הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקות דם לאחר בלאסט אנד קרוז

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
לאחר בלאסט אנד קרוז של שנה פלוס ולא כל כך הקפדה של כוריגון.
סיימתי את הבלכסט האחרון ועשיתי6 כפול 2000 איו כל 3 ימים לאחר מכן הפסקה של שבוע ואז ארבעה שבועות פרוטוקול של כלומיד ונולבה רגיל.
הנה הבדיקות דם, החשק המיני שלי ירוד...למה זה ואיך אני מחזיר אותו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 100.9 · צפיות: 219
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 91.7 · צפיות: 198
  • פותח/ת השרשור
תשמע לקחתי בעבר אחרי שהתחריתי ולא התאוששתי מהתחרות כמו שצריך, כמה שנים אחורה, ועשה פלאים לאחר חודש כל הערכים הסתדרו.

כעיקרון לפי מה שקראתי אפשר להשתמש כל 4 חודש בטריפ, אבל בכל זאת לא מומלץ לעבור את הפעמיים בשנה. לקחתי לפני כשנה וחצי אולי יותר, אז ככה שאין בעיה לקחת שוב.
מספיקה זריקה אחת של המינון הקטן וכבר לאחר חודש אמור להיות שיפור.

אבל מעניין אותי מה יהיה בבדיקות דם עוד כמה שבועות, אני אעדכן אותכם, ועכשיו למדתי על בשרי כמה דברים:
כוריגון תמיד במהלך הסייקל!!! התאוששות מהירה יותר!
בדיקות דם לפני במהלך ואחרי סייקל!

אעדכן אותכם בבדיקות שאעשה עוד כמה שבועות

• פותח/ת השרשור
טוב עידכון קל, אני כבר מת לדעת אם יש תנודה של התאוששות בגוף שלי כי גם חזרתי לאימונים לאחר(חודשיים שהייתי פצוע וזילזתי בתזונה ובחלבון) אז לאט לאט חוזר, הכוח עולה במקצת, לא מרגיש עדיין 100 אחוז אבל מרגיש סוג של התאוששות לא חזקה מדי, הלבידיו מרמה של 1-10 נמצא על תקן 3-4, אולי בגלל שאני רגיל לחרמנות גם בזמן הבלאסט אנד קרוז שהייתה כל הזמן חח. בכל מקרה אני סיימתי את הפי סי טי לגמרי ב3.2.17 והבדיקה בוצעה שבוע אחרי, אנימתכוון לעשות שבוע הבא בדיקה(קרי 3 שבועות), לראות לפחות אינדיקציה שיש תזוזה בהתאוששות הגוף, אם נצטרך נעשה בדיקות גם לאחר מכן שוב.

כמה שאלות:

פרווירון טוב לSHBG נמוך או גבוה? במידה וכן, כמה זמן שימוש על מנת לשפר את הליבידו אני מדבר לא בזמן סייקל? ומה הכמות המומלצת לכך?

אם הציר והטסט לא חזקים, מישהו ניסה כאן טריפטורלין?
אני בעבר לקחתי לאחר חודשים הערכים חזרו! זריקה אחת הרימה הציתה את הציר לגמרי! ראיתי באינטרנט שלא מומלץ יותר מ2 זריקות בשנה, זריקה של טריפ בוצעה לפני כשנתיים. מישהו פה התנסה בעניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית