הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל במינון נמוך

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
שלום לכולם אני בן 23 מתאמן כבר שנה גובה 184 משקל 98 על 22-23 אחוז שומן בערך, חשבתי לעשות סייקל קטן ליפני הקיץ ואחרי זה חיטוב רציתי לדעת מה דעתכם על טסט אנטט 250 mg ew כולל ההגנות וכו' ואם יראו תוצאות, ועוד משהו במינון האם במינון הזה הסיכוי לתופעות לוואי קטן?

במינון כזה לא תרגיש תופעות לוואי, כנראה גם לא השבתה גם אם לא תיקח פיסיטי. אבל כמו שאומרים גודל הסיכוי כגודל הסיכון. התוצאות שתקבל יהיו נמוכות וחבל להתעסק בזה, או שאתה עושה סייקל אמיתי או שלא.

אני משער שאתה מתכנן סייקל ראשון אז ב 22% שומן לא חכם לעשות סייקל אבל אם אתה מתעקש בכל זאת סייקל של טסט בלבד אין טעם בפחות מ 500 מ"ג לשבוע ואפילו במינון כזה כן תהיה תוצאה יפה אבל לא יוצאת מהכלל, אם תרצה בכל זאת רק 250 מ"ג תהיה חייב לשלב עוד חומר חזק אחרת תעלה אולי 2-3 ק"ג שריר בלחץ נגיד ב 10-12 שבועות ובכל מקרה הרבה יגידו שסייקל ראשון אמור להיות רק טסט אז שוב חזרת לאותה נקודה
יותר מזה שסייקל ראשון כשעושים אותו נכון אמור להיות הסייקל הכי טוב שלך וכדי לצבור מקסימום שריר תצטרך לאכול במאזן קלורי חיובי ובסוף תגיע קרוב ל 30% שומן מה עשית בזה? לפי דעתי תן חיטוב לפחות עד ל 15% ומשם תתחיל יהיה הרבה יותר אפקטיבי לטווח הרחוק

מצטרף לנאמר, בדגש על כדאיות חיטוב טבעי ל-13-14 א.ש ולצד העובדה שסייקל ראשון של 250mg לא יתנו משהו מיוחד, וחבל סתם בשביל מינון כזה להזריק

תלוי בהרכב החומרים, סייקל ריקומפ עם טסט 250 מג וטרן קצר 100 או דקה קצר יכול להביא להורדה באחוז שומן ולעלייה בשריר... בעקרון מינונים נמוכים הם יותר לסייקל ריקומפ
לא מאמין בסייקל כזה מהסיבה הפשוטה, שיש עדיין השבתה כלשהי אז איך אומרים - אם כבר אז כבר! סייקל מאסה מלא או חיטוב מלא לתוצאות אידיאליות. ריקומפוזטיון זה רק למי שכבר הגיע לפיזיק מרשים ולא רוצה להשתנות הרבה

לא מאמין בסייקל כזה מהסיבה הפשוטה, שיש עדיין השבתה כלשהי אז איך אומרים - אם כבר אז כבר! סייקל מאסה מלא או חיטוב מלא לתוצאות אידיאליות. ריקומפוזטיון זה רק למי שכבר הגיע לפיזיק מרשים ולא רוצה להשתנות הרבה
השבתה של חצי מינון מסייקל מסה או חיטוב היא משמעותית מאד,רק בארץ הריקומפ הוא מבוזה ..בארה"ב הם מאד בעד ויש אחלה תוצאות.ככה אתה חוסך בהשבתה וחוסך בכסף וחוסך בבריאות.

אני קורא אנגלית שוטף (חצי בריטי, אל תשאל איך גם אני לא מבין מה האבא הפרסי שלי זכה בממלכה המאוחדת) ומהפורומים בחול הריקומפ הוא אוברייטד רציני. אנשים מדווחים שם על תוצאות שבסייקל לעיתים לא מגיעים וזה מחשיד. השבתה מסייקל טסט 500 לסייקל טסט 250 לא כזו שונה. ברגע שצירפת טרן לריקומפ כבר שינית הכל אז מה זה משנה? קח את הטרן ושים עוד טיפה טסט ותגדל יותר! או תתחטב יותר!

לא יודע אוברייטד או לא.יש תוצאות לפני ואחרי..לי זה מספיק(כולל בדיקות דם).
והסברתי כבר שיש הבדל גדול במינון של 500 טסט ל250. לבין מינון של 50 טרן שבועי ל 300

שלום לכולם אני בן 23 מתאמן כבר שנה גובה 184 משקל 98 על 22-23 אחוז שומן בערך, חשבתי לעשות סייקל קטן ליפני הקיץ ואחרי זה חיטוב רציתי לדעת מה דעתכם על טסט אנטט 250 mg ew כולל ההגנות וכו' ואם יראו תוצאות, ועוד משהו במינון האם במינון הזה הסיכוי לתופעות לוואי קטן?
ברגע שתיקח טסט250, יש סיכוי שתסבול מתופעות לוואי. מאחר והמינון הוא מעל הנורמה. לא משנה לכמה זמן, תמיד יש סיכוי, לכן זה לא משנה.
ברגע שתיקח אננטט, זמן מחצית החיים של החומר בגוף יורד מ100% ביום השלישי וחצי, מה שאומר שהירידה לקראת סוף השבוע (מאחר ואתה מתכנן זריקה של פעם אחת בשבוע) תגרום גם היא לתופעות לוואי ותוריד מהיעילות של הסייקל.
לכן ההמלצה היא לקחת כל 3.5 ימים, אם תרצה אתה יכול לחלק את ה-250 לכל שלושה וחצי ימים. (שזה יותר נכון לעשות: 125 ואז עוד 125, יתן לך 125מג באופן שווה לשבוע - עדיף על 250 פעם בשבוע). וכבר אמרו לך שאין הרבה אפקט מסייקל כזה, לכן זה שיקול שלך...
+מה שאמרו על אחוזי השומן...

• פותח/ת השרשור
אז מה יתר לי 'פוש' ליפני סיום המסה הנוכחית? יש לי חיטוב ארוך לעבור
ברגע שתיקח טסט250, יש סיכוי שתסבול מתופעות לוואי. מאחר והמינון הוא מעל הנורמה. לא משנה לכמה זמן, תמיד יש סיכוי, לכן זה לא משנה.
ברגע שתיקח אננטט, זמן מחצית החיים של החומר בגוף יורד מ100% ביום השלישי וחצי, מה שאומר שהירידה לקראת סוף השבוע (מאחר ואתה מתכנן זריקה של פעם אחת בשבוע) תגרום גם היא לתופעות לוואי ותוריד מהיעילות של הסייקל.
לכן ההמלצה היא לקחת כל 3.5 ימים, אם תרצה אתה יכול לחלק את ה-250 לכל שלושה וחצי ימים. (שזה יותר נכון לעשות: 125 ואז עוד 125, יתן לך 125מג באופן שווה לשבוע - עדיף על 250 פעם בשבוע). וכבר אמרו לך שאין הרבה אפקט מסייקל כזה, לכן זה שיקול שלך...
+מה שאמרו על אחוזי השומן...
זה מה שרציתי לעשות, להזריק כל 3.5 ימים 125 mg, לגבי pct המינון חותכים בחצי מהמינון של ההגנה של 500 אנטט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית