הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים abc

• פותח/ת השרשור poloo
  • פורסם בתאריך

poloo

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
IMG_1425.JPG
מתאמן כשנה
עד עכשיו abcd
בן 25 1.77 משקל 81 12%שומן. כרגע במסה
מתאמן 6 פעמים בשבוע
רוצה לשמוע חוות דעת על התוכנית שעשיתי והצעות לשיפור

תודה

תכנית מעולה לדעתי,אם תקפיד על תזונה טובה ושינה איכותית ותצליח לעשות 2 סבבים בשבוע,אין ספק שתראה תוצאות..בהצלחה
למה שינית מabcd לabc?

• פותח/ת השרשור
תכנית מעולה לדעתי,אם תקפיד על תזונה טובה ושינה איכותית ותצליח לעשות 2 סבבים בשבוע,אין ספק שתראה תוצאות..בהצלחה
למה שינית מabcd לabc?
אוכל כמו טרקטור לפי תפריט...
למה שיניתי? כי יש מצבים שיש לי הפרש גדול מידי בABCD בין השרירים למרות שהאימון בABCD היה קצת ארוך יותר(אותו חילוק רק שכתפיים ורגליים עבדתי בנפרד ונתתי יותר דגש)
הגב קצת בפיגור וחשבתי ששינוי תכנית יעשה לו טוב ולי בכללי למקסם את התוצאות אפילו יותר כשאני מגרה שריר פעמיים בשבוע, כמובן נותן זמן התאוששות ושינה טובה.

מה המשקלי עבודה שלך בתרגילי הבסיס? ולמה הפיצול הזה? למה שלא תעבוד בתכנית ab שמבוססת על תרגילי הבסיס לעצימות ועוד תרגילים משלימים לנפח?

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה שלך בתרגילי הבסיס? ולמה הפיצול הזה? למה שלא תעבוד בתכנית ab שמבוססת על תרגילי הבסיס לעצימות ועוד תרגילים משלימים לנפח?
מוצא את הפיצול יותר נוח ויותר אפקטיבי.
לחיצת חזה 80-85ק ל8-10
סקוואט 100ק ל8
דדליפט 80 קילו ל6-8
לחיצת כתף 55 ל12

יש לך איזשהו תכנון להעלאת משקלי עבודה בפיצול הזה? וכשאתה מתכוון ל״אפקטיבי״, איך זה בא לידי ביטוי?

• פותח/ת השרשור
יש לך איזשהו תכנון להעלאת משקלי עבודה בפיצול הזה? וכשאתה מתכוון ל״אפקטיבי״, איך זה בא לידי ביטוי?
מן הסתם התכנון הוא לעלות כל הזמן.
עד עכשיו עבדתי בפיצול ועבד לי מצויין אני פשוט עם התכנית כבר יותר מחצי שנה, הגיע הזמן לשנות קצת לדעתי. וראיתי מהABCD תוצאות מצויינות
אני חושב שבעבודה פעמיים בשבוע על שריר בעצימות יחסית גבוהה אני אראה שיפור בכל ההיבטים(משקל ומשקלי עבודה) אפילו יותר.
סכה עושה ניסיון, נראה איך ההתקדמות בחודש חודשיים הראשונים ונקווה לטוב 😃 תמיד אפשר לשנות

אחי התוכנית שלך עמוסה מידי ולא תיהיה אפקטיבית , קצץ את הנפח ... ואל תתאמן 6 פעמים בשבוע , אתה סתם מעמיס על מערכת העצבים ובסופו של דבר תגרום לעומס יתר ... מיותר

18 סטים לחזה ? ,12 סטים בייספס ?

יש פה נפח מטורף אפילו למתאמן על חומרים .
בתכנית הזאת לא תיקח אותך רחוק וסיכוי גבוה יותר שתזיק לך מאשר תועיל.

• פותח/ת השרשור
18 סטים לחזה ? ,12 סטים בייספס ?

יש פה נפח מטורף אפילו למתאמן על חומרים .
בתכנית הזאת לא תיקח אותך רחוק וסיכוי גבוה יותר שתזיק לך מאשר תועיל.
אני באמת לא מבין למה 18 סטים נשמע הרבה? אימון אמור להיות אינטנסיבי

אני באמת לא מבין למה 18 סטים נשמע הרבה? אימון אמור להיות אינטנסיבי
אינטנסיבי ויעיל, אתה לא אמור לשחוט את השריר ,אתה אמור ליצור עליו עומס שהתאוששות של 3-4 ימים תספיק לו.
אתה גם רוצה להתקדם לא ? ,איזו תכנית התקדמות יש לך עם כזה נפח ?

• פותח/ת השרשור
אינטנסיבי ויעיל, אתה לא אמור לשחוט את השריר ,אתה אמור ליצור עליו עומס שהתאוששות של 3-4 ימים תספיק לו.
אתה גם רוצה להתקדם לא ? ,איזו תכנית התקדמות יש לך עם כזה נפח ?
עד עכשיו עבדתי עם נפח זהה ואפילו גדול יותר וההתקדמות לא רעה בכלל

מה זה אומר התקדמות לא רעה ? ,אני מניח שהגוף התפתח והמשקלים עלו אבל כנראה הגעת למקום שממנו המשקלים כבר לא עולים וגם הגוף כבר לא מתפתח, תקן אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר התקדמות לא רעה ? ,אני מניח שהגוף התפתח והמשקלים עלו אבל כנראה הגעת למקום שממנו המשקלים כבר לא עולים וגם הגוף כבר לא מתפתח, תקן אותי אם אני טועה
דווקא ממשיך לעלות גם משקל גוף וגם במשקלים. תקוע קצת בחזה ספציפית במוט (ל10 אני דוחק 80 אם אני מוריד חזרות יכול לדחוק גם יותר. פשוט לא רואה טעם בלתת 3-4 חזרות שזה כביכול כח). גם בדדליפט קצת תקוע אבל זה בעיקר ממני שלא רוצה להעמיס על הגב יותר מידי
שיניתי את התכנית שלי לא כי היא לא טובה. היא טובה והיא עבדה וזו עובדה. אני פשוט המון זמן איתה והגיע הזמן לשנות קצת. חוץ מזה שהגב קצת בפיגור אז התכנית פה אמורה לתת לו פוש. כמובן שהתזונה וההתאוששות חשובה ואני משקיע בזה לא פחות..
בכל מקרה העלתי את הפוסט כדי לקבל עצות. אתה מציע להוריד כמות סטים? לכמה

אם התכנית טובה ועובדת לא צריך לשנות רק בשביל "לשנות קצת". יחד עם זאת אני בטוח שעם ab טובה תשיג תוצאות טובות בפחות עבודה מאשר abc או abcd.
בכל מקרה פתחת אשכול בשביל לקבל ביקורת על התכנית אבל כל מי שאומר שהיא לא טובה אתה שולל אותו ומתחיל להתגונן. אז פעם הבאה פשוט אל תפתח אשכול אם זה המצב.

• פותח/ת השרשור
הפחד שלי שכל העבודה וההתקדמות שעשיתי תרד כשנפח האימון יירד בגלל זה נורא קשה לי להוריד, גם התרגלתי. יחד עם זאת הבנתי את הנקודה קראתי עוד קצת באתרים ומאמרים,הורדתי מעט סטים לכל קבוצת שריר. נראה איך זה יילך. תודה וחלילה לא מתגונן ולא שולל אף אחד רציתי דווקא לשמוע ביקורות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית