הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מי שמבין שיכנס בקשר למתח

maor2008

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני בן 14 ואני לא מצליח לעשות אפילו מתח אחד
אם למישו יש איזשהוא עצה לשינוי באוכל כאילו תפריטים או שאיזשהוא תרגיל ספורט מתאים שיגיד בבקשה

הדרך הכי טובה לשפר מתח היא פשוט לעשות מתח.
אם אתה לא יכול לעשות חזרה אחת תעשה חזרות שליליות- תקפוץ לגובה שהמוט בגובה הסנטר ותרד באיטיות.
דרך אחרת היא שמישהו יעזור לך מלמעטה ולאט לאט יעזור פחות עד שתוכל לעשות בעצמך.
כדי להמשיך להתשפר מה שעבד הכי טוב בשבילי זה לעשות מתח 3-4 פעמיים בשבוע 2-3 סטים ללא כשל (!!)

שים מלפניך ספסל או שולחן או מה שבא לך, רק שיהיה יציב! תתמוך את הרגליים עליו, השינוי בזוית מגובה התמיכה ישנה גם את הקושי אז תתאים.
בזמנו מ0 מתח עברתי ל15 טיק טק.

אם יש לך אפשרות ללכת לחדר כושר עדיף תחזק כל שריר ושריר תראה שתעשה כבר מתח לבד
ככה אני עשיתי, גם כשאני התחלתי להתאמן זה היה מזמן לא הצלחתי לעשות מתח אחד ,

• פותח/ת השרשור
אני שמעתי שבחדרי הכושר יש מכשיר שקוראים לו נרביטרון שעוזר לעשות . . . אבל אני לא ילך לחדר כושר רק בשביל זה

שים מלפניך ספסל או שולחן או מה שבא לך, רק שיהיה יציב! תתמוך את הרגליים עליו, השינוי בזוית מגובה התמיכה ישנה גם את הקושי אז תתאים.
בזמנו מ0 מתח עברתי ל15 טיק טק.

אוסיף ואומר שיש אפשרות שאדם כל שהוא יוכל לתפוס את הרגליים שלך בזמן שאתה מבצע עליות מתח. זה רעיון טוב כל עוד האדם שתומך בבעת ביצוע התרגיל הוא רציני מספיק כדי שלא תצטרך לחשוש שמא הוא ינסה כל מיני שטויות.

• פותח/ת השרשור
עשיתי מה שאמרתם לי הלכתי למתח הקצת נמוך ונתלתי עם סנטר למעלה זה ממש קשה ירדתי אחרי שש שבע שניות
אבל עשיתי בכל זאת ארבע חמש פעמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית