עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוכל כמו טרקטור לפי תפריט...תכנית מעולה לדעתי,אם תקפיד על תזונה טובה ושינה איכותית ותצליח לעשות 2 סבבים בשבוע,אין ספק שתראה תוצאות..בהצלחה
למה שינית מabcd לabc?
מוצא את הפיצול יותר נוח ויותר אפקטיבי.מה המשקלי עבודה שלך בתרגילי הבסיס? ולמה הפיצול הזה? למה שלא תעבוד בתכנית ab שמבוססת על תרגילי הבסיס לעצימות ועוד תרגילים משלימים לנפח?
מן הסתם התכנון הוא לעלות כל הזמן.יש לך איזשהו תכנון להעלאת משקלי עבודה בפיצול הזה? וכשאתה מתכוון ל״אפקטיבי״, איך זה בא לידי ביטוי?
אני באמת לא מבין למה 18 סטים נשמע הרבה? אימון אמור להיות אינטנסיבי18 סטים לחזה ? ,12 סטים בייספס ?
יש פה נפח מטורף אפילו למתאמן על חומרים .
בתכנית הזאת לא תיקח אותך רחוק וסיכוי גבוה יותר שתזיק לך מאשר תועיל.
אינטנסיבי ויעיל, אתה לא אמור לשחוט את השריר ,אתה אמור ליצור עליו עומס שהתאוששות של 3-4 ימים תספיק לו.אני באמת לא מבין למה 18 סטים נשמע הרבה? אימון אמור להיות אינטנסיבי
עד עכשיו עבדתי עם נפח זהה ואפילו גדול יותר וההתקדמות לא רעה בכללאינטנסיבי ויעיל, אתה לא אמור לשחוט את השריר ,אתה אמור ליצור עליו עומס שהתאוששות של 3-4 ימים תספיק לו.
אתה גם רוצה להתקדם לא ? ,איזו תכנית התקדמות יש לך עם כזה נפח ?
כמה זמן זה "עד עכשיו" ?עד עכשיו עבדתי עם נפח זהה ואפילו גדול יותר וההתקדמות לא רעה בכלל
קצת פחות משנהכמה זמן זה "עד עכשיו" ?
דווקא ממשיך לעלות גם משקל גוף וגם במשקלים. תקוע קצת בחזה ספציפית במוט (ל10 אני דוחק 80 אם אני מוריד חזרות יכול לדחוק גם יותר. פשוט לא רואה טעם בלתת 3-4 חזרות שזה כביכול כח). גם בדדליפט קצת תקוע אבל זה בעיקר ממני שלא רוצה להעמיס על הגב יותר מידימה זה אומר התקדמות לא רעה ? ,אני מניח שהגוף התפתח והמשקלים עלו אבל כנראה הגעת למקום שממנו המשקלים כבר לא עולים וגם הגוף כבר לא מתפתח, תקן אותי אם אני טועה
אני אישית לא בעד abc ומעדיף AB .בכל מקרה העלתי את הפוסט כדי לקבל עצות. אתה מציע להוריד כמות סטים? לכמה