הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Z.M.A

אזולאי

משתמש משקיע
3,342
7
נק' מוניטין:
5,308
3,342
7
למשהו יש ניסיון עם זה ?
זה באמת עוזר להעלות את הטסטוסטרון?
כדי לנסות עוד לפני שאני פוגש את האנדוקרינולוג?(עוד עשרה ימים).
ד"א בינתיים אני מממשיך להתאמן 3 פעמים בשבוע (FBW), דגש על תרגילים מורכבים, אוכל עם מאזן חיובי של 200-300, יושן 6-8 שעות (אם זה משנה) ועוד לא כל כך מתקדם מבחינת משקלי עבודה, אממ לא נשקלתי מאז שכתבתי לכם את ההודעה הקודמת על הטסט', השבוע אני אשקל.

תודה רבה חברים:193ek:

* אם השאלה לא מתאימה לפורום הזה אלא לסטוראידים ותרופות אבקש להעביר.

למשהו יש ניסיון עם זה ?
זה באמת עוזר להעלות את הטסטוסטרון?
כדי לנסות עוד לפני שאני פוגש את האנדוקרינולוג?(עוד עשרה ימים).
ד"א בינתיים אני מממשיך להתאמן 3 פעמים בשבוע (FBW), דגש על תרגילים מורכבים, אוכל עם מאזן חיובי של 200-300, יושן 6-8 שעות (אם זה משנה) ועוד לא כל כך מתקדם מבחינת משקלי עבודה, אממ לא נשקלתי מאז שכתבתי לכם את ההודעה הקודמת על הטסט', השבוע אני אשקל.

תודה רבה חברים:193ek:

* אם השאלה לא מתאימה לפורום הזה אלא לסטוראידים ותרופות אבקש להעביר.
סתם בולשיט...
חח עלק סטרואידים ותרופות..

לי אישית זה עזר להירדם מאוד מאוד מהר אז אם זה מה שהמוצר עושה, לי אין שום דבר נגד זה...
מי שקשה לו להירדם ובעקבות זה השינה שלו דפוקה צריך לנסות.... חבל ליפול בדברים הקטנים כשמשקיעים כל כך הרבה לא?

נכון שמעתי שהוא גם מאט חילוף חומרים לא יודע מאיפה מביאים תדברים האלה,
הוא אמור להחזיר את רמת הטסט' לנורמה, אז למה הוא עוזר ?
מגיל 30 ככה כל 10 שנים הטסט שלכם יותר באיזה 10 אחוז וכשאתם מבוגרים גבר הסט' בריצפה
אז מה שהמוצר אמור לעזור זה לזקנים. בוא נגיד הרמה שהוא יעזוב למבוגר היא הרבה יותר ממה שזה יתן לך.

• פותח/ת השרשור
נכון שמעתי שהוא גם מאט חילוף חומרים לא יודע מאיפה מביאים תדברים האלה,
הוא אמור להחזיר את רמת הטסט' לנורמה, אז למה הוא עוזר ?
מגיל 30 ככה כל 10 שנים הטסט שלכם יותר באיזה 10 אחוז וכשאתם מבוגרים גבר הסט' בריצפה
אז מה שהמוצר אמור לעזור זה לזקנים. בוא נגיד הרמה שהוא יעזוב למבוגר היא הרבה יותר ממה שזה יתן לך.

הבעיה שאצלי הוא מאוד נמוך גם ככה(עשיתי בדיקות..)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=601
השאלה היא אם זה באמת עוזר להעלות את הטסט' או שזה סתם חרטא:suicide:??

נערך לאחרונה:
חוץ מפרו הומורנים וחומרים ואולי איזה גירוי טוב , שום דבר לא יעלה לך את הטסט בצורה משמעותית אם בכלל

שמה אחי שעשיתה תבדיקה לרמת הטסט' איך עשיתה מהרופה משפחה ?
פשוט ללכת אליו ולהגיד לו שאתה רוצה לבדוק את רמת הטסט' אצלך בדם ?
וזה עולה עוד כסף ?

וזה עולה עוד כסף ?
לא זה לא עולה , ואם תגיד לה "סתם" היא לא תביא לך , תגיד לה ששמוליק לא עומד

תלוי כמה הרופאה שלך שונאת את מקום העבודה שלה (וכך מבזבזת לו יותר כסף על בדיקות סתם) , בכל מקרה אם אתה בודק כבר TEST , תבדוק חופשי בדם ותבדוק בכללי יש כמה פרמטרים.

• פותח/ת השרשור
וזה עולה עוד כסף ?

לא עולה כסף, אבל אי אפשר להגיד לו סתם אני רוצה בדיקת טסט' , אלא כמו שמשה אמר אתה צריך להעלות בפני הרופא את הבעיות שלך- למרות שזה הנושא שלא הכי נעים להתחיל לספר על בעיות...

טוב, אז לפי מה שהבנתי כאן לא כדאי לי לנסות ZMA וזה סתם חרטא ...
אם יש עוד דעות\ הערות אז אשמח לשמוע:)

כאילו אז אני ילך לשם אני יגדי לו שאני מרגיש חלש וזה אני חושב שיש לי מחסור בברזל ועל הדרך יעשה לי בדיקת טסט',
הקטע איזה רופה יאמין לך שחסר לך טסט' אם אתה הולך אליו ואתה כבר עם שרירים.

לא משנה אני הולך לרופא בכל מקרה אז אני אני ידבר איתו וניראה לאן זה ימשיך.

• פותח/ת השרשור
כאילו אז אני ילך לשם אני יגדי לו שאני מרגיש חלש וזה אני חושב שיש לי מחסור בברזל ועל הדרך יעשה לי בדיקת טסט',
הקטע איזה רופה יאמין לך שחסר לך טסט' אם אתה הולך אליו ואתה כבר עם שרירים.

לא משנה אני הולך לרופא בכל מקרה אז אני אני ידבר איתו וניראה לאן זה ימשיך.
דבר ראשון, בדיקה של ברזל זו לא אותה בדיקה של טסט'... אתה צריך להגיד לרופא במפורש שאתה רוצה בדיקת טסט'...

דבר שני, לא הבנתי למה אתה רוצה לעשות בדיקת טסט' אם אתה אומר שהכל אצלך בסדר מבחינת ההתפתחות:s59:

לא נראהל י ממש יעיל הזמא הזה אבל לא ניסיתי אף פעם וביקשת מניסיון אז אין לי מה להגיד לך\

אין דבר כזה "יושן" גוט דמיט זאת מגפה!

דבר ראשון, בדיקה של ברזל זו לא אותה בדיקה של טסט'... אתה צריך להגיד לרופא במפורש שאתה רוצה בדיקת טסט'...

דבר שני, לא הבנתי למה אתה רוצה לעשות בדיקת טסט' אם אתה אומר שהכל אצלך בסדר מבחינת ההתפתחות:s59:
סתם רציתי לדעת, אני אישית חושב שהרמות אצלי מטורפות אבל רק רציתי לבדוק את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית