הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Heavy Metal

Heavy Metal

אתה יכול לפרט קצת לא הבנתי כל כך מה אתה עושה, שבוע שלם עצימות?

אתה יכול לפרט קצת לא הבנתי כל כך מה אתה עושה, שבוע שלם עצימות?
עושה טקסס מרוח על 4 ימים, בלי יום קל באמצע. עם הבנץ' והסקוואט זה נפח בתחילת השבוע ועצימות בסוף, עם הפרס ההיפך, והדד רק פעם בשבוע לעצימות.

גיאצ'ו עדכן/ה את הלוג ״Heavy Metal״:

עדכון לוג: 27/07/17

חודש פלוס שלא עדכנתי.

עסוק מעל הראש בעבודה ומחוץ לה, והילדים בחופש - אין דקה לנשום. גם כמות האימונים גדלה והצורך לדווח יותר פעמים בשבוע קוטל את כל הדיווח.

אבל ממשיך TM ארבע/שבוע, במהלך שנועד במקורו בעיקר לבנות את הסקוואט מחדש בטכניקה שתהיה מקובלת עלי (לפי בית מדרשו של הרב ריפ שליט"א).

סה"כ, כמו שצפוי ב- TM: הסקוואט מתקדם, הבנץ' והדד מדשדשים ואני מקווה שלא תקועים, והפרס בנסיגה.
כיוון שידעתי שככה בערך צפוי, לא מתרגש הרבה. הרבה משחק בין משקל לנפח גם ביום של הנפח וגם ביום העצימות, כדי לנסות לייצר התקדמות. "סה"כ שיטה קטלנית".

יש מצב, רק יש מצב, שבאמת ככה אני מתחיל לצאת מההיתקעות של השנה האחרונה.

דבר אחד בטוח: עברתי להתקדמות רב-שבועית בערך שנתיים לפני הזמן. פאשלה? בגיל שאסור לעשות כמוה? כנראה שכן. נתאבל על זה? לא. אין זמן, צריך להתאמן.

אדווח בע"ה בהמשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גיאצ'ו עדכן/ה את הלוג ״Heavy Metal״:

עדכון לוג: 19/10/17

שמתי את זה קודם ב"מאמרים", אבל בעצם המקום של זה הוא כאן, סגירת פרק (זמנית) של העבודה עם הקשישים.

הנושא "בער לי בעצמות" והתחלתי לחפור עליו במחשבה לתרגם מאמר רלוונטי, אבל כיוון שכמעט הכל היה בשבילי סינית חפרתי יותר ויותר עד שנהיה מאמר בפני עצמו.

רציתי לפרסם כדי לתת לזה גושפנקה "רצינית". אבל כיוון שזה לא באמת מאמר מדעי נייטרלי אלא בעצם הבעת דעה עם ביסוס מדעי, וכיוון שמי שהראיתי לו את הטיוטה (מציבור המטפלים בקשישים) הגיב בחריפות רבה על הדעות שלי, הבנתי שהאכסניה המתאימה לסחורה הזו צריכה להיות אתר שעוסק בתחום שלנו ושגם מפרסם את דעתו בלי לגמגם. אז תרגמתי לאנגלית, העברתי אל ריפטו, התכתבנו על זה הרבה, ובסוף הוא העלה את זה אתמול.

קשה לאמלק את זה, אבל אני חושב שזה יכול להועיל ושווה קריאה, במיוחד למי שמאמן קשישים או שהוא מתחיל בעצמו להיות קשיש - אבל גם כידע כללי (כולנו נגיע לשם כנראה). אז הנה זה שוב:

Physical Training Against Brain Aging | Guy Forer

עידכונים על האימונים שלי ימשיכו בעתיד, ב"ה.

ג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שזה דורש תרגום לעברית ומשתמש כבוד
רוב תודות 😍...
יש מצב שאני אשרוד גם בלי 'משתמש כבוד'. לגבי תרגום, יש את המקור בעברית... עבר שינויים אבל לא גדולים.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית