הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסה או צ׳יט

Stav420

משתמש מתחיל
14
5
נק' מוניטין:
5
14
5
אני קצת מבולבלת מכל מה שאני קוראת כל הזמן בקשר להעמסות והצ׳יט מיל וכל הנושא
אני חודש בחיטוב כרגע על 21% אחוז שומן (שירדתי מ25) שוקלת 46.9
אוכלת עד 100 גרם פחמימה רוב הזמן אני לא מגיעה לזה וגם בקלוריות , אוכלת 1000 אם לא פחות בגלל שאני אוכלת ביום יום הרבה ירקות וחלבונים וזה משביע אותי ודל בקלוריות כפי שידוע
אתמול אחרי 10 ימים עשיתי צ׳יט בצהריים של פיתה עם שווארמה קצת סלט והרבה צ'יפס חח זה פיצץ אותי ממש ואז בלילה בארוחת שישי הרשתי לעצמי לחמנייה עם עוף והרבה תפוחי אדמה (הציט והארוחה הזאת זה כל מה שאכלתי ביום הזה) הייתי במין מצב שלא הבנתי בעצמי אם זה נחשב העמסת פחמימות שאולי אני צריכה אז אולי זה בסדר..
אני פוחדת שעשיתי טעות שאכלתי בערב שוב פחמימות. זה הןלך להשפיע ? להמשיך רגיל ? לעשןת יותר אירובי השבוע ?

במצב שלך לא נראה לי בכלל שאת בכלל צריכה חיטוב, את כבר שוקלת ממש מעט, בקרוב, אם לא כבר, את בתת משקל

• פותח/ת השרשור
המשקל את האמת בכלל לא מעניין אותי הוא בטח יעלה כשאני יעלה במסת שריר אני רק רוצה להוריד באחוזי שומן 🤭

המשקל את האמת בכלל לא מעניין אותי הוא בטח יעלה כשאני יעלה במסת שריר אני רק רוצה להוריד באחוזי שומן 🤭
את יכולה להוריד באחוזי שומן גם על ידי העלאה במסת שריר, נראה לי זו כרגע האופציה העדיפה, כי להיפטר מעוד שומן במצב שלך יהיה לנסות להוריד את השומן ההכרחי לתפקוד תקין של הגוף, וזה רק נראה לך הרבה כי פשוט אין הרבה מסה מתחת

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי כל מה שאכלתי אתמול? לא הייתי צריכה לאכול ככה בערב?

ומה לגבי כל מה שאכלתי אתמול? לא הייתי צריכה לאכול ככה בערב?
אין לך מה לדאוג לגבי אתמול, מקרה הכי גרוע תרגישי טיפה נפוחה לאיזה יומיים בגלל המים הנוספים שמגיעים עם הפחמימות

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה להרגעה פסיכולוגית 😆
הייתי אמורה לאכול אחרי ה10 ימים פחמימות ככה ? זאת אומרת אפשר להגיד שזה תרם או הייתי צריכה להפסיק בצ׳יט ...

שאלה אחרונה להרגעה פסיכולוגית 😆
הייתי אמורה לאכול אחרי ה10 ימים פחמימות ככה ? זאת אומרת אפשר להגיד שזה תרם או הייתי צריכה להפסיק בצ׳יט ...
בין אם זה תרם או לא זה לא משנה כבר, כי מה שנעשה נעשה, אבל לא משמינים מיום אחד
אבל אני שוב אומר, את לא צריכה להרזות כרגע, אלא אם את מטר 40 את במשקל ממש נמוך, ואת צריכה להתרכז בהעלאת מסת השריר, ולא באיבוד שומן

בכנות, קשה לי להתמודד עם הודעות שכאילו פה.
זהו פורום שמעודד כושר גופני ותזונה מאוזנת ונראה לי שיש לך פה בעיה.
בחורה שכותבת שהיא במשקל 46.9 ומתעקשת לקבל פה אישור על כך שאכלה קצת יותר מהרגיל צריכה לבדוק עם עצמה ולהבין מה המטרה שלה.
אם המטרה שלך היא שיפור היכולות הגופניות שלך, חיזוק הגוף, שיפור התזונה ואורח החיים שלך הגעת למקום הנכון.
במידה והמטרה שלך היא להוריד עוד במשקל (?!?!?!) כנראה שאת צריכה לחפש פורום של הפרעות אכילה.

• פותח/ת השרשור
חחחח איך הסקת את זה שאני רוצה להרזןת ?!
רוצה ל ה ו ר י ד אחוזי שומן,רק אחוזי שומן המטרה שלי היא לפתח את השרירים , אני אוהבת לראות את השרירים ביידים וברגליים שלי מתפתחים ובולטים , כמו כןלם , חיטוב .
לא נשקלת בכלל פעם במאה שנה זה לא כזה מעניין אותי משקל אבל עד שכבר נשקלתי זאת התוצאה שקיבלתי חח האישור שאני מחפשת זה אישור שלא הרסתי את התוצאות שקיבלתי עד כה בצ׳יט הזה , לא שום דבר אחר

תקראי כמה פעמים את ההודעה שכתבת בתור אחת שצופה מהצד ( כאילו לא את כתבת את זה) ותגידי לי מה את היית חושבת על אותה הבחורה שכתבה את ההודעה הזו.
י:blush:

• פותח/ת השרשור
הייתי אןמרת אובססיבית חחח כן אני ממש אובססיבית שזה גם לא טוב אבל זה כבר משהו אחר 🫤

הייתי אןמרת אובססיבית חחח כן אני ממש אובססיבית שזה גם לא טוב אבל זה כבר משהו אחר 🫤

תסתכלי נגיד על החלק הזה:

אוכלת עד 100 גרם פחמימה רוב הזמן אני לא מגיעה לזה וגם בקלוריות , אוכלת 1000 אם לא פחות בגלל שאני אוכלת ביום יום הרבה ירקות וחלבונים וזה משביע אותי ודל בקלוריות כפי שידוע

ומה הגובה שלך שב46.9 ק''ג את עושה חיטוב?

• פותח/ת השרשור
אני אוכלת לפי תפריט שהכין לי מאמן שהוא מורכב מבערך 120 גרם פחמימה ו1200 קלוריות .. רק שכמה פריטים מהתפריט אני פשוט לא מיישמת כמו למשל פרכיות שהורדתי את ה2 שהוא שם לי בתפריט
על השקדים גם אני לא מקפידה, פרי שהחלפתי בשייק חלבון לאחרונה , ולמשל גביע קוטג שאני לא מקפידה לאכול את כולו בארוחה .. יוצא שהכל מתקצץ..
לפי זה אני יודעת שזה פחות מ1000 (וכבר התרגלתי אז אין רעב כפי שכתבתי) ובטוח בקושי פחמימות רק מ100 גרם אורז מלא בצהריים ומירקות וכו׳ ככה שאני מגיעה עד 1000 קלוריות ו100 פחמימה .. אני 1.62 רוצה להוריד עוד 4% אחוז שומן וזהו , אולי תוכלו להגיד לי אם אחרי חודש יש צורך בלשנות תפריט?
זה התפריט

קבצים מצורפים

• IMG_7489.jpg
    IMG_7489.jpg
    KB 31 · צפיות: 134
בגובה שלך המשקל שלך הוא תת משקל, אין לך ממש שומן להוריד, זה פשוט מעט שריר שידחוף את השומן

ואז אחרי שאת כותבת את זה את כותבת שאת רוצה לרדת רק עוד 4% שומן.
למראה חטוב יותר הייתי מציעה לך לוותר על הורדה נוספת באחוזי שומן ודווקא התמקדות בעלייה במסת שריר (את בתת משקל).

וואו 46KG על 1.62 גובה.

אם את תרזי "עוד קצת" לא יראו אותך, עזבי חיטוב או לא.

כמו שהוצע לך - את צריכה להתחיל לאכול ולהעלות במסת שריר כי אם את תמשיכי ככה את תהיי מהבחורות הרזות האלה שאין להן גרם של שריר והכל אצלן "מידלדל" ואז שואלות "למה זה ככה ? " ו"מה עשיתי לא נכון ?". אנחנו רוצים לעזור אבל זה לא יקרה אם את לא תתני לנו.

• פותח/ת השרשור
אני אוכלת אני לא נראת כזאת רזה אתם בטח מדמיינים שלד ואני רחוקה מזה יש לי גוף רגיל
אני חודש בתפריט חיטוב ועוד לא הגעתי למה שאני רוצה ואני קצת אבודה חח זה הכל
הנה לדוגמה

קבצים מצורפים

• IMG_7358.JPG
    IMG_7358.JPG
    KB 87.4 · צפיות: 167
אני אוכלת אני לא נראת כזאת רזה אתם בטח מדמיינים שלד ואני רחוקה מזה יש לי גוף רגיל
אני חודש בתפריט חיטוב ועוד לא הגעתי למה שאני רוצה ואני קצת אבודה חח זה הכל
הנה לדוגמה
אני לא רואה איפה יש לך עוד לאבד, ובטח לא 4%

• פותח/ת השרשור
סבבה אז אני אתמקד רק בלעלות מסת שריר..לגבי התפריט שהעלתי בתמונה, להמשיך איתו עוד חודש? (הפרי הוחלף באבקה)
ובכל אופן תודה לכולם על המענה

Back
למעלה תחתית