הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין בשביל לעורר את הגוף

yotam555

משתמש מתחיל
40
1
נק' מוניטין:
1
40
1
קראתי את המאמרים:
קפאין ותזמון ארוחות - שימור קצב חילוף החומרים ושריפת שומן בזמן דיאטה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מהאתר קילוגרם..

אני שוקל לקנות תוסף קפאין, כדורי 200 מ"ג אבל לא בשביל אימונים, אלא ליום יום להתעורר.. כאשר אני לא ישן מספיק בלילה, או רוצה להיות ערני בשביל איזה משחק ב-2 בלילה וכל מיני סיבות כאלה שהם לא אימונים

אני שוקל לקחת כדורי קפאין ביום יום, 1 או 2 של 200 מ"ג רק בשביל לעורר את הגוף למשימות היום יום..
אני לא שותה קפה ביום יום...

מה הייתם ממליצים?
האם זה הגיוני לקחת כדורי קפאין פשוט בשביל לעורר את הגוף למשימות היום יום? זה סוג של סם אז אני לא רוצה להתמכר אבל לפעמים מרגיש ממש צורך להתעורר..

אשמח לתגובות...
תודה רבה
???
חברים אני רוצה לקנות את התוסף אבל חייב לשמוע את עצתכם
תודה מראש

א. קפה.
ב. להיות תלוי בחומר מסוים רק בשביל להתנהל בצורה יעילה ביום-יום זו התמכרות.
ג. קפאין הוא ממכר ומתרגלים אליו בקלות רבה.

שתה קפה אחד ביום אם זה עוזר לך, אבל לצרוך כדור קפאין כל יום רק בשביל להתעורר לא יעבוד לאורך זמן. סדר את שעות השינה שלך וודא שאין לך שום חוסרים תזונתיים שגורמים לך לעייפות הזו.
אגב, לקחת כדור קפאין באמצע הלילה בשביל להישאר ער למשחק זה אחד מההרגלים שיגרמו לך להמשיך להרגיש שאתה צריך כדורי קפאין ביום-יום.

אגב, לקחת כדור קפאין באמצע הלילה בשביל להישאר ער למשחק זה אחד מההרגלים שיגרמו לך להמשיך להרגיש שאתה צריך כדורי קפאין ביום-יום.
לא זה לא
מה הבעיה פעם ב.. לקחת כדי להישאר ער למשחק בלילה? ובמה זה שונה מקפה?

גם אם הוא יקח כדור כל יום זה לא יהרוג אותו, פשוט שכל כמה זמן יעשה הפסקה של שבוע-10 ימים מקפאין, כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין וירצה יותר קפאין.

לא זה לא

גם אם הוא יקח כדור כל יום זה לא יהרוג אותו, פשוט שכל כמה זמן יעשה הפסקה של שבוע-10 ימים מקפאין, כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין וירצה יותר קפאין.
לא הבנת את הכוונה שלי.
צריכת קפאין (מכדור או מקפה) באמצע הלילה פוגעת בשינה. פגיעה בשינה מובילה לחוסר ערנות במהלך היום.

לא הבנת את הכוונה שלי.
צריכת קפאין (מכדור או מקפה) באמצע הלילה פוגעת בשינה. פגיעה בשינה מובילה לחוסר ערנות במהלך היום.
ברור, אבל אני מניח שהוא לוקח את זה בחשבון כשהוא צורך קפאין בלילה כדי להיות ער ולצפות במשחק, מה גם שזה פעם ב.. אז זה לא נורא.

• פותח/ת השרשור
לא זה לא

לא הבנת את הכוונה שלי.

בשורה התחתונה הייתם ממליצים במקום לצרוך כדורי קפאין, לשתות אספרסו כפול במקום?
או בעצם במקום אספרסו הבנתי שבקפה נמס יש אפילו יותר קפאין מאספרסו ממכונה של נספרסו...

שניסיתי לשתות ב-1 בלילה אספרסו רגיל.. נרדמתי אחרי חצי שעה +-

אז 2 כפיות קפה נמס גדושות יעשו את העבודה?
כמה מ"ג קפאין יש ב-2 כפיות קפה נמס גדושות?

תודה חברים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית