הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מתחיל תוכנית SS - כמה שאלות 😃

amit3293

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-6
20
0
משקל:62
גובה:1.69
אחוז שומן: לא יודע

טוב אני רוצה להתחיל ב SS אחרי 3 שנים של אימון ABC בלי יותר מדי תוצאות.:nono:

1. רשום בתוכנית שבלינקייה ככה Power Clean 5X3/Pullups 3X5
זה אומר שבמקום פאוור קלין אני יכול לעשות פול אפס (שזה מתח - אם הבנתי נכון?)?

אני לא רוצה לעשות פול אפס כי אני לא חושב שאני יצליח לעשות את הטכניקה נכון ובמכון שלי אף אחד לא עובד ככה ואין מי שיסביר לי (כי המאמנת סגורה על ABC ולא ממש מבינה משהו ביחס לכל מה שרשום בפורום)

2.בSS אין תרגילים שיכולים לפגוע לי בגב? (כמו דד ליפט? או ברבל פרס בעמידה? שנראה לי מסוכן לגב למשל אבל מה אני מבין?)

3. אני יכול לעבוד בלי תפריט? ויאכל הרבה (חלבונים וכו'...) או שאני חייב תפריט כי אם אני לא יעבוד לפי תפריט אני יכול לעלות הרבה בשומן ולא במסת שריר?

4.מאיזה משקל להתחיל מהמשקל שאני יכול לעשות איתו 3X10 (שהייתי עושה בד"כ?)?

תודה! עמית קרני

1) תעשה pull up (מתח) תוך כדי זה שאתה לומד פאוור קלין. לאחר מכן תעשה פאוור קלין ומתח תוכל להוסיף כתרגיל עזר.
אתה בטוח שאתה לא יודע איך עושים מתח? בכל מקרה מוסבר עליו גם בספר (בפרק של התרגיל עזר).
2) תעשה את התרגילים בטכניקה נכונה (ע"פ ההסברים בספר) והגב לא יפגע.
3) כן.
4) כן, זה בסדר.
5) הדבר הכי חשוב זה לקרוא את ההסברים (שבספר) על ביצוע התרגילים.

נערך לאחרונה:
אם לא ראית יותר מדי תוצאות(לפי הנתונים שלך-כמובן תלוי במטרה) ב3 שנים , לא משנה מאיזו תוכנית , אז כנראה שקודם כל לפני שאתה מתחיל תוכנית חדשה תעבור על התזונה שלך.

• פותח/ת השרשור
1) תעשה pull up (מתח) תוך כדי זה שאתה לומד פאוור קלין. לאחר מכן תעשה פאוור קלין ומתח תוכל להוסיף כתרגיל עזר.
אתה בטוח שאתה לא יודע איך עושים מתח? בכל מקרה מוסבר עליו גם בספר (בפרק של התרגיל עזר).
2) תעשה את התרגילים בטכניקה נכונה (ע"פ ההסברים בספר) והגב לא יפגע.
3) כן.
4) כן, זה בסדר.
5) הדבר הכי חשוב זה לקרוא את ההסברים (שבספר) על ביצוע התרגילים.

מתח אני יודע לעשות אבל זה לא אותו דבר בכלל אחי 😃

הבעיה שאני לא חזק באנגלית...אין לי בעיה לקנות תספר אם הוא היה בעברית והייתי באמת מבין משהו...
גם אין לי בעיה לשבת שעתיים אם צריך לראות את ההסברים באינטרנט.
רק שבגיל הזה גם אם אני חושב שאני יודע ואני לא באמת יודע זה יכול לפגוע בי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם לא ראית יותר מדי תוצאות(לפי הנתונים שלך-כמובן תלוי במטרה) ב3 שנים , לא משנה מאיזו תוכנית , אז כנראה שקודם כל לפני שאתה מתחיל תוכנית חדשה תעבור על התזונה שלך.

אבל ככה זה כל החברים שלי אנחנו 3 שנים כולנו במכון כולם עם אותו תוכנית...
עובדים קשה...ואף אחד לא ראה תוצאות יותר מדי או ממני אפילו וכולם אוכלים כמה שיותר ודוחפים.
אני לא אומר שלא ראיתי בכלל תוצאות כי יש תוצאות אבל יחסית ל3 שנים ולאנשים שאני רואה פה למשל זה כלום (אנשים שדיברו על תוכנית של ABC)

נערך לאחרונה:
אבל ככה זה כל החברים שלי אנחנו 3 שנים כולנו במכון כולם עם אותו תוכנית...
עובדים קשה...ואף אחד לא ראה תוצאות יותר מדי או ממני אפילו וכולם אוכלים כמה שיותר ודוחפים.
אני לא אומר שלא ראיתי בכלל תוצאות כי יש תוצאות אבל יחסית ל3 שנים ולאנשים שאני רואה פה למשל זה כלום (אנשים שדיברו על תוכנית של ABC)

אתה מייחס את החוסר תוצאות רק לתוכנית, אני בסך הכל אומר שיש קשר גדול מאוד גם לתזונה.
הרבה מאוד אנשים חושבים שהם דוחפים ולבסוף ששואלים אותם, ורושמים את זה על דף יוצא שהם אוכלים 1800-2000 קלוריות ב5-6 ארוחות וחושבים שזה נקרא לדחוף.

• פותח/ת השרשור
אני לא מייחס רק לתוכניות ואתה צודק שיש קשר גדול מאווודד גם לתזונה.
אבל לדעתי הבעיה העיקרית פה זה בתוכניות העבר.
אבל עזבו את העבר מישהו יכול לעזור לי עם הSS המתסבך הזה ? 😃

משקל:62
גובה:1.69
אחוז שומן: לא יודע

טוב אני רוצה להתחיל ב SS אחרי 3 שנים של אימון ABC בלי יותר מדי תוצאות.:nono:

1. רשום בתוכנית שבלינקייה ככה Power Clean 5X3/Pullups 3X5
זה אומר שבמקום פאוור קלין אני יכול לעשות פול אפס (שזה מתח - אם הבנתי נכון?)?

אני לא רוצה לעשות פול אפס כי אני לא חושב שאני יצליח לעשות את הטכניקה נכון ובמכון שלי אף אחד לא עובד ככה ואין מי שיסביר לי (כי המאמנת סגורה על ABC ולא ממש מבינה משהו ביחס לכל מה שרשום בפורום)

2.בSS אין תרגילים שיכולים לפגוע לי בגב? (כמו דד ליפט? או ברבל פרס בעמידה? שנראה לי מסוכן לגב למשל אבל מה אני מבין?)

3. אני יכול לעבוד בלי תפריט? ויאכל הרבה (חלבונים וכו'...) או שאני חייב תפריט כי אם אני לא יעבוד לפי תפריט אני יכול לעלות הרבה בשומן ולא במסת שריר?

4.מאיזה משקל להתחיל מהמשקל שאני יכול לעשות איתו 3X10 (שהייתי עושה בד"כ?)?

תודה! עמית קרני
אוקיי:

1. אפשר לעשות מתח, הרוב כאן עושים מתח, מה יש ללמוד במתח? יש אחיזה בסופינציה (כפות ידיים לכיוון הפנים) בדרך כלל ברוחב כתפיים, אחיזה בפרונציה (כפות ידיים כלפי חוץ), ואחיזה רחבה בפרונציה, הראשונה מערבת את הבייספס יותר והאחרות יותר מערבות את החזה והטרפזים עד כמה שזכור לי.

2. אין בתרגילים האלה שום דבר מסוכן יותר משאר התרגילים במכון בתנאי שאתה מבצע נכון, בגלל זה כדאי שתלמד את הטכניקה בצורה טובה.

3. בSS התפריט הוא לאכול עד שבא לך להקיא, ואז לדחוף את אותה כמות ולשתות ליטר חלב עם הארוחה הזאת, בקיצור לאכול הרבה, רק תדאג שאתה מקבל מספיק חלבון.

4. תתחיל ממשקל שנוח לך לעבוד איתו אבל שלא יהיה קל מדי, ככה שתרגיש שעבדת אבל שזה לא יהיה מאמץ מקסימלי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי:

1. אפשר לעשות מתח, הרוב כאן עושים מתח, מה יש ללמוד במתח? יש אחיזה בסופינציה (כפות ידיים לכיוון הפנים) בדרך כלל ברוחב כתפיים, אחיזה בפרונציה (כפות ידיים כלפי חוץ), ואחיזה רחבה בפרונציה, הראשונה מערבת את הבייספס יותר והאחרות יותר מערבות את החזה והטרפזים עד כמה שזכור לי.

2. אין בתרגילים האלה שום דבר מסוכן יותר משאר התרגילים במכון בתנאי שאתה מבצע נכון, בגלל זה כדאי שתלמד את הטכניקה בצורה טובה.

3. בSS התפריט הוא לאכול עד שבא לך להקיא, ואז לדחוף את אותה כמות ולשתות ליטר חלב עם הארוחה הזאת, בקיצור לאכול הרבה, רק תדאג שאתה מקבל מספיק חלבון.

4. תתחיל ממשקל שנוח לך לעבוד איתו אבל שלא יהיה קל מדי, ככה שתרגיש שעבדת אבל שזה לא יהיה מאמץ מקסימלי.

תודה אחינו 😃

אז רגע שאני עושה מתח לעשות בפרונציה נכון?!

• פותח/ת השרשור
בסוף לא התחלתי ב SS כי המאמנת שלי זיינה לי תשכל על זה שצריך להתחזק עוד ופה ושם...
שהיא מכירה את התרגילים אבל יש שם תרגילים מסוכנים לגב.
היא אמרה שאין לה בעיה עם התוכנית אבל רק עוד כמה שנים היא ממליצה עליה.
היא אמרה שאין לה בעיה שאני יעשה אותה אבל באחריותי...
עכשיו נגיד ואני עושה טכניקה לא טובה (אני לא באמת יודע אם היא טובה או לא בהזדמנות אני יעלה סירטונים...) באמת זה יכול לפגוע בגב שלי ותוצאה מכך הגדילה שלי (בן 17)?

ועוד שאלה בקשר לתוכנית כמה זמן לעשות מנוחה בין סט לסט?! (אם אני יתחיל)

תודה

בסוף לא התחלתי ב SS כי המאמנת שלי זיינה לי תשכל על זה שצריך להתחזק עוד ופה ושם...
שהיא מכירה את התרגילים אבל יש שם תרגילים מסוכנים לגב.
היא אמרה שאין לה בעיה עם התוכנית אבל רק עוד כמה שנים היא ממליצה עליה.
היא אמרה שאין לה בעיה שאני יעשה אותה אבל באחריותי...
עכשיו נגיד ואני עושה טכניקה לא טובה (אני לא באמת יודע אם היא טובה או לא בהזדמנות אני יעלה סירטונים...) באמת זה יכול לפגוע בגב שלי ותוצאה מכך הגדילה שלי (בן 17)?

ועוד שאלה בקשר לתוכנית כמה זמן לעשות מנוחה בין סט לסט?! (אם אני יתחיל)

תודה
אין סיבה שתעשה טכניקה לא טובה ובגלל זה אין סיבה שתפגע בעצמך (ובטח שבגדילה).
עוד כמה שנים? 2012 סוף העולם אחי תתחיל לעבוד...

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שתעשה טכניקה לא טובה ובגלל זה אין סיבה שתפגע בעצמך (ובטח שבגדילה).
עוד כמה שנים? 2012 סוף העולם אחי תתחיל לעבוד...

חחחח

יום ראשון אני יתחיל בלי זיוני שכל שלה... כי אני תפוס מאתמול ושלשום
וגם יראה לחברים שלי שמתווכחים וחושבים שהם ישיגו יותר בABCDE שזה התוכנית הקודמת שהייתה לי עם 10 חזרות כל סט ואיזה 9 תרגילים כל יום 😲

תודה אחי 😃

• פותח/ת השרשור
למשך כמה זמן אני עושה מסה? (או שזה על פי בחירתי)
בקיצור בקיץ אני לא רוצה להיות בזמן של מסה...יספיק עד אז?

נערך לאחרונה:
מה זה יספיק עד אז? אתה ממשיך את התכנית עד שאתה מגיע למשקלים שאתה מעוניין בהם, או למשקלים כאלו שהתכנית אמורה להביא אותך ביחס לנתוני הבסיס שלך.

למשך כמה זמן אני עושה מסה? (או שזה על פי בחירתי)
בקיצור בקיץ אני לא רוצה להיות בזמן של מסה...יספיק עד אז?
תעשה עד מתי שאתה רוצה, רוב האנשים שמתאמנים בין היתר למטרות אסתטיקה מפסיקים איפשהו בין 16-18% שומן, משם כבר צוברים כמות גדולה יחסית של שומן אם ממשיכים להתקדם, אז בגדול זה תלוי במטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית