אלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.קבא= זיקה לשירות קרבי והתרשמות כללית מהמאבחן עליך. (איך אתה מסתדר במערכות שונות, וויכוחים, חברים וכו) +ציון דפר + ציון עברית באימות נתונים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.קבא= זיקה לשירות קרבי והתרשמות כללית מהמאבחן עליך. (איך אתה מסתדר במערכות שונות, וויכוחים, חברים וכו) +ציון דפר + ציון עברית באימות נתונים.
זה לא.קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.
בתור מלש״ב אתה מפגין יותר מדי ביטחון בכל מה שאתה חושב שאתה יודע על צה״לזה לא.
הייתי במיונים למערך הפסיכוטכני (מי שקובע את הקב"א) ונתנו לנו לשאול כמה שאלות. מאמין שזה יותר מבוסס ממה ששמעת פה ושמעת שם.בתור מלש״ב אתה מפגין יותר מדי ביטחון בכל מה שאתה חושב שאתה יודע על צה״ל
בכל מקרה, קב״א זה מידע מאוד מסווג בצה״ל (מרכיביו) ותאמין לי שאתה לא יודע ממה הוא מורכב. אתה גם יכול להאמין לי (אם בא לך ) שמה שכתבתי מאוד קרוב למציאות.
אתה יכול להיות מהפריפרייה עם הורים עניים ודפר 90 קבא 55/56אלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.
שוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.הייתי במיונים למערך הפסיכוטכני (מי שקובע את הקב"א) ונתנו לנו לשאול כמה שאלות. מאמין שזה יותר מבוסס ממה ששמעת פה ושמעת שם.
אם יש כאלה זה בודדים, מאוד בודדים.אתה יכול להיות מהפריפרייה עם הורים עניים ודפר 90 קבא 55/56
לרוב הדפר קובע את הקבא ברובו
ברור שלא אמרו לנו ממה בדיוק הוא מורכב (כאילו שאמרתי מה "התרשמות כללית המאבחן עליך" אומרת)שוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.
אין מצב שהדפר שלך 90 נגיד והקבא לא יהיה 54+ זאת הנקודה שלי .. זה פשוט לא קורהשוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.
אם יש כאלה זה בודדים, מאוד בודדים.
שוב, קב״א זה אחד הדברים הכי מסווגים בצה״ל, באיזה קטע נראה לך שיגידו למלשב ממה באמת מורכב הקב״א? ברור שיש השפעה של הדפ״ר, אבל ברוב המקרים זה גם ככה יבוא לידי ביטוי באורח החיים של החייל.
אם יש כאלה זה בודדים, מאוד בודדים.
חח זה ממש לאאלא אם כן משהו השתנה בשנים האחרונות, קב״א זה 99% קשור לאזור המגורים שלך והמצב הכלכלי של ההורים שלך.