הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח להכוונה לגבי הצבא...

קבא= זיקה לשירות קרבי והתרשמות כללית מהמאבחן עליך. (איך אתה מסתדר במערכות שונות, וויכוחים, חברים וכו) +ציון דפר + ציון עברית באימות נתונים.
אלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.

בתור מלש״ב אתה מפגין יותר מדי ביטחון בכל מה שאתה חושב שאתה יודע על צה״ל
בכל מקרה, קב״א זה מידע מאוד מסווג בצה״ל (מרכיביו) ותאמין לי שאתה לא יודע ממה הוא מורכב. אתה גם יכול להאמין לי (אם בא לך ) שמה שכתבתי מאוד קרוב למציאות.

בתור מלש״ב אתה מפגין יותר מדי ביטחון בכל מה שאתה חושב שאתה יודע על צה״ל
בכל מקרה, קב״א זה מידע מאוד מסווג בצה״ל (מרכיביו) ותאמין לי שאתה לא יודע ממה הוא מורכב. אתה גם יכול להאמין לי (אם בא לך ) שמה שכתבתי מאוד קרוב למציאות.
הייתי במיונים למערך הפסיכוטכני (מי שקובע את הקב"א) ונתנו לנו לשאול כמה שאלות. מאמין שזה יותר מבוסס ממה ששמעת פה ושמעת שם.

אלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.
אתה יכול להיות מהפריפרייה עם הורים עניים ודפר 90 קבא 55/56
לרוב הדפר קובע את הקבא ברובו

הייתי במיונים למערך הפסיכוטכני (מי שקובע את הקב"א) ונתנו לנו לשאול כמה שאלות. מאמין שזה יותר מבוסס ממה ששמעת פה ושמעת שם.
שוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.

אתה יכול להיות מהפריפרייה עם הורים עניים ודפר 90 קבא 55/56
לרוב הדפר קובע את הקבא ברובו
אם יש כאלה זה בודדים, מאוד בודדים.

שוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.
ברור שלא אמרו לנו ממה בדיוק הוא מורכב (כאילו שאמרתי מה "התרשמות כללית המאבחן עליך" אומרת)

אין מצב שהדפר שלך 90 נגיד והקבא לא יהיה 54+ זאת הנקודה שלי .. זה פשוט לא קורה

זה כאילו יש לך פיצול אישיות, רגע אחד אתה אומר שזה אחד הדברים הכי מסווגים בצה"ל ואין מצב שיגידו לסתם מישהו איך קובעים אותו, ושניה אחר כך אתה מחליט מי יקבל קב"א גבוה ומי לא. אה כי לך כן אמרו באמת ממה זה מורכב? להגיד שזה 99% אחוז קשור לאיזור מגורים (או כל אחוז משמעותי אחר) זה לא פחות ממגוחך. אה ומסתבר שכן יודעים ממה מורכב הקב"א.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית