הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פוא רולר

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
איזה פואם רולר כדאי לי לקנות? יש כזה עם בליטות EVA Yoga Pilates Foam Roller Trigger Point Physio Gym Sports Massage Exercise | eBay
ויש חלק בלי בליטות. מה מהם עדיף ולמה? ולא ממש הבנתי איך להשתמש בזה. כחימום לפני האימון? כשחרור אחרי האימון? בימים של אימון או כל יום? רק על השרירים שעבדתי עליהם או על כל הגוף כל פעם?
ומה בדיוק זה נותן? עוזר להתאושש מהר יותר? מונע פציעות? אשמח לעזרה ממי שמשתמש ומבין.

יש לי בדיוק את זה כמו שנתת בקישור
אחלה של דבר עוזר להרפות את השרירים ולשפר את המוביליטי בצורה משמעותית
אני משתמש בזה כחימום לפני האימון בנוסף למתיחות וכל יום עושה רוטינה של מוביליטי

פואם רולר לא נותן כלום
חוץ מבזבוז כסף לשווא

לא כולם יכולים להרוויח מזה משהו, זה עוזר בעיקר למי שהשרירים שלו נהיים "קשים" כתוצאה מהאימונים, וזה גורם להגבלה בטווח תנועה או לכאבים
אני יודע שלי זה עוזר מאוד, אבל דווקא בפואם רולר אני משתמש פחות, ויותר בכדור לקרוס
זה אחלה כחלק מחימום, או סתם במהלך היום כדי להוריד מתח מצטבר בשרירים, וככה למנוע כאב כרוני

• פותח/ת השרשור
גם הרבה מקצוענים שותים bcaa בטענה שזה עוזר להתאוששות זה אומר שהם צודקים?
אם אתה רוצה לזכות במיסטר אולימפיה וכל קלוריה מיותרת תפריע לך אז כן זה עוזר.
לא כולם יכולים להרוויח מזה משהו, זה עוזר בעיקר למי שהשרירים שלו נהיים "קשים" כתוצאה מהאימונים, וזה גורם להגבלה בטווח תנועה או לכאבים
אני יודע שלי זה עוזר מאוד, אבל דווקא בפואם רולר אני משתמש פחות, ויותר בכדור לקרוס
זה אחלה כחלק מחימום, או סתם במהלך היום כדי להוריד מתח מצטבר בשרירים, וככה למנוע כאב כרוני
אני מרגיש מה שאתה מתאר בזוקפי הגב בעיקר. זה יכול לעזור לי? זה לא כאב אלא מן נוקשות כזאת שמגבילה אותי.

אני מרגיש מה שאתה מתאר בזוקפי הגב בעיקר. זה יכול לעזור לי? זה לא כאב אלא מן נוקשות כזאת שמגבילה אותי.
אני משתמש בו לזוקפים ולירך
ואין שום סיבה לקנות משהו יקר, לי יש את הראשון שפרסמת וזה עובד סבבה
אולי הייתי קונה אחד חלק וכדור לקרוס, לדעתי זה יהיה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בו לזוקפים ולירך
ואין שום סיבה לקנות משהו יקר, לי יש את הראשון שפרסמת וזה עובד סבבה
אולי הייתי קונה אחד חלק וכדור לקרוס, לדעתי זה יהיה יותר טוב
החלק עדיף לדעתך? למה?
ומתי אתה ממליץ להשתמש?

החלק עדיף לדעתך? למה?
ומתי אתה ממליץ להשתמש?
אני חושב שהיה עוזר לי יותר החלק, כי זה קצת מציק לשלוט בידיוק איפה הגבשושיות, וזה לא הכי אופטימלי, אני אישית מרגיש שהיה עוזר לי יותר אחד חלק
אני נוטה להשתמש במהלך היום, בלי קשר לזמן מסויים, לרוב לפני השינה, וכחימום לאימון זה ממש טוב, כי זה עוזר להשיג טווח תנועה מלא יותר, ומונע תנועות פיצוי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהיה עוזר לי יותר החלק, כי זה קצת מציק לשלוט בידיוק איפה הגבשושיות, וזה לא הכי אופטימלי, אני אישית מרגיש שהיה עוזר לי יותר אחד חלק
אני נוטה להשתמש במהלך היום, בלי קשר לזמן מסויים, לרוב לפני השינה, וכחימום לאימון זה ממש טוב, כי זה עוזר להשיג טווח תנועה מלא יותר, ומונע תנועות פיצוי
טוב הזמנתי כזה EPP Yoga Fitness Equipment Foam Roller Blocks Pilates Exercises Physio Massage##
וכדור לקרוס אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית