הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים בגב אחרי נפילה מסקוואטים

אביב אדרי

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברה,אז אני בן 15.8,מתאמן כבר חודשיים וחצי, ואתמול היה לי LEG DAY, וכשביצעתי סקוואטים,בירידה,לא הצלחתי לעלות, אז פשוט הוצאתי את המוט מעל הראש, שגרם לכיפוף ואימוץ טיפה של הגב. עכשיו אני מרגיש אי נוחות באמצע הגב ובגב התחתון, אבל אני לא יודע אם זה משהו מיוחד, כי הייתה לי את אותו ההרגשה באימון סקוואטים הראשון שלי,וזה חלף אחרי יומיים שלוש לגמרי. אני חייב לציין שלא עשיתי LEGDAY אחרי חודש ואתמול חזרתי. אני באמת לא יודע מאיפה הכאב, מהסקוואטים, או מהאימוץ של הנפילה. אני לא רוצה לחטוף עכשיו פציעה בגב,אני מקבל חום מרק לחשוב על זה. אני מקווה שזה יעבור אחרי יום יומיים.(כותב את זה יום אחרי)

קח את זה כחוויה לימודית

אין כל כך מה לעשות חוץ מללמוד להיכשל מעתה ואילך, תתחיל לתרגל איך ליפול על המוטוץ בטחון, אתה אמור פשוט לרדת לסקוואט עמוק ולהניח את המוט או במקרה הגרוע להעיף את המוט אחורה בלי לפגוע באף אחד.

כשנכשלים עם גב כפוף ומעיפים את המוט קדימה יש סכנה לעמוד שדרה אבל הסכנה היותר מלחיצה היא שהמוט יפגע לך בצוואר בדרך

תעדכן איך אתה מרגיש

• פותח/ת השרשור
SmokingSnake
קודם כל תודה רבה שענית,אני כמעט ולא מרגיש כלום, רק שאני יושב טיפה מכופף במחשב, יש טיפה אי נוחות בגב התחתון,חוץ מזה אני מתפקד והגב לא כואב בכלל, חוץ מישיבה שכמו שאמרתי יש טיפה אי נוחות. אם זאת הייתה פגיעה רצינית אתה חושב שהייתי מרגיש את זה ?

SmokingSnake
קודם כל תודה רבה שענית,אני כמעט ולא מרגיש כלום, רק שאני יושב טיפה מכופף במחשב, יש טיפה אי נוחות בגב התחתון,חוץ מזה אני מתפקד והגב לא כואב בכלל, חוץ מישיבה שכמו שאמרתי יש טיפה אי נוחות. אם זאת הייתה פגיעה רצינית אתה חושב שהייתי מרגיש את זה ?
אם זה היה משהו רציני לא היית יושב בכלל... הכל בסדר

Back
למעלה תחתית