הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הממשלה: אלכוהול מגיל 21 בלבד

היא לא, בגלל זה רוב האנשים הם טיפשים.

(למרות שבגיל 18 אולי יותר טיפשים מאשר אח"כ, לא בטוח.)

אני לא יודע איך זה אצלך בעיר, אבל כאן בנתניה דווקא מקפידים על זה, בכל מקום מבקשים תעודת זהות, אפילו ממני שרואים שאני מעל 18.

אני בחדרה הסמל שלנו זה נרגילה...אבל יש רק אחד שמוכר לילדים...🤪 וודקה אף אחד לא מוכר(חוץ מהמוכרים המסטולים במכולות)

זה שהוא לא יכול להחליט לבדו לעשות דברים שמהווים סכנה לזולת. אילו דברים? אלו שהסכנה בהם ידועה, מוכחת וברורה. וכן, בן 18 הוא לא בן אדם מבוגר.

כן, אתה צודק. ולכן מותר לך להתגייס ולמות בעד ארצנו, אבל אסור לך להחליט אם אתה רוצה להשכתר. צריך שראש הממשלה יחליט בשבילך.

איך החלטת שאם אני משתכר אני מהווה סכנה לזולת? גם כשאני לא שיכור, אני מהווה סכנה לאנשים שעושים קרלז בכלוב שלי. אולי אסור לי להתאמן בחדר כושר?

מבאס.
אגב,לא רק מגבלת הגיל עלתה,עכשיו גם אסור למכור בין 17:00 ל23:00 אלכוהול.

אני לא מבין על מה המהומה, מה הקשר בין אלכוהול לצבא?
בארה"ב יש שכירי חרב, מפקדים, קצינים, באפגניסטין שמפציצים להם את החיים והם לא מורשים לשתות (זה שהם שותים זה כבר משהו אחר, מבחינת החוק זו עבירה על החוק).
מה גם שאסור ללכת בארה"ב בכלל עם בקבוק שתייה גם לא בירה ברחוב ובגלוי ללא עטיפה או לשתות בציבור.
בישראל העניין הוא יותר אלימות בקרב צעירים עד גיל 21 עקב שתיית אלכוהול מאשר נהיגה ותאונות. בתאכלס תאונות נגרמות לא רק בגלל אלכוהול ולא רק בקרב בני נוער.
בכל מקרה לא תהיה לזה אכיפה, ונמשיך לראות ילדים בני 14 שותים בגנים ציבוריים, לא מבין גם כאן מה הבכי.
אם ילדים בני 13-14 היום שותים, מעשנים נרגילה וקונים סיגריות בחופשיות, אני לא חושב שמשהו ישתנה.
יש המון חוקים במדינה, יש מעט אכיפה וענישה שאינה מחמירה.
לדוגמה הסירטון הבא:
http://www.mako.co.il/news-law/lega...521004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

שימו לב לעונש שאותם השרמוטות קיבלו, ועוד אחרי שהם רק השתחררו מהכלא.
במדינות אחרות היו כולאים אותם לפחות ל-10 שנים, אבל זו ישראל וככה זה ישאר.
אז אם זה ככה בארה"ב זה בסדר? כשמזכירים את הצבא מתכוונים לזה שאתה מספיק אחראי להחזיק ביידים שלך נשק שיכול להרוג בן אדם (ולפעמים בני אדם, והרבה) אבל אתה לא מספיק בוגר להחליט אם לשתות אלכוהול.

לכאורה, הקשר בין השימוש באלכוהול ונשק (ואלכוהול, כמו גם סמים, הוא נשק להשמדה עצמית. בתנאי ולא צורכים אותו נכון) לבין גיל המשתמש הוא הציפיה של המבוגרים שהילד יפתח אחריות עם הזמן, ולא ישתמש בנשק כדי להרוס.

לומר שאין לציפיה הזו אסמכתא במציאות, לא יהיה מדוייק.

לצערם של רבים, תמיד קיימים אנשים שישתמשו בנשק כדי לפרוק מטען שלילי של מחשבות ורגשות. אחזקת הנשק מנפחת את האגו של המחזיק בו, עד לנקודה שהמחזיק חושב שהוא יכול לעשות הכל. חלק מהם ישתמש בנשק על עצמו.

אלכוהול, הוא מסוג הכלים (במובן המטפורי) שמאפשר ניפוח אגו לא פחות מנשק, וצריכה ללא מבוקרת שלו כן עלולה להעלות את מספר הנפגעים.

יחד עם זאת, כגודל הציפיה של המדינה שהדור הצעיר יתפוס אחריות, כך גודל הכשלון שלה ללמד את הדור הצעיר איך להמנע מאותן צרות. תוסיפו לזה את חוסר האכפתיות של ההורים והנוער, ותקבלו עוד מתכון "נפלא" לפגיעות בגוף ובנפש.

כולי תקווה שאותה אכיפה תנחל הצלחה מסויימת, מאשר כשלון מוחלט.

כולי תקווה שאותה אכיפה תנחל הצלחה מסויימת, מאשר כשלון מוחלט.
אני לא מבין לשם מה רשמת את החלק האחרון של המשפט: "מאשר כשלון מוחלט". הרי כל בר דעת מבין שאם אתה מקווה שהאכיפה תנחל הצלחה מסויימת, אתה מן הסתם לא רוצה שהיא תכשל. זה כמו שאני אצביע על מחשבון ואגיד "זה מחשבון ולא חסידה מאוריגמי", ברור שזה מטופש לחלוטין.

זה רק מחזק את הטענה שההודעות שלך חסרות כל פואנטה או רעיון, והאינפורמציה שהן מעבירות היא אפסית. בחיי לא ראיתי אדם שלא מצליח לא להגיד כלום באמצעות כ"כ הרבה מילים.

++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.

Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook.
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook?
Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook.
Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook.
Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook.
Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook!
Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook! Ook.

hw1-11.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית