הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים SS:)

• פותח/ת השרשור
30/1/2010
B
באתי תפוס מוות בחזה ובכתף הקדמית( כי אני עושה את השיטה של דיוויד טייט שעכשיו אני מבין שהיא שגויה בחלקה, ברגע שמקרבים את המרפקים לגוף הכתף הקדמית עובדת חזק מאוד ויש עליה מלא לחץ, ובאמת לא הבנתי למה כל אימון בנץ' נתפס לי הכתף קדמית)

סקוואט 78 5-5-5 כל חזרה סיוטלקח לי חלק מהחזרות משהו כמו 6 שניות לנעול, ובחזרה האחרונה החליק לי המוט אחרי שסחתתי אותה עד הסוף בקושי מטורף, אבל מזל שהיו ברזלים אז לא קרה כלום. באתי גם עם זוקפים תפוסים.
פרס 48 3- 45 5 לא עשיתי בכלל סט שלישי הכתפיים תפוסות לי מוות מהבנץ אימון הבא נשאר על 48.
מתח תוספת 27.5 5-5-5 קשה מוות נתפסו לי ההאמסטרינג אי אפשר להחזיר את הדאמבלים האלו עוד!

לא היה לי כוח בשיט לעזר.

27.5 קילו תוספת למתח ורק התחלת את התוכנית? כמה מתח עשית לפני זה?
ובתחילת התוכנית השרירים עוד נתפסים על בסיס קבוע לפי מה שאני יודע,זה תלוי בהרבה דברים אבל זה אמור להעלם או שתלמד לחיות עם זה 😃

• פותח/ת השרשור
התחלתי אותה עם 10 קילו וכל אימון העלתי 2.5
לא יודע למה במשיכות אני עולה ובלחיצות אני תקוע על משקלים שאני כמעט ולא יכול לשבור. אמנם גבוההים בשבילי אבל נתקעתי בהם. יש רעיון איך להוסיף משקל במתח בלי שיתפסו לי הרגליים כי אני מרגיש אותם יותר מהגב(ברצינות).

התחלתי אותה עם 10 קילו וכל אימון העלתי 2.5
לא יודע למה במשיכות אני עולה ובלחיצות אני תקוע על משקלים שאני כמעט ולא יכול לשבור. אמנם גבוההים בשבילי אבל נתקעתי בהם. יש רעיון איך להוסיף משקל במתח בלי שיתפסו לי הרגליים כי אני מרגיש אותם יותר מהגב(ברצינות).

חגורה ייעודית
אני קניתי שרשרת ברזל + שאקל מהום סנטר קושר אותה למותן וקושר דאמבל בין הרגליים

• פותח/ת השרשור
איך אתה קושר את הדמאבל לשרשרת, אבל יש לי רעיון יותר טוב לשים פלטות וככה אני גם יוכל להעלות ב 1.25 אם אני יתקע, וככה אפשר להשחיל את השרשרת בתוך הפלטה.

• פותח/ת השרשור
4/2/2010
A
לא התאמנתי בשני כי לא הרגשתי טוב.
סקוואט 80 5-5-5 קשה מוות צעקתי בכל חזרה יש סרטון בפורום סרטוונים.
בנץ' 75 5-5-5 הצלחתי לסגור את זה לחמישיות שאימון קודם זה היה 4-4-4. היה יחסית קל.
דדליפט 90 -5- קשה החזרה האחרונה הייתה איטית אני יתחיל העלאות של 5 כל אימון אבל טוב שעשיתי 2 העלעות של 10 מ 70 ל 90.

3 בטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית