הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי להתחיל בדיאנבול?

FishnZone

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני מתאמן כבר כשנתיים וחצי (בסה"כ מתוכם הייתי בהפסקה 7 חודשים).
יש לי חבר שהתחיל והגיע לגדלים יפים בזמן קצר, חשבתי להתחיל גם, אין בדיוק "המדריך למתחיל" אז אני בינתיים אוסף דעות עד שיתגבש משהו אמין.

אני לא יודע אם אני צודק בחלק מן הדברים, אז אשמח שתתקנו.
הציעו לי להתחיל עם קריאטין אבל אני יודע שזה ממלא את הגוף בנוזלים, ואני לא מעוניין בלהראות מנופח מנוזלים אלא שבאמת יהיה שם שריר.
חשבתי על דינאבול ורציתי לדעת אם זה נטו גורם לשריר לקחת יותר חלבון או שגם זה ממלא בנוזלים,
נאמר לי שכדאי להתחיל מדינאבול ולא מסקיילים כדי לראות איך אני מקבל את זה, זה נכון?
אותו אחד גם אמר לי ש"תופעות לוואי" מהדיאנבול הם די חארטה, אז אשמח לשמוע, גם ראיתי שיש כאן אנשים שמפרסמים בדיקות דם ונראה מהצד שהם ממש מבינים,
איך אני נכנס לתחום, זה לא שיש קורס פתוח באוניברסיטה.

דרך אגב, אני בצבא בתור קבע, יש עם זה בעיה כלשהי? (זה נחשב כסמים / נראה בתוצאות בדיקות דם כסם כלשהו? הבנתי שזה לא חוקי?)
ומכיוון שבצבא לא מספקים את הארוחות הכי מספקות, יש אפשרות להשתמש גם באבקת חלבון להשלמת ארוחות? בעת שימוש דיאנבול?
עשיתי די סלט ואשמח לאיזה צדיק שיסביר.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מזה שאתה צריך לקרוא פה מאמרים באתר. ואז תקבל את כל התשובות לשאלות ששאלת. ואז תגיע לפה אם פחות שאלות. אם בכלל. 😃) אני צדיק נסתר .
את האמת שקראתי כמה מאמרים על המוצרים עצמם, וגם ריפרפתי, חוץ מסלט אחד גדול ואת מה שרשמתי כאן (שגם בזה אני לא בטוח) לא כל כך התבהר לי העניין.
בכללי יותר מאשמח למישהו בעל נסיון שיסביר לי מה מתאים ספציפית לי אם זה לא ביקוש גדול מידי

נערך לאחרונה:
אני לא הכי מבין כי אני בעצמי בסייקל ראשון.

לעשות סייקל של אוראלי לבד דבר ראשון לא הישתלם לך מבחינת תוצאות ונזק.

2) אתה לא רוצה להיות נוזלי מקריאטין? דיבול יעשה אותך פי עשר יותר נוזלי כי הוא אוראלי די״רטוב״ וסופח הרבה נוזלים.

3) אם כבר אז תתחיל מסייקל של טסט בלבד לראות איך הגוף יגיב לחומרים ביכלל, ןאם כבר אתה משלב דיבול זה לחודש מקסימום.
(תקנו אותי אם אני טועה)

נ.ב: אגב יש תופעות לוואי ביגלל חוסר איזון הואמונלי למשל יכול להיות אקנה ( שאצלי יצא בפנים למשל) אגרסיביות,חרמנות,רעב .
יש תופעות לוואי לטוב ולרע וזה משתנה מאדם לאדם.

עשית סלט כי אין לך מושג לעזאזל על מה אתה מדבר. הדבר היחיד שצדיק יכול להגיד לך זה אל תיגע בזה כרגע.
עצם זה שאתה מזכיר קריאטין ודיאנבול באותו משפט משקף תפישה עקומה של כל הנושא. דיאנבול זה לא פאקינג קוטג' 5% שאתה אוכל אחרי אימון. הפורום הזה הוא מקור ידע ענקי, תתחיל לקרוא בנעוצים מה זה סטרואידים בתור התחלה. הם בטח שלא "אה... עחי נראה לי זה יגדיל אותי, תארוז לי חמש קילו דיאנבול טרי טרי לקחת", "חבר שלי גדל מזה" "זה נותן יותר חלבון לשריר עחיי".

כן, אני לא מנסח את זה בצורה הכי נחמדה, אבל אני רק רוצה למנוע ממך נזק, כי אתה חייב לדעת בדיוק מה אתה עושה.

בהצלחה.

יש לי חבר שהתחיל והגיע לגדלים יפים בזמן קצר, חשבתי להתחיל גם, אין בדיוק "המדריך למתחיל" אז אני בינתיים אוסף דעות עד שיתגבש משהו אמין.

הציעו לי להתחיל עם קריאטין אבל אני יודע שזה ממלא את הגוף בנוזלים, ואני לא מעוניין בלהראות מנופח מנוזלים אלא שבאמת יהיה שם שריר.
חשבתי על דינאבול ורציתי לדעת אם זה נטו גורם לשריר לקחת יותר חלבון או שגם זה ממלא בנוזלים,
נאמר לי שכדאי להתחיל מדינאבול ולא מסקיילים כדי לראות איך אני מקבל את זה, זה נכון?
אותו אחד גם אמר לי ש"תופעות לוואי" מהדיאנבול הם די חארטה, אז אשמח לשמוע, גם ראיתי שיש כאן אנשים שמפרסמים בדיקות דם ונראה מהצד שהם ממש מבינים,

דרך אגב, אני בצבא בתור קבע, יש עם זה בעיה כלשהי? (זה נחשב כסמים / נראה בתוצאות בדיקות דם כסם כלשהו? הבנתי שזה לא חוקי?)
ומכיוון שבצבא לא מספקים את הארוחות הכי מספקות, יש אפשרות להשתמש גם באבקת חלבון להשלמת ארוחות? בעת שימוש דיאנבול?

רואים שאין לך שום הבנה בסיסית, מזה "נטו גורם לשריר לגדול"? קוראים לזה סינתזה!
"אני לא מעוניין להראות מנופח מנוזלים" - דיבול אחד החומרים שמומרים הכי הרבה לאסטרוגן -> יותר אסטרוגן יותר נוזלים, יותר תופעות לוואי (בפוטנציאל).
מי שאמר לך שכדי להתחיל עם דיאנבול כדי לראות איך זה סייקלים ושתופעות לוואי של דיבול הם חארטה, הוא אדיוט ברמה הכי גבוהה שיש!
העלאת אנזימי כבד, ג'ינו (התחלת חזה נשי), לחץ דם גבוה, השבתת הציר ההורמונלי ועוד ועוד, אם כל זה חארטה אז אני לא מבין בעסק הזה.
אתה מראש יודע שאתה לא אוכל מספיק ואז שואל "האם אבקת חלבון יכולה להשלים ארוחות" - אבקת חלבון באה להשלים תצרוכת חלבון יומית, אם אתה מדבר על ארוחות שאתה לא אוכל מספיק האבקת חלבון לא תשלים לך את הערכים האלה שכן הערך הקלורי של האבקה נמוך וכמו שאמרתי הא להשלים רק תצרוכת חלבון יומית אבל מה עם השפחמימה והשומן? מי ישלים לך את זה?

אני בטח שלא צדיק אבל במידה וכן תרצה להקשיב לי, רד מכל העסק הזה עד שתגיע לרמת הבנה בסיסית ואז אולי תחשוב כן להשתמש אבל בטח לא דיבול סולו.
ובמידה ולא תחליט להקשיב לי סע ברכה שיהיה לך בהצלחה התוצאות שלך יהיו ידועות מראש, אתה תיקח דיבול תרגיש חזק תעלה במשקלי עבודה, מסת הגוף והנוזלים יעלו, אתה תרגיש סוס ברמה אחרת המצברוח שלך יהיה בשמיים עד היום שתפסיק להשתמש, שבועיים אחרי הכדור האחרון אתה תראה יותר גרוע ממה שהתחלת זה אני חותם לך, הנוזלים ירדו הכוח ירד התפריט בטח שלא יהיה טוב מספיק בשביל הניקוי ו90 אחוז מהישגים ירדו לטמיון.

כולם הציעו לך וגם אני מציע לך לעצור ולא לעעשות סייקל!! אתה לא בשל לכך! חוסר ידע משווע אחי זה מכונת לבלגן ובעיות! תתחיל לקרוא עוד עוד ועוד ולצבור ידע מהפורום לא חסר תגובות פה של מבינים! תקרא תשכיל אל תמהר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית