הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצות על סטרוידים

• פותח/ת השרשור Wiaam
  • פורסם בתאריך

Wiaam

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום רב לכול הנכבדים ...
אני ויאם בן 27.6 שוקל 70 קילו גובה בערך 170
אני מעונין לקחת סטרויד מומלץ כדי לעלות במסה שריר ולחטב את הגוף ...
אני לא מבין בזה לא יודיע מה זה סיקל וזריקות ומה מומלץ אבל ראיתי אנשים לאחר 4 חודשים בחדר כושר היה להם תוצאות מאוד יפות לכן אני מעוניין גם לשלב חומר סטרויד שמעתי על דינבול אשמח לעזור ולהעשיר את עצמי דרככם ...
תודה מראש
🏋️😅

יש לך בנעוצים את כל המידע על סטרואידים.
יש לי כמה שאלות אחרות: כמה זמן אתה מתאמן? מה התוצאות שהגעת אליהן? איך התזונה שלך?
זה נראה שאתה חושב שסטרואידים זה איזה כדור או זריקת קסם שאתה לוקח ונהיה גדול וחטוב. אם זה ככה אז אני ממליץ לצאת מהסרט הזה, להתאמן ולאכול נכון קודם כל ואז אולי לחשוב בכיוון הזה.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כמעט חצי שנה אבל ואני אוכל חופשי אבל לא עולה במשקל וגם במסה לקחתי חלבון whay ולא עזר לי הרבה

אני מתאמן כמעט חצי שנה אבל ואני אוכל חופשי אבל לא עולה במשקל וגם במסה לקחתי חלבון whay ולא עזר לי הרבה
ממליץ לך לקרוא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ותסתכל באתר קילוגרם, יש הרבה מאמרים מועילים. מה שאתה צריך כרגע זה תפריט עם פלוס קלורי ותכנית אימונים טובה, לא סטרואידים.
גם במסה לקחתי חלבון whay ולא עזר לי הרבה
מה ציפית שחלבון יעשה?

• פותח/ת השרשור
כבר אין לי ציפיות מהחלבונים פשוט אין לי יותר מוטיבציה כי אני מרגיש שאני מתאמן ואין תוצאות התיאשתי

IMG_3305.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית