הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיטוב הולך ממש לאט

• פותח/ת השרשור cs123
  • פורסם בתאריך

cs123

משתמש מתחיל
60
20
נק' מוניטין:
28
60
20
מה קורה?
עקב פציעה וחוסר אימונים יצא לי לעלות 5 קילו בשנה האחרונה שהם הרוב שומן .. אז חודש שעבר התחלתי חיטוב ולחזור להתאמן כמו שצריך .
כרגע אני כבר חודש בחיטוב עם 1200 קלוריות (1500 זה הנייטרלי שלי) והכל מדוד ובדוק .. ובכל החודש הזה ירדתי כולה קילו , ובשבועיים האחרונים נשארתי על אותו משקל .. איך זה הגיוני ? כדאי אולי להוסיף עוד גרעון ולהיות על 1000 קלוריות?
הייתי בטוחה שחודשיים ואני אחזור למשקל הנורמלי שלי אבל כבר נראה שזה ייקח לפחות 3
איך להמשיך מפה ? מייאש :/

העתיד שלך :

1. את מרעביה עד שאת מגיעה ל500 קלוריות.
2. את מפסיקה את הדיאטה אבל עכשיו הגוף שלך התרגל ל500 קלוריות ככה שהנטרליי שלך יהיה בסביבות ה600
3. בולסת שבוע כמו פרה
4. +5 קילו....
5. + 5 קילו........
6. ???????????
7. מתחילה הכל מהתחלה .

תהני

• פותח/ת השרשור
למה נראה לך ? חח
אני לא חדשה בתחום אני יודעת מה אני עושה.. ובמשקל הנורמלי שלי זה המשקל שרוב החיים של הייתי בו ומרוצה מאיך שהגוף שלי נראה שם

מה המשקל שלך? ועל הדרך גם הגובה והגיל?

• פותח/ת השרשור
56
1.60
גיל 25
אולי זה נשמע משקל סבבה אבל אני על אחוז שומן גבוה.. אם אני ארד תחמש קילו האלה אוכל להיות על מאזן חיובי ולעלות טיפה מסה לקראת הקיץ ולהיראות כמו שצריך

חזרת להתאמן מאז הפציעה?
את דואגת לעשות צ'יט או העמסות?

• פותח/ת השרשור
כן אני עושה 3 פעמים בשבוע fbw
וציט כל שבוע ..( אולי קצת מוגזם, איזה ארוחה גדולה וקינוח במסעדה) כבר עשיתי כמה חיטובים ואף פעם לא קרה ששבועיים אותו משקל וכל כך לאט ..

אל תפחיתי בתפריט. אפילו 1200 נשמע לי מוגזם.
איך מורכב התפריט?
תנסי להוסיף אירובי.

קרה לי מקרה דומה רק אירובי והרבה יעזרו כאן . במידה והתפריט מורכב נכון

• פותח/ת השרשור
אני עושה ריצות 3 פעמים בשבוע ומשלימה אותם קלוריות ששרפתי .. הינה תפריט ביום רגיל (בארוחת ערב זה סלט גדול עם איזשהי קטניה גרגירי חומוס\שעועית\עדשים )
טוב היום נשקלתי ויש ירידה של חצי קילו משבוע שעבר, אולי זה ייסתדר בסוף 😃 אני אעלה תמונה בסוף

אשמח לשמוע הצעות על התפריט , אולי משהו לשפר ? (הקורנפלקס בבוקר קצת בעייתי אבל לא יכולה לוותר על זה.. ממש מבאס אותי להתחיל את היום אם משהו אחר)
ועוד 3 שבועות אני אהיה בשבוע חופשת סקי , מה כדאי לעשות? לצאת להפסקה מהחיטוב שבוע? (יהיה לי מספיק זמן לחטב למשקל שאני רוצה עד הקיץ ..)
או שלהמשיך כי עד שיש ירידה נורמלית חבל לעצור? מה עדיף?
תודה!

קבצים מצורפים

• MENU.png
    MENU.png
    KB 27.9 · צפיות: 160
התפריט שלך מורכב בעיקר מפחממות וסוכרים במקום חלבונים ושומנים. שורה תחתונה ממש לא תפריט טוב.

לסקי תסעי בראש חופשי מספירת קלוריות אבל תפרגני באוכל מזין, חלבונים, שומנים איכותיים, ותפרגני בקטנה בפחממות.

היחס חלבון,שומן,פחמימה שלך לא טוב. תעלי בחלבון ושומן ותורידי בפחמימות.
המאמר הזה מסביר את הכל

Back
למעלה תחתית