הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה שאלות חשובות על סייקל (חיטוב )הנאבר ?!

• פותח/ת השרשור mopet
  • פורסם בתאריך

mopet

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלוב רב לכל החברים :
התחלתי סייקל חיטוב של הנאבר (חברת : media tech)
3 כדורים בבוקר + 2 כדורים בערב כפול 40 יום !
אשמח מאוד אם תענו לי על מספר דברים ..

1 : תוך כמה זמן מתחילים להרגיש את הפעילות של החומר ?
2 : האם הוא האמת הכי טוב כמו שאומרים ?
3 : והאם הוא אפקטיבי לאחר שעברתי סייקל זריקות של טסט וטרן לפני כמה חודשים ?

search

אהלן חבוב,

רק עכשיו אני שם לך לאשכול.
ראשית, לפני שנתחיל כלל, האם יש לך ידע כלשהו בסיסי בחומרים? קצת קריאה בפורום וכדומה?
נראה שאתה לגמרי אאוט מהבסיס, וזו מתכונת נפלאה לטעויות רבות (על חשבון כסף, זמן, בריאות ועוד...)

אתה כרגע בסייקל לא יעיל כלל, אנאבר זה אחלה לחיטוב (בהנחה ויש לך ביד אנאבר מקורי אמיתי), אבל ללא חומר בסיס ואולי עוד שמן משני לסטאק, הרבה מהתוצאות תהיינה קשות לשימור. כן, כן, גם אם זה רק "אנאבאר".
עשית בעבר סייקל של טסט+טרן - אחלה! למה לא לשלבם שוב בסייקל חיטוב רציני ומדוייק? די תמוהה ההתנהלות, נא הסבר

• פותח/ת השרשור
אהלן חבוב,

רק עכשיו אני שם לך לאשכול.
ראשית, לפני שנתחיל כלל, האם יש לך ידע כלשהו בסיסי בחומרים? קצת קריאה בפורום וכדומה?
נראה שאתה לגמרי אאוט מהבסיס, וזו מתכונת נפלאה לטעויות רבות (על חשבון כסף, זמן, בריאות ועוד...)

אתה כרגע בסייקל לא יעיל כלל, אנאבר זה אחלה לחיטוב (בהנחה ויש לך ביד אנאבר מקורי אמיתי), אבל ללא חומר בסיס ואולי עוד שמן משני לסטאק, הרבה מהתוצאות תהיינה קשות לשימור. כן, כן, גם אם זה רק "אנאבאר".
עשית בעבר סייקל של טסט+טרן - אחלה! למה לא לשלבם שוב בסייקל חיטוב רציני ומדוייק? די תמוהה ההתנהלות, נא הסבר
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
היי דניאל
בקשר לכל מה שכתבת ..
אני פשוט לא עשיתי ניקוי כל כך טוב בסייקל הקודם שלי
ורציתי לקחת חופש גדול מהזריקות האלה
וגם חיפשתי משהו עדין עם מינימום רעלים והבנתי שזה המוצר ...
האם אני טועה ?

אתה לא הכי צודק, נאמר כך.
אין בעיה לבצע סייקל נוסף, רק שים לב לקחת פרגניל בזמן ולבצע PCT
אנאבר לבדו הפך למעין שיטה לחיטוב כמעט "טבעי". אני לא בעד העניין הזה כלל

• פותח/ת השרשור
אתה לא הכי צודק, נאמר כך.
אין בעיה לבצע סייקל נוסף, רק שים לב לקחת פרגניל בזמן ולבצע PCT
אנאבר לבדו הפך למעין שיטה לחיטוב כמעט "טבעי". אני לא בעד העניין הזה כלל
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
צהריים טובים דניאל היקר :
אז מה אתה ממליץ לי לשלב עם האנאבר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית