הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהי הדרך הכי מהירה לגוף חטוב וגדול

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אני לא מחפש תוכנית אלא כיוון כללי לדרך הכי מהירה לגוף חטוב וגדול. אני165 על 58 קילו בערך, מבנה גוף קטן עם כרס קטנה.
הייתי פעם פאוורליפטר והתעניינתי בכל הספרות מעבר, אז עולם התזונה והאימונים הקשורים לא זרים לי.

אני מתלבט אם יש טעם להתחיל שוב בss במתכונת 5על5 ואז לעבור לבילדינג(10-12 חזרות) abab או להתחיל ישר משם כי פחות מעניין אותי להרים משקלים למרות שאיזה צד בי תמיד יחשוב שצריך בסיס חזק..
בנוגע לתזונה מאז קלורי חיובי של 500 ולעקוב אחרי קצב עליה במג

לא התמדתי כבר שנה בחדר כושר מלבד פעם ב..

כבודו, אני מנסה להבין מה אתה רוצה?
חוץ מהוכחה שתיאוריה היא יפה אבל חסרת ערך ללא כוח רצון אתה לא אומר כלום.
במקום שתתתחיל SS, תעלה למשקלים סבירים + פשוט תעבור לבילדינג AB, אחרי תקופה תעבור לבילדינג טהור ללא מורכבים. תעלה על חומרים ותעבור לABCDEFG. עוד חומרים ואז תעבור ל4 אימונים ביום ומר אולימפיה.

אין דרך מהירה לגוף חטוב וגדול. זה תהליך ארוך של השקעה בתזונה ואימונים. תקרא 5ת המדריך למסה ותתחיל.
הייתי פעם פאוורליפטר
בן כמה אתה שהספקת להיות "פעם" פאוורליפטר? ומעניין אותי מה היו המשקלים שהרמת בתחרויות על איזה מ.ג?

בגובה 165 להיות גדול שווה לפחות 75 קילו על 15٪ שומן לכל היותר.
אם אתה היום 58 קילו, אני מעריך שזה תהליך של לפחות שנתיים.

תעזוב הגדרות, תתחיל לאכול ולהתאמן בצורה טובה והתוצאות הפיזיות יגיעו

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה אתם כמעט תמיד מחפשים פה הוכחות שהאנשים לא חרטטנים ורוצים את הקורות חיים כאילו אני בראיון, אולי זה הטבע של הישראלים לא להאמין לאף אחד (לא שזה צריך להיות רלוונטי)..

הגעתי עד ל78 על 22-24% אבל המשקלי שיא שלי היו על 72
ל-1
160 סקוואט
115 בנץ
155 דד
לא אמרתי שהייתי מקצועי או מתחרה, פאוורליפטר חובבן באזור השנתיים אימונים (התחלתי כשהייתי במשקל של 47) הפסקתי באזור סוף 2013 לקחת את החדר כושר ברצינות, היום אני בן 27.

בואו נתמקד בעיקר

פחות מעניין אותי כרגע יעולם הפאוור או ss לצורך העיניין כי כשעשיתי את התוכנית לא ראיתי את ההתקדמות המהירה בנפח השריר כמו בצפיפות השריר(כלומר הם היו חזקים יותר מאשר גדולים יותר). הכוונה, באימוני חזרות נמוכות צפיפות וחוזק הסיבים היא השיפור הרציני בעוד שבחזרות גבוהות עובי הסיבים גדל (לא זוכר מאיפה הבאתי את זה חחחח אולי ppst )
כמובן שאין דרך קסם, ברור שצריך השקעה גדולה וארוכה בתזונה ואימונים, אני לא שואל על זה.. אני שואל מהי הדרך המהירה ביותר לגדילה ויזואלית של השריר? מה הטעם לתוכניות ss או חזרות נמוכות למטרות שלי? כמובן שאשמח לדעת גם את ה״למה״ ולא רק את ה״מה״

בילדינג ab לא אומר ללא מורכבים, סקוואט, בנץ ופרס עדין יהוו חלק מרכזי אולי יהיה מקום גם לדד למרות שלא נראה לי.. בילדינג מבחינתי זה טווח חזרות גבוה יותר ממה שאני רגיל, כלומר 10-12..

אל תיעלב, זה פשוט כיף להיות ביקורתי כלפי אחרים. רק שתדע המילה פאוורליפטר מדברת על אדם מתחרה בדיוק כמו באדיבילדר או אתלט או אצן וכו.
בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלך היא המשקל שלך, תעלה במשקל ויהיה לך יותר שריר. אתה מדבר על א"ש מאוד גבוהים שלא משנה כמה גדול תהיה אתה לא תראה שום דבר.
הצעתי לך היא להתחיל תכנית כוח בלי לבלוס ללא הכרה ולהיות עם יד על הדופק. תוודא שאתה לא מפסיק לעלות במשקל ולשמור על א"ש סביר (גג 17%) ואז, לא משנה איזה תכנית תעשה, אתה תראה תוצאות שהייתי יכול לומר מדהימות. לאחר שבנית מסת שריר אתה יכול להתחיל לעשות פוזינג מול המראה או החברים (@Idan Golani @White Walker ) ולחפש את השרירים החלשים והחוסר חיתוכים ולהתאים להם בנוסף עבודת בידוד.
שים לב למה שחנן אמר, תציב לעצמך להגיע למשקל 75 קילו על א"ש של 13-15 גג.

מניסיון, זה תהליך של שנים, אבל נשמח לעזור.
בהצלחה.

אל תיעלב, זה פשוט כיף להיות ביקורתי כלפי אחרים. רק שתדע המילה פאוורליפטר מדברת על אדם מתחרה בדיוק כמו באדיבילדר או אתלט או אצן וכו.
בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלך היא המשקל שלך, תעלה במשקל ויהיה לך יותר שריר. אתה מדבר על א"ש מאוד גבוהים שלא משנה כמה גדול תהיה אתה לא תראה שום דבר.
הצעתי לך היא להתחיל תכנית כוח בלי לבלוס ללא הכרה ולהיות עם יד על הדופק. תוודא שאתה לא מפסיק לעלות במשקל ולשמור על א"ש סביר (גג 17%) ואז, לא משנה איזה תכנית תעשה, אתה תראה תוצאות שהייתי יכול לומר מדהימות. לאחר שבנית מסת שריר אתה יכול להתחיל לעשות פוזינג מול המראה או החברים (@Idan Golani @White Walker ) ולחפש את השרירים החלשים והחוסר חיתוכים ולהתאים להם בנוסף עבודת בידוד.
שים לב למה שחנן אמר, תציב לעצמך להגיע למשקל 75 קילו על א"ש של 13-15 גג.

מניסיון, זה תהליך של שנים, אבל נשמח לעזור.
בהצלחה.
giphy.gif

• פותח/ת השרשור
לא נעלב הכל טוב, כבר שנים שאני מבקר ותמיד אני רואה את אותה שאלה עוכבת..

בכל מקרה מעניין אותי הלמה להתחזק קודם ואחר כך תתנפח עדיף על פני תתנפח מכתחילה .. אני פה גם כדי ללמוד לא רק להיות תוכי

לא נעלב הכל טוב, כבר שנים שאני מבקר ותמיד אני רואה את אותה שאלה עוכבת..

בכל מקרה מעניין אותי הלמה להתחזק קודם ואחר כך תתנפח עדיף על פני תתנפח מכתחילה .. אני פה גם כדי ללמוד לא רק להיות תוכי
אם אתה מבקר פה שנים אז אתה צריך לדעת שקשה לקחת ברצינות אדם שקורה לתהליך גדילת מסת שריר "התנפחות".

אין חוקים, יש המלצות.
המשקלי עבודה שלך נחמדים נורא, ואם בא לך לעשות תוכנית בילדרית טיפוסית אז קח ab מאילו שהמלצנו לאחרונה (תחפש, כל שבוע שואלים את אותה שאלה) ורוץ עם זה.
שילוב של טווחי חזרות, הגברת עומסים והתקדמות.
קח את זה האלמנטים האלה ותתחיל להתקדם.

1 גרם טרן בשבוע
2 גרם טסט

תוך חודשיים אתה מטורף הא ?

Back
למעלה תחתית