הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 28 שוקל 75 רזה עם כרס מתאמן חדש עם 40% שומן - איזה תוספים מומלצים?

the sniper

משתמש מתחיל
40
3
נק' מוניטין:
3
40
3
שבת שלום לכולם
* כותרת - בן 28 שוקל 75 רזה עם כרס מתאמן חדש עם 40% שומן - איזה תוספים מומלצים?

אני רוצה לקחת תוספי תזונה ויש המון יש קופאין יש מגנזיום יש קיראטין יש אומגה ויש עוד המון
חיפשתי בפורום מתי ואיך וכמה לקחת ולא רשום כלום!

בבקשה עזרה - עם איזה תוספי תזונה כדאי לי להתחיל, כמה לקחת ובאיזה זמנים? לפני/אחרי אימון בבוקר/בלילה
מתי לוקחים קריאטין? קופאין? מגנזיום?

קודם תתחיל עם תכנית אימונים ותזונה - לאן אתה ממהר ?

אם תראה שאתה לא מצליח להגיע לכמות החלבון הדרושה רק מאוכל מוצק אז תקנה אבקת חלבון. חוץ מזה לפחות בהתחלה אין לך שום צורך בשאר התוספים.

ענו לך באשכול הקודם כבר על כל מה שאתה צריך. מתי תבין שתוספים זה לא העיקר? קודם על תבנה תפריט תזונה ואז לפי הצורך תקנה תוספים.

שבת שלום לכולם
* כותרת - בן 28 שוקל 75 רזה עם כרס מתאמן חדש עם 40% שומן - איזה תוספים מומלצים?

אני רוצה לקחת תוספי תזונה ויש המון יש קופאין יש מגנזיום יש קיראטין יש אומגה ויש עוד המון
חיפשתי בפורום מתי ואיך וכמה לקחת ולא רשום כלום!

בבקשה עזרה - עם איזה תוספי תזונה כדאי לי להתחיל, כמה לקחת ובאיזה זמנים? לפני/אחרי אימון בבוקר/בלילה
מתי לוקחים קריאטין? קופאין? מגנזיום?
תתחיל להתאמן כמו שצריך ותגיע לערכי חלבון טובים ולבסיס בכוח. לאחר מכן אתה מוזמן להזכיר לי בפרטי ואני אעזור לך במה שתצטרך. עד אז פשוט תתאמן! לפעמים כל המסביב גורם לנו להפסיק להתרכז בהכי חשוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית