ייעוץ איזה קריאטין לרכוש עכשיו ?(נגמר לי בדדוק)0

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
סיימתי קופסה של אבקת קיראטין מיקרוניזד של ON

כרגע מתלבט מה לקנות או מה להשתמש לעבור לפורמולות או להמשיך עם קריאטין מונו

המלצות למינהם לכל סוג של מונו או פורמולות פלוס הסברים מדוע התקבלו בברכה

תודה מראש

קריאטין מונו אתה לא מפסיק
אם אתה רוצה קח פורמולה לפני אימון

לפני שאתה קופץ תוודא שאתה צורך מספיק חלבון/פחמימות/שומן/קלוריות
ויטמינים ומינראלים (מולטיויטמין, מגנזיום, ויטמין C..ׂועוד)
זה יותר קריטי

הקריאטין שאני אישית הכי אהבתי (יכול להיות פסיכולוגי) זה של Higherpower בנוסף הרבה יותר קל לשתות אותו

היה לי קפאין של Higherpowe, נראה לי זה מזוייף, הייתי לוקח ושום דבר לא היה משפיע עלי, כשאני עם PROLAB זה עולם אחר לגמרי

אהבתי את הפלוס, ניסיתי עם אפדרין, עשיתי ניסויים, גם על אזולאי או חבר שלו זה לא השפיע

הזמה הבאה אני יזמין פרולאב נראה איך הוא..
בכל מקרה אם כבר ניסויים אז לפני שבוע לקחתי animal pump+jack3d+200mg חשבתי אני הולך לקבל התקף לב

בפעם אחת, תשאל את מישל הוא עד
בכל מקרה לייל לקח כשחברה שלו עזבה אותו DNP+יהומבין+אפדרין בקוקטיל אחד חחח, הוא אמר שהוא כמעט התקשר 911

לך על UNIVERSAL אין על התוספים שלהם, החברה מס' 1 בעולם.
תן לי סיבה אחת למה לחשוב שאתה לא מרגל?

בשקר ל DNP, הוא רוצה לנסות את החומר + להוריד קצת "שומן" (כולו שחיף), מה גם המחקר על אפדרין אז לא היה ממש מפותח, זה היה לפני 10 שנים בערך וזה היה עוד חוקי ותקעו את זה בכל פורמולה בארה"ב יחד עם קפאין ועוד מלא דברים (גם יהומבין) אז לייל לקח איזה משהו בתרכובת ו DNP לא מינון גבוה כולה 200 מ"ג אבל בגלל הקומינציה קיבל ממש חררה ואמר שלא לקח יותר בחיים יהומבין ולא DNP אלא רק אפדרין.
בכל מקרה באתר של לייל, DNP זה כמו אבקת חלבון כאן, המון משתמשים ומתחטבים בצורה מטורפת עם מינונים דיי נמוכים, נשים עד 200-300 מ"ג (מכינים קפסולות בעצמם), גברים 400-600 מ"ג, לא ראיתי אף אחד שעובר את ה 600 מ"ג, היה מקרה שמישהי מתה מנטילה של 1 גרם בתוך אמבטיה לפני כמה שנים.

היה לי קפאין של Higherpowe, נראה לי זה מזוייף, הייתי לוקח ושום דבר לא היה משפיע עלי, כשאני עם PROLAB זה עולם אחר לגמרי

מחזק, קפה נמס עובד יותר טוב. 😃
אז הוא היה במבצע בBB ובגלל זה הזמנתי דווקא אותו.

נערך לאחרונה:
איזה קפאין הרגשתם טוב מנסיון ?
הבנתי שפרולאב אחלה
יש עוד שניסו אחרים ?

אחלה תודה
יש הבדל בין קפסולות (מלאות באבקה)
או בכדור שהוא גוש אחד

ואם כן איך אני יודע לזהות את זה על האריזה או באתר של BB ?

אתה לא תדע לזהות (אתה יכול לשלוח להם מייל), בעיקרון לדעתי האישית בלבד, אני מרגיש קפסולות פחות מכדורים.
אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תקח PROLAB וזהו, מה שאני משתמש כרגע זה גם כדורים וגם מביא בראש.
אישית עם PROLAB היה לי קשה להירדם ולישון בכלל, משום מה עם הקפאין הנוכחי זה לא קורה (או שבגלל שהחלפתי אפדרין ועשיתי הפסקה דיי ארוכה, לא יודע..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית