הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקות דם לאחר בלאסט אנד קרוז

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
לאחר בלאסט אנד קרוז של שנה פלוס ולא כל כך הקפדה של כוריגון.
סיימתי את הבלכסט האחרון ועשיתי6 כפול 2000 איו כל 3 ימים לאחר מכן הפסקה של שבוע ואז ארבעה שבועות פרוטוקול של כלומיד ונולבה רגיל.
הנה הבדיקות דם, החשק המיני שלי ירוד...למה זה ואיך אני מחזיר אותו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 100.9 · צפיות: 219
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 91.7 · צפיות: 198
הבדיקות נראות בסדר יחסית
לגבי החשק המיני - רמות האנדרוגניות שלך נמוכות מהנורמה, שם כנראה נעוצה הסיבה למרות שהטסט טוטאל בנורמה ובאמצע
תן לזה עוד כמה שבועות לראות אם הן עולות, אחרת חזור לעדכן

• פותח/ת השרשור
תאמת כבר את החוסר חשק מיני הרגשתי במהלך הפי סי טי , איך זה יכול להיות שבאמת הרמות האנגרוגניות נמוכות והטסט לא נמוך?

במידה ורמות האנרוגניות לא מסתדרות מה עושים?

• פותח/ת השרשור
לידע כללי גם אם הציר שלי יתאזן והכל.

מה עושים במקרה ובאמת הרמות האנרגניות לא מסתדרות?
והSHBG שלי יחסית בנורמה לפי הבדיקות לא?

הוא בנורמה, זה בסדר. אבל בשילוב רמות הטסט הכלליות, כלל האנדרוגניים לא מספיקים כנראה בכדי לתת לך רמות תקינות של חשק מיני (למרות שזה סובייקטיבי גם). אני אומר שתחכה עוד קצת לאחר ה-PCT ותראה אם יש שיפור. LH ו-FSH שלך תקינים אך קצת נמוכים

• פותח/ת השרשור
הפרוווירון לא עלול לפגוע? פרווירון מתקן shbg? כלומר לאחר שבועיים של לקיחה זה יכול להסתדר או שיש משהו אחר לעשות אח"כ והפרווירון זה רק לבדיקה?

הפרווירון תפקידו לחסום אסטרוגן.ולעלות את רמת הshbg. הוא אמנם חוסם אסטרוגן חלש אבל אם הוא יעבוד נדע מה המקור של החוסר ליבידו. נכון שנולבדקס הוא חוסם פי כמה יותר טוב ממנו אבל לא כל כך טוב בשיפור ערכי shbg

• פותח/ת השרשור
אני אחכה כמה שבועות כי סיימתי רק לפני כמה ימים את הפי סי טי ואז אבצע שוב בדיקת דם ואראה אם מדובר בעניין הזה.

לקחת פרווירון סתם ככה לא בסייקל אני חושב שזה לא כל כך טוב? אם כמובן הבעיה לא קשורה לSHBG

פר
אני אחכה כמה שבועות כי סיימתי רק לפני כמה ימים את הפי סי טי ואז אבצע שוב בדיקת דם ואראה אם מדובר בעניין הזה.

לקחת פרווירון סתם ככה לא בסייקל אני חושב שזה לא כל כך טוב? אם כמובן הבעיה לא קשורה לSHBG
פרוירון הוא תרופה לטיפול בחוסר ליבידו ואימפוטנציה על רקע פיזיולוגי. אין קשר לסייקל..
יש לו ערך בסייקלים עם ארומטיזציה גבוהה כמו דקה וכדומה..

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם בן אדם ממוצע לוקח פרווירון והוא לא משתמש בסייקלים פשוט רוצה לקחת סתם בשביל להגביר את החרמנות ואולי חושב שזה יטיב לו באימונים, השאלה אם זה מסוכן ויכול להשבית לו את הציר?
למשל פרווירון לא לוקחים בזמן פי סי טי לפי מה שהבנתי כאן.

המתן עם הפרווירון ושאר ממתקים. אני שוב מציע לחכות שבועיים שלושה ולראות מה מגמת ההתקדמות. ידוע, וכבר ציינתי בעבר, שליבידו ירוד הוא אחד הסממנים העיקשים והעיקריים לאחר שימוש בחומרים, ומאלו שמאחרים להתאושש.

השאלה היא אם בן אדם ממוצע לוקח פרווירון והוא לא משתמש בסייקלים פשוט רוצה לקחת סתם בשביל להגביר את החרמנות ואולי חושב שזה יטיב לו באימונים, השאלה אם זה מסוכן ויכול להשבית לו את הציר?
למשל פרווירון לא לוקחים בזמן פי סי טי לפי מה שהבנתי כאן

לא.פרווירון לא יכול להשבית את הציר.הוא תרופת מרשם לבעיות מין.זה נכון שאפשר לחכות עוד קצת אבל בנתיים אתה תסבול מהתופעות שאתה מתאר

• פותח/ת השרשור
כלומר הפרווירון יכול להחזיר לי את השחק המיני בינתיים אולי ולא לפגוע בי מעבר גם אם לאחר מכן הערכים לא יתאזנו? כלומר הפרווירון לא יכול לעשות פעולה הפוכה של השבתה של הציר?

פרוירון לא ישבית לך את הציר , אבל כמו כל כימיקל כזה או אחר עדיף להמתין ולתת לציר להתאושש בלעדיו , ולא להעמיס על הכבד.
אתה אחרי בלאסט אנד קרוז של שנה פלוס, מה ציפית? שאחרי חודשיים תחזור למוטב? לא , לפחות 4-5 חודשים עד שתתאפס לגמרי. מניסיון.

כלומר הפרווירון יכול להחזיר לי את השחק המיני בינתיים אולי ולא לפגוע בי מעבר גם אם לאחר מכן הערכים לא יתאזנו? כלומר הפרווירון לא יכול לעשות פעולה הפוכה של השבתה של הציר?
כמו שאתה רואה יש שתי המלצות: לחכות עד שתאושש לגמרי שזה ייקח במקרה הטוב עוד חודשיים. או לקחת פרווירון עכשיו ועוד שבועיים אם יחזור לך החשק תדע שזה בגלל הshbg. תלוי בך
כמו שאתה רואה יש שתי המלצות: לחכות עד שתאושש לגמרי שזה ייקח במקרה הטוב עוד חודשיים. או לקחת פרווירון עכשיו ועוד שבועיים אם יחזור לך החשק תדע שזה בגלל הshbg. תלוי בך
דיסקליימר, אני לא רופא ולכן לא מייעץ לקחת תרופה כזו או אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית