הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה שאלות לפני שמתחיל

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
טוב אז קצת עליי אני בן 21 השתחררתי לפני כחודש מצאתי עבודה נוחה ומסודרת ואני מרגיש מוכן להריץ סייקל ראשון .

רציתי לשאול כמה דברים - קיים אצלי גינו שנים ..איך אני מבצע את הסייקל מבלי שהגינו יגדל ?

פרגניל -הדילר והמאמן שלי משתמש בפרגניל רק בפיסיטי לכן הוא לא מכיר את הפרוטוקול -אני כן אשתמש בזמן הסייקל ורציתי לדעת כמה יחידות והאם לפצל.

נשירת שיער -כרגע השיער שלי מלא אבל אני חושש מאוד מנשירת שיער ,זה בעצם הדבר היחידי שמטריד אותי .
במידה ואראה נשירה האם יש אפשרות לצרוך תרופה נגד נשירה ?(שכחתי את השם)

במידה ואין לך נטייה לנשירה לא אמורה להיות בעייה.
במידה ותתחיל נשירה, אתה יכול להפסיק ולקחת פרופסיה.
זו תרופה שמונעת המרה של טסט לדהידרוטסט ע"י אינזים מסויים ובכך מעכבת את הנשירה

אם יש לך ג'ינו מוכח וקיים, סייקל כנראה ויחמיר אותו. תצטרך לקחת טמוקסיפן (כדור 1 כל יום, עדיף בלילה) או ארימידקס במידת הצורך.
פרגניל יש לקחת בזמן הסייקל במינון של 500iu לשבוע
נשירה היא תופעת לוואי אנדרוגנית, המשוייכת מאוד גם גנטית. כל שימוש בחומר אנאבולי/אנדרוגני יביא עימו לקידום נשירה, זה עניין של מינון, זמן השימוש ותכיפות השימוש. יש כאלו שהשיער ישאר די מלא חרף השימוש ויש כאלה שיסבלו מנסיגת קו השיער במהרה. תרופה ממשפחת הפינסטריד עשויה לעזור, אך לא בכל מצב. למי שהשיער מאוד חשוב לו או שיש לו נטייה להתקרחות, שיעשה שימוש בחומרים כמה שיותר קלים אנדרוגנית כמו ננדרולון, בולדנון וטורינבול (ביחס עם טסט כמובן, בחומר בסיס)

• פותח/ת השרשור
אם יש לך ג'ינו מוכח וקיים, סייקל כנראה ויחמיר אותו. תצטרך לקחת טמוקסיפן (כדור 1 כל יום, עדיף בלילה) או ארימידקס במידת הצורך.
פרגניל יש לקחת בזמן הסייקל במינון של 500iu לשבוע
נשירה היא תופעת לוואי אנדרוגנית, המשוייכת מאוד גם גנטית. כל שימוש בחומר אנאבולי/אנדרוגני יביא עימו לקידום נשירה, זה עניין של מינון, זמן השימוש ותכיפות השימוש. יש כאלו שהשיער ישאר די מלא חרף השימוש ויש כאלה שיסבלו מנסיגת קו השיער במהרה. תרופה ממשפחת הפינסטריד עשויה לעזור, אך לא בכל מצב. למי שהשיער מאוד חשוב לו או שיש לו נטייה להתקרחות, שיעשה שימוש בחומרים כמה שיותר קלים אנדרוגנית כמו ננדרולון, בולדנון וטורינבול (ביחס עם טסט כמובן, בחומר בסיס)
תודה על ההתייחסות ,האם יש אפשרות להוריד את מינון הטסט ולעלות את המינון של הבולד למשל ?איך זה יראה מבחינת תוצאות במצב שכזה ?
האם להשתמש בהפינסטריד מתחילת השימוש או כניסת החומר למחזור הדם לפני שנראה נשירה כלשהי זה מצב אפשרי ?אם לא אז איך אתה מציע להתנהל עם הדבר הזה אם והוא יהיה קיים בעת השימוש באנבולים

בנוגע לגינו הוא מוכח וקיים .מה ההבדל בין טמקוסיפין לארימידקס ?

מה אתה חושב על סייקל ראשון בחיטוב ?כרגע אני מעריך את עצמי 12 13 אש .כן מחפש לצבור מסה אך להתחטב לאש נמוך ולהוסיף איכות איך אפשר לשחק עם זה בסייקל

נערך לאחרונה:
קח בחשבון שתרופות כנגד התקרחות פוגמות במידה מסויימת ברמת הסייקל.

יש לי חבר טוב שלוקח קבוע את התרופה כנגד התקרחות בלבד (הוא לא מפתח גוף), ויש לו פגיעה בתפקוד המיני.

ממליץ לך ללכת על חומרים שפחות מומרים לדהידרוטסט כמו שדניאל ציין מעלה.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שתרופות כנגד התקרחות פוגמות במידה מסויימת ברמת הסייקל.

יש לי חבר טוב שלוקח קבוע את התרופה כנגד התקרחות בלבד (הוא לא מפתח גוף), ויש לו פגיעה בתפקוד המיני.

ממליץ לך ללכת על חומרים שפחות מומרים לדהידרוטסט כמו שדניאל ציין מעלה.
השאלה איך זה נראה מבחינת מינונים .
נגיד שילוב של טסט ובולד .אשמח לדוגמא

סייקל ראשון מתחילים טסט סולו בלבד.
זה חומר בסיס.
לאחר שתהיה לך התנסות איתו ותדע מה התגובות, זה ייתן לך פידבק לסייקל הבא ואז תדע אם ניתן לשלב לטסט חומרים כמו שדניאל הציע לך

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון מתחילים טסט סולו בלבד.
זה חומר בסיס.
לאחר שתהיה לך התנסות איתו ותדע מה התגובות, זה ייתן לך פידבק לסייקל הבא ואז תדע אם ניתן לשלב לטסט חומרים כמו שדניאל הציע לך
זה ברור אבל אני שואל איך נראה סייקל עם שילוב של חומרים אחרים .
וגם בסייקל הראשון אני רוצה להיות מוכן עם עניין השיער זה בערך הדבר היחיד שמדאיג אותי

למה לך לקפוץ כמה שלבים קדימה במיוחד לאחר שציינת את הרגישויות שיש לך?

תתחיל סייקל ראשון ותלמד איך הגוף שלך מגיב.
במידה ויש נשירה תשלב פרופסיה
במידה ומתפתח ג'ינו תשלב טמוקסי

קח בחשבון שאם התופעות האלו יצוצו
בסייקלים הבאים הם רק יוגברו

זה ברור אבל אני שואל איך נראה סייקל עם שילוב של חומרים אחרים .
וגם בסייקל הראשון אני רוצה להיות מוכן עם עניין השיער זה בערך הדבר היחיד שמדאיג אותי

עוד לא התחלת את הסייקל הראשון ואתה שואל איך נראה סייקל עם שילוב של חומרים אחרים

עוד לא התחלת את הסייקל הראשון ואתה מודאג מהשיער, אם לא תתחיל את הסייקל לא תדע

אננטט 500 לשבוע 12 שבועות, לא תיפול לך שיערה מהראש תהיה רגוע

תודה על ההתייחסות ,האם יש אפשרות להוריד את מינון הטסט ולעלות את המינון של הבולד למשל ?איך זה יראה מבחינת תוצאות במצב שכזה ?
האם להשתמש בהפינסטריד מתחילת השימוש או כניסת החומר למחזור הדם לפני שנראה נשירה כלשהי זה מצב אפשרי ?אם לא אז איך אתה מציע להתנהל עם הדבר הזה אם והוא יהיה קיים בעת השימוש באנבולים

בנוגע לגינו הוא מוכח וקיים .מה ההבדל בין טמקוסיפין לארימידקס ?

מה אתה חושב על סייקל ראשון בחיטוב ?כרגע אני מעריך את עצמי 12 13 אש .כן מחפש לצבור מסה אך להתחטב לאש נמוך ולהוסיף איכות איך אפשר לשחק עם זה בסייקל
לסייקל ראשון השחק הוא בסיסי - טסט בלבד במינון 500מג ל10 עד 12 שב'
אתה מקדים את המאוחר, לכן נשלח אותך קודם לבצע סייקל ראשון ע"פ הספר, לאחר מכן חזור עם התרשמות להמשך
סייקלים הבאים ניתן לשלב טסט במינון בסיסי, של שוב, 500מג, ועימו בולד/ננדרולון וכד'. מינונים יקבעו בהתאם ליכולות והמטרות

טמוקסיפן חוסר אסטרוגן מהגעה לרקמת החזה בלבד ולא מוריד את רמות האסטרוגן הכלליות בגוף. ארימדקס מוריד את רמות האסטרוגן הכלליות הגוף (תלוי המינון), אך לא מונע הממעט אסטרוגן שנשאר להגיע לחזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית