבל קצת יותר זמן המשלוח.
כבר הזמנתי בדואר רשום. מקווה שזה באמת הדגם שאני רוצה ולא יביאו לי שטות אחרת...
טוב הם עושים לי כבר בעיות, הזמנתי וירד לי כסף מהפייפל אבל הם אומרים שיש בעיה וזה לא לקח כסף.

כבר הזמנתי בדואר רשום. מקווה שזה באמת הדגם שאני רוצה ולא יביאו לי שטות אחרת...
טוב הם עושים לי כבר בעיות, הזמנתי וירד לי כסף מהפייפל אבל הם אומרים שיש בעיה וזה לא לקח כסף.
אין דבר יותר פשוט מלעשות צילום ולהראות להם שזה ירד ..

לא מכיר את האתר אבל חשוב לציין שבכל אתר שהוא בכדוה"א(ואולי גם בירח) כשאתה משלם בפייפל יש לך הגנת קונה מהם ל180 יום והם יחזירו לך את הכסף ויתעסקו עם בעל החנות.
אם הזמנת מוצר והוא לא הגיע או לא הגיע כמו שהוא אמור להגיע אתה פונה למוכר ולרוב הוא יטפל בך, כי הוא יודע שהצדק בסוף ייצא לאור מול פייפל וחבל על הזמן שלו.

אני נוטה שלא לקנות בארץ(למעט כרטיסי הופעות/לקולנוע) באתרים בלי פייפל, מה גם שהעמלה היא על המוכר ולא עליך

• פותח/ת השרשור
אוקיי הם הגיעו וזה לא הדגם הפרו. זה הדגם הרגיל ואחד מהם בכלל נראה משומש כולו נראה כאילו עבר התעללות...
קיצר אל תקנו מהמקום הזה, אני מחזיר להם את הסוגרים האלו ושילכו להזדיין.

היי
טיפה לא בנושא אבל לא מצאתי משהו יותר קרוב. אני מחפש שעון יד עם פונקציה של פיטנס טרקר. באתר שמשווא מחירים מצאתי אזה כמה אבל אני לא מבין בלום בחנויות... איזה טובה ואיזה לא. באלי אקספרס לא רוצה לקנות כי אין להם פאי פאל שעון חכם עמוד מס` 1
יש שם FASTCARDTECH TVCMALL DX...... איזה יותר אמין?
תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית