הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת צ׳יט

• פותח/ת השרשור Dana_s
  • פורסם בתאריך

Dana_s

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
1
27
2
גו אקטיב
היי,
אני בתהליך ירידה במשקל כבר שבועיים ורציתי לשאול האם ארוחת צ׳יט עד 600 קלוריות היא הכרחית? האם היא תפגע בתהליך הירידה שלי? וכל כמה זמן רצוי לעשות ארוחת צ׳יט?
*חשוב לציין שאני בדיאטה ולא בחיטוב, כלומר אני לא מתאמנת כי אין לי אפשרות כרגע ובנוסף יש לי אחוז שומן די גבוה*
תודה.

שישי שעבר עשיתי צ'יט בסך 5000 קלוריות סך הכל לאורך מספר שעות
למחרת נצמדתי לתפריט כרגיל עם האירובי כרגיל וכו'
שלושה ימים לאחר מכן הייתי אותו משקל
יומיים לאחר מכן ירדתי קילו מאתיים

היי,
אני בתהליך ירידה במשקל כבר שבועיים ורציתי לשאול האם ארוחת צ׳יט עד 600 קלוריות היא הכרחית? האם היא תפגע בתהליך הירידה שלי? וכל כמה זמן רצוי לעשות ארוחת צ׳יט?
*חשוב לציין שאני בדיאטה ולא בחיטוב, כלומר אני לא מתאמנת כי אין לי אפשרות כרגע ובנוסף יש לי אחוז שומן די גבוה*
תודה.
דיאטה=חיטוב

צ'יט זה לא הכרחי, אבל זה לא מזיק אם בפרופורציה.
גם אני אישית כשיש העמסה מגיע ל 5000 קלוריות לפעמים, שומר על 70 אחוז פחמימה ונהנה קצת מהיום הזה. אחכ ממשיך לרדת כרגיל.

דיאטה=חיטוב/מסה.
דיאטה זה פשוט אומר שאת עוקבת אחרי תפריט מסויים או ערכים כלשהם, אז זה יכול להיות גם מסה וגם חיטוב. המושג הזה נדפק בשנים האחרונות.

גם לי יוצא בכל העמסה ישלי איזה ארוחת צ׳יט, מנסה שלא להתפרע יותר מדי עם הקלוריות.

זה לא הכרחי ובמיוחד בשלב הראשוני כשהמוטיבציה בשיאה. מה שכן אם תחליטי לשלב ארוחת ציט פעם בשבוע-10 ימים זה לא יפריע לירידה במשקל.
על איזה גרעון את?

Back
למעלה תחתית