הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ראשון סוסטנון+דקה קצר

moshelasker27

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
אחרי כמה זמן רואים תוצאות בדרך כלל?
2 זריקות בשבוע 1CC סוסטנון {250}פעמיים בשבוע
ודקה קצר 1CC ו1.5 CC

אוכל כ230-300 גרם חלבון
250-400 גרם פחמימה
בלי הרבה שומן בכלל
עופות דגים שיקים איזו וכאלה.
תוספים כמו קריאטין גלוטמין אומגה 3 ומגנזיום קבוע.
אני בתוך זה כשבועיים.

חבר שלי הוציאו אותו ל PCT על פרגניל בלבד! למרות שאני והוא תכננו את הסייקל הראשון לפי "הספר", עדיין הדילר שלו שזה במקרה גם המאמן בעל התואר מר ישראל לשעבר, אמר לו קח פרגניל ל-PCT, ואם יהיו בעיות נביא לך חומרים טובים יותר ומשפיעים יותר, עכשיו חוץ מזה שהוא מתכנן עליו קופה, אין פה שום דבר טוב!

זה שייעץ רק פרגניל במודע או אולי לא במודע צודק ואם כן במודע אז הוא יודע על מה הוא מדבר ואני מדבר מנסיון אישי ולא מזמן פרסמתי תוצאות בדיקת דם אחרי סייקל ותוצאות בדיקת דם לא משקרות ודיברתי גם עם כמה אנדוקרינולוגים ועם רופא נשים כי טמוקסיפן וכלומיד פותחו כתרופות לטיפול בסרטן אצל נשים, לתרופות האלה יש תופעות לוואי במינונים שמשתמשים ל"פיסיטי" 40 מ"ג של טמוקסיפן יכול משמעותית להסמיך את הדם ולגרום לקרישי דם וכלומיד ב 100 מ"ג יכול לגרום לגלי חום ולהרגשה כללית לא טובה ו\או לנדנודים במצב הרוח למה לא להימנע מכל זה אם גם בלי זה יש התאוששות מלאה?

זה בסדר שאתה חווית על עצמך וזה התאים.
זה לא אומר שלכולם יהיה ככה.
אני יכול להגיד לך שחבר שלי לא התאושש, עכשיו אתה מאמין שאם אתה לא עובד לפי "הספר" זה לא בהכרח טוב לכל אחד?
מאמין לך שהסתדר לך ואני מבסוט באמת, אבל אל תייעץ לאנשים לעשות את מה שאתה עשית, למרות ההוכחות.

אבל אל תייעץ לאנשים לעשות את מה שאתה עשית, למרות ההוכחות.

לא לייעץ, למרות ההוכחות...כמה הגיון פשוט גאון הדור, אתה מבין שאתה אומר לי לא לייעץ משהו מוכח אבל אתה בעצמך עובד לפי אותה השיטה, אחרת למה אתה מייעץ פיסיטי כי יש חוסר בהוכחות? או להפך? ומה זאת אומרת שהחבר לא התאושש כמה טסט היה לו בבדיקה אחרי הסייקל?
ואם עד כאן לא הבנת כוונתי הייתה שאם אפשרי להתאושש בלי פיסיטי ולחסוך כסף טרחה ותופעות לוואי אפשריות... עדיף בהרבה

זה שייעץ רק פרגניל במודע או אולי לא במודע צודק ואם כן במודע אז הוא יודע על מה הוא מדבר ואני מדבר מנסיון אישי ולא מזמן פרסמתי תוצאות בדיקת דם אחרי סייקל ותוצאות בדיקת דם לא משקרות ודיברתי גם עם כמה אנדוקרינולוגים ועם רופא נשים כי טמוקסיפן וכלומיד פותחו כתרופות לטיפול בסרטן אצל נשים, לתרופות האלה יש תופעות לוואי במינונים שמשתמשים ל"פיסיטי" 40 מ"ג של טמוקסיפן יכול משמעותית להסמיך את הדם ולגרום לקרישי דם וכלומיד ב 100 מ"ג יכול לגרום לגלי חום ולהרגשה כללית לא טובה ו\או לנדנודים במצב הרוח למה לא להימנע מכל זה אם גם בלי זה יש התאוששות מלאה?
בגלל זה מגבילים PCT לזמן מסויים. זה עניין של עלות/תועלת - הבטחת התאוששות בסבירות גבוהה יותר, לעומת "נזקים" משניים משימוש בכלומיד וטמוקסיפן. מה חשוב יותר? הרוב יבקשו להתאושש טוב יותר. פרגניל בזמן ה-PCT נבע מחוסר הבנת מכאניזם שלו. איפשהו בשנות ה-80 המאוחרת הבינו שזו טעות, ולאט לאט שונו הפרוטוקולים. מה לעשות שגם כיום יש אנשים שלא השכילו להבין ששימוש בפרגניל יעשה במקביל לשימוש בסטרואידים, ובעצם פוגעים בהתאוששות כאשר לוקחים אותו במסגרת PCT. זה שיש מישהו שהתאושש או לא, אינו מדד והוכחה לשום דבר אחר. לכל מקרה יכולים להיות חריגים, השאלה האם אתה רוצה לחרוג במועד מראש ולהסתכן, רק כי ככה נהוג? יש פתגם שאומר: "שטות שמצליחה היא לא חכמה"

משום מה נראה לי שאני יודע מי ייעץ לך ומכר לך,

קח בחשבון שככל שהוא מוכר לך יותר חומרים - ככה הוא מרויח יותר

ככל שיש לך תוצאות מיידיות טובות - ככה השם שם מתרומם למען פרסום.

השלכות של מה יקרה אחרי הסייקל, איך תתאושש, תחיה, תמות, תופעות לוואי - מעניין את הסבתאשלו

כשהוא רואה אותך, כל מה שעולה לו בראש זה $$$$$$$$$$$$$$$

פאטאיונת בוא תעשה ניסיון עבור הפורום כי כולנו רוצים ללמוד מ-Case Study
תסייקל בראבק ללא פרגניל ו-PCT
תעשה בדיקות דם אחרי הסייקל נראה אם תתאושש
ככה סייקל אחד אחרי השני עד ש....תתאושש
או שלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית