הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג אימונים SS:)

זה שאתה יכול יותר זה טוב להמשך.
בתכנית הזאת, שלא כמו באחרות, אתה יודע 3-4 (לפחות) אימונים קדימה כמה משקל בדיוק אתה הולך להרים, ואתה לא הולך לחרוג לא כלפי מעלה ולא כלפי מטה.

וכן - תרגילים שמפעילים את כל הגוף מועדים להיות מעייפים יותר, בעיקר כשמשתמשים בהרבה משקל (באופן יחסי)

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי, יש למישהו פה מאמר על חימום כמה סטים לכמה חזרות לכמה משקל? או איזה מחשבון שאתה מכניס משקל עבודה....? תודה
ועוד דבר לגבי המתח עדיף לעשות אימון רחב אימון רוחב כתפיים, ולעשות נגיד: רחב 12.5 קילו אחרי 5 ימים רגיל 12.5 ואז 15 רחב 15 רגיל וככה הלאה ? או 12.5 רחב 15 צר 17.5 רחב... או פשוט לעשות אחד מהם? ואם כן איזה? תודה

• פותח/ת השרשור
האימון היום: 7/1/2010

B
סקוואט 52.5 5-5-5 (אני מעלה כל אימון 2.5, עכשיו יש לי 5 שעות קרב מגע בשבוע + 2 שיעורי ספורט, +50 ק"מ אופניים בשבוע - להגיע לבית ספר ולחדר כושר, ואני עושה מלא ספורט וזה גומר לי תצורה, אני מגיע לפעמים לסקוואט די עייף, ואני אוכל וישן כמה שאפשר, מה לעשות עם זה? אני מרגיש די חלש בסקוואט, גם בגלל שהגב תחתון שלי קצת כמור יותר מידי, אז קשה לשמור על טכניקה)
פרס: 35 5-5-5 (מתחיל להיות ממש קשה כמעט ה געתי לכשל, אני התחלתי בתוכנית קודמת מ 20-30 קילו והיה טוב, עכשיו הגעתי ל 35 וזה נהיה קשה.)
מתח 15 קילו תוספת 5-5-5 נהיה די קשה אבל אני יכול עוד.

לא הוספת כפיפות מרפקים כי הרגשתי חזק את המתח אז זה סתם היה מיותר.

בכללי אימון חרא היה קשה, והטכניקה שלי נריאת לעצמי טובה אבל בטח היא חרא אני יעלה סרטונים.

• פותח/ת השרשור
9/1/2010

אימון מדהים!!!

קראתי קצת בSS לפני האימון ולמדתי את הטכניקה בבנץ' יותר טוב, אימון קודם לחצי משקל שקטן מהאימון היום והוא הרגשי כמו טון היום כמו נוצה! זה מדהים כמה שהטכניקה משפרת! אני יעלה סרטונים יום שני כי היום לא באתי עם מישהו שעושה איתי את התוכנית.

סקוואט 55 5-5-5(לא היה קשה במיוחד אבל הטכניקה שלי אני חייב לצלם כבר אותה כי אני מרגיש שמשהו לא נכון, שאני לא יכול להצביע על מה בדיוק)
בנץ' 68 5-5-5 היה מעולה! ממש קל בגלל הטכניקה.
דדליפט 55 -5- גם די קל חשבתי להעלות היום מ 50 ל 60 אבל אמרתי לעצמי נמשיך בהתקדמות של 5 קילו כל אימון היה די קל.
דיפס תוספת של 5 קילו 8-8, לא קשה במיוחד אני אמשיך עם העליה הלינארית של 2.5 כל אימון. אני עושה רוחב התפיים (לא רחב) ובכל זאת אני מרגיש מתיחה בכתף הקדמית וקצת בחזה ולא הכי ביד האחורית.
למה??

לסיכום אימון מעולה!

נערך לאחרונה:
יפה
תתמקד בסקווט
זה התרגיל הכי חשוב בתוכנית, כל השאר זה זניח
תדאג לסקווט בטכניקה טובה ותעלה בו משקלים

• פותח/ת השרשור
אני מתאהב בתוכנית הזו מאימון לאימון!
אימון מצויין!
11/1/2010
B
סקוואט 57.5 5-5-5 - הרגיש מצויין! יחסית לאימון הקודם, לא היה קשה במיוחד, רק עדיין הטכניקה לא משהו, צילמתי אותו אני יעלה סרטון עוד מעט.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=110566#post110566
פרס 38 5-5-5 ואו! היה קשה מאוד! בחזרה האחרונה בסט האחרון ממש הייתי עם המוט בחצי הדרך והוא נתקע שם לאיזה 5 שניות! אפשר לומר כי גם שחכתי להכנס ממש מתחתיו אז זה היה קשה אבל בסוף נעלתי!😃
מתח תוספת של 17.5! 5-5-5 מתחיל להיות ממש קשה! לא היה קטע שנתקעתי, וחזרות מלאות הרגיש מצויין
כפיפת ידיים(יש מנוחה של 3 ימים עכשיו), 25 8-8. היה די קשה אבל סביל.

לסיכום אימון מצויין, אימון הבא 70 חזה! ופלטה ראשונה בדדליפט ובסקוואט! 60 קילו!

הסרטונים!
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=110566#post110566

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
14/1/2010
אימון A
אימון ממש קשה! משקלים די גבוהים בשבילי!
סקוואט 60 - פלטה ראשונה! 5-5-5(חזרה אחרונה הייתה די קשה)
בנץ' 70 5-5-5 זה קשה לי כל אימון אבל תמיד אני מסיים את החזרה האחרונה.
דדליפט 60 -5- היה לא יותר מידי קשה.
סרטונים בסקוואט ובדדליפט, רציתי גם בבנץ' אבל לא היה מי שישמור שהוא מצלם:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=111480#post111480

עזר:
מקבילים 8-8 תוספת 7.5 ק"ג.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
16/1/2010
B
פאק אימון קשה!

סקוואט 63 5-5-5 עשיתי LB וממש לא נוח בחלק העליון בגוף, אבל זה הרבה יותר נוח מבחינת הסקוואט, הסקוואט היה יותר קל המשקל היה קל יחסית לפעם קדומת וזה נוח בתנועה אבל בכתפיים זה לא. ניראה לי אני אמשיך עם הLB.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=112034#post112034
פרס 40.5 5-5-5 היה קשה מוות בסט השני נחתי רק איזה 2,3 דקות אז כנעט נכשלתי בחזרה אחרונה, אז בגלל זה בסט ה 3 נחתי 5 דקות אז סיימתי את כל החזרות ביותר קלות.
מתח 20 קילו תוספת, זה כבר נהיה ממש ממש קשה! 5-5-5 אני עשוה רוחב קצת יותר מכתפיים.

סרטונים:

עזר:
כפיפות ידיים 28 ק"ג 8-8 לא הרגשתי תיד קדמית הרבה במתח אז הוספתי.
כפיפות בטן 4 סטים של 10 חזרות.

בקיצרו אימון מעולה, אבל מתיש

עוד דבר זה שהמשקלי עבודה שלי עולים ואני טוחן מלא אבל המשקל גוף נשאר אותו דבר התחלתי עם 63 אחרי שבוע 64 ועכשיו זה נשאר על 64 אחרי עוד שבוע. איך זה? ואני באמת אוכל כמה שאני מסוגל לדחוף לעצמי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
18.1.2010
חרא אימון!
שנכנסתי ראיתי את האקסית וכל האימון חשבתי עליה במקום על הברזלים!
והגעתי חלש לא יודע ממה

סקוואט 65 -5-5-5 חרא טכניקה!
בנץ' 73 4-4-3 חרא טכניקה העפתי אימון קודם את ה 70 ל 5-5-5 אימון הבא נשאר על אותו משקל.
דדליפט 65 -5- היה בסדר.

בפעם הבאה שאתה רואה את האקסית, דפוק לעצמך משקולת בראש לפני החימום.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שאני לא מתשאושש כבר מספיק טוב מהתרגילי עזר, והם תוקעים אותי.
אז אני מוריד אותם, חוץ מימי שני שיש לי 3 ימי מנוחה שני -חמישי -שבת.
ואז בימי שני אני יעשה 2*8 מקבילים ו 2*8 כפיפות. בחמישי ושבת אין עזר.

• פותח/ת השרשור
21/1/2010
אימון בלי תרגילי עזר, לפי המתכונת החדשה.
היה אימון די קשה, אבל נחמד.
סקוואט 68 5-5-5 די קשה, אבל הLB מתחיל להיות נוח.
פרס 43 4-5-4 , לא בגלל המנוחה, הטכניקה הייתה לא נכונה, לא שמרתי על מתיחות בשרירים ונחתי אחרי 4 החזרות במקום להתפוצץ למעלה, אימון הבא אני יעלה עוד 2.5, דעתכם?
מתח - תוספת 22.5 5-5-5 היה ממש קשה! את החזרה האחרונה ב 2 הסטים האחרונים לקח לי כמה שניות לסגור.

בטן -2 סטים.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום!
23-1-2010
אימון מצויין!

סקוואט 70 5-5-5 היה קשה אבל מעולה! ,טכניקה ממש טובה!LB
בנץ' 73 5-5-5 היה די טוב! אימון קודם יצא לי 4-4-3 בגלל טכניקה בעיקר. אימון הבא 75!
דדליפט 70 -5- היה קל. אבל אני ממשיך לעלות 5 ק"ג כל אימון.

לסיכום, אימון מעולה טכניקה מצויינת!

• פותח/ת השרשור
25-1-2010
B
אימון מעולה! עבר חלק!

סקוואט 73 5-5-5 ההיה די קשה אבל עבר בטכניקה טובה!
סרטון:
פרס 45 5-5-5 קשה! אבל עבר חלק! הטכניקה השתפרה!
מתח תוספת 25 קילו:) 5-5-5 היה גם קשה כמעט ולא סגרתי את האחרונות בכל סט אבל עבר מעולה! ממש קשה להחזיק את הדאמבל בין הרגליים!

עזר:
מקבילים תוספת 12.5 8-8
כפיפות 30 8-8
תאומים 70(מכונה) 8-8
בטן
(הרבה עזר כי יש 3 ימים מנוחה).

לסיכום אימון מעולה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
28/1/2010
A
אימון קשה מוות!

סקוואט 75 5-5-5 כל חזרה סיוט ממש קשה, כמעט ולא נעלתי ב 2 סטים החארונים את ה חמישית אבל זה ניראה כאילו בתרגיל הזה אי אפשר להכשל תמיד יש עוד כוח ברגליים לעלות, הקושי אצלי זה אחרי שאני עולה חצי מהדרך אז אני נתקע קצת לפני הסגירה, למה?
בנץ' 75 4-4-4 תכלס זה היה 5-5-5 אבל בכל חזרה אחרונה הספוטר ליווה וראיתי שהוא נגע קצת אז זה 4-4-4 אני לא יודע אםפ להשאר על המשקל עוד אימון, ניראה לי שכן, כי כרה לי ב 73 מהשהו דומה ואז נשארתי עליו וסגרתי ל חמישיות ועכישו עוד פעם אותו דבר נאי אני יעלה אין מצב שבמשקל הבא אני מזז אותו לחמשיות.
דדליפט 80 -5- נמאס לי לא להתאמץ עם העליות של ה 5 כל אימון אז נתתי קצת משקל היה די כבד!

בלי עזר היום רק 2 סטים לבטן.

• פותח/ת השרשור
חח סוף סוף היחס בין המשקלים מתאזן! הדדליפט הכי גבוהה אז הסקוואט ואז הבנץ.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל כמה שאני יכול יותר מזה אני לא יכול לעשות בקשר למשקל גוף, ומזתאומרת "בנץ' זה תרגיל שמאד רגיש למשקל גוף שלך."?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית