הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו הזמין בגדים לחופשת סקי מחול

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
מחפש אתר להזמין (לארץ/ארהב/אנגליה), אשמח לשמוע על חוויות של חברה פה

תאמת שהבנתי את זה הכל אותו חרא מחירים אותו מחירים כמעט לכל המותגיים, אם מישהוא אצליח ללהמציא את הגלגל אשמח לשומע גם

• פותח/ת השרשור
תאמת שהבנתי את זה הכל אותו חרא מחירים אותו מחירים כמעט לכל המותגיים, אם מישהוא אצליח ללהמציא את הגלגל אשמח לשומע גם
ההבדל הוא פשוט בין המחיר פה למכיר בארהב/אירופה
אולי יש חנויות שיותר עוזרות עם המשלוח/מחירים קצת יותר זולים/מבצעים או דילים וזה מה שאני מחפש

ההבדל הוא פשוט בין המחיר פה למכיר בארהב/אירופה
אולי יש חנויות שיותר עוזרות עם המשלוח/מחירים קצת יותר זולים/מבצעים או דילים וזה מה שאני מחפש

לא בא לי להאכזב אותך אבל אין ......
בסופו של דבר אותו מחיר \ בעיות עם המידה \ ועלות שילוח\ מיסיים גבוהים \ יוצא אותו דבר ולא שווה את הטרחה,
מה שכן יש את "מחסן היבואן מותגים ביבוא מקביל" שאמרו לי שהמחירים נוחים ושווה להציץ, גם לגבי מבחר רחב .

• פותח/ת השרשור
לא בא לי להאכזב אותך אבל אין ......
בסופו של דבר אותו מחיר \ בעיות עם המידה \ ועלות שילוח\ מיסיים גבוהים \ יוצא אותו דבר ולא שווה את הטרחה,
מה שכן יש את "מחסן היבואן מותגים ביבוא מקביל" שאמרו לי שהמחירים נוחים ושווה להציץ, גם לגבי מבחר רחב .
למה לכתוב שטויות

כתבתי שאני יכול לשלוח לארהב/אנגליה + אפשר לבדוק מידות בארץ + יש Size chart
קשה לפספס אם בודקים כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית