לדעתי כדאי לך להתחיל לאכול את כל התפריט, ואז לאט לאט לעלות עד שתהיי בפלוס קלוריסבבה אז אני אתמקד רק בלעלות מסת שריר..לגבי התפריט שהעלתי בתמונה, להמשיך איתו עוד חודש? (הפרי הוחלף באבקה)
ובכל אופן תודה לכולם על המענה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי כדאי לך להתחיל לאכול את כל התפריט, ואז לאט לאט לעלות עד שתהיי בפלוס קלוריסבבה אז אני אתמקד רק בלעלות מסת שריר..לגבי התפריט שהעלתי בתמונה, להמשיך איתו עוד חודש? (הפרי הוחלף באבקה)
תמיד עדיף אוכל מאבקהסבבה אז אני אתמקד רק בלעלות מסת שריר..לגבי התפריט שהעלתי בתמונה, להמשיך איתו עוד חודש? (הפרי הוחלף באבקה)
בכנות, קשה לי להתמודד עם הודעות שכאילו פה.
זהו פורום שמעודד כושר גופני ותזונה מאוזנת ונראה לי שיש לך פה בעיה.
בחורה שכותבת שהיא במשקל 46.9 ומתעקשת לקבל פה אישור על כך שאכלה קצת יותר מהרגיל צריכה לבדוק עם עצמה ולהבין מה המטרה שלה.
אם המטרה שלך היא שיפור היכולות הגופניות שלך, חיזוק הגוף, שיפור התזונה ואורח החיים שלך הגעת למקום הנכון.
במידה והמטרה שלך היא להוריד עוד במשקל (?!?!?!) כנראה שאת צריכה לחפש פורום של הפרעות אכילה.
לאלא הכל בסדר זה נגמר חחח אפשר לומר שהתחלתי לפתח הפרעת אכילה אבל התגברתי עליה מהר מאוד כשהבנתי כמה אני עייפה חסרת מצב רוח רזה מדי נראת חלשה ..
כמה מסת שריר וכמה זמן בחדר כושר על מכשירים איבדתי
עכשו אני עליתי ל50 קילו או 51 , מעלה מסה נראת בריאה יותר ואוכלת הכלללל פחמימות חלבונים שומנים , לא סופרת קלוריות באובססיביות
אוכלת גם שטויות שאני אוהבת כמו במבה חלווה עוגה פה ושם חחח דברים שהתנזרתי מהם לתקופה ארוכה או הייתי אוכלת פעם בשבוע וגם על זה הייתי בוכה .. תודה לכולם , וסליחה על השטויות שהוצאתי מהפה.🤣