תראו האח הגדול

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
הוא היה מתאמן בחדר כושר שלי!
הוא חתיכת פריק מטורף היה לו התקפי עצבים מכול החרא שהוא מזריק כמעט שבר למישהו תיד 😣

ענק ללא ספק, בטח יאלתרו לו איזה "מכון" או משקולות.

יהיה מעניין ללא ספק !

בטח אבל ההוא ירד שם במשקל.. יהיה לו קשה לשמור על תזונה אלא אם יספקו לו אוכל בנפרד חחח

לא אוהב אותו ממש,למרות שהוא מפתח גוף והכל,יש בו משהו מתנשא כזה..מעניין מה יהיה איתו שם 😣

כל מה שהוא אמר עד עכשיו לא יעזור לקדש את המטרה שלו (להגדיל את המודעות לפיתוח גוף ולבטל כל מיני סטריאוטיפים שמודבקים לענף)

הולך להיות שם בלאגן, הם דלים בתקציב והתזונה היומית שלהם לא עוברת את ה-1900-2000 קלוריות בלחץ ה-BMR שלו בשמיים הוא יעשה פאקינג חיטוב שם, ועוד הוא בטח עכשיו בסייקל אז בכלל הוא ירצה להתחרע שם על אנשים ויהיה חרמן טילים על ונסה, אפשר להגיד שמעכשיו יהיה רק מעניין חחחחח.

היה קטע שהראו את הכתף שלו והייתה שם נקודה אדומה בולטת בכתף... חושבים הוא הזריק שם? 😆

the punisher למה אתה חושב שהוא בסייקל? זה סתם בזבוז במיוחד שהוא לא מתאמן ואין לו תזונה מסודרת שם.

פאנישר תתעורר כי אתה חי באיזה סרט או משהו בסיגנון..
מה אתה חושב שהוא אשכרה יביא לשם מזרקים ויתחיל להזריק מול כל הארץ?

אישרו לו להביא אבקות חלבון, הוא יהיה מסודר שם באחלה חיטוב עבורו.

מה שכן, הוא מציק רצח ותופס תחת, יש לו התנהגות וגישה שעושה בושה לכל המפתחי גוף בארץ.

• פותח/ת השרשור
בלי להעליב או משהו אבל לפי מה שאני הכרתי אותו לפני התוכנית הוא לא ממש אינטיליגנט.
הוא עשיר פלצן שאיכשהוא הגיע לפיתוח גוף.

• פותח/ת השרשור
כי אני יודע שהוא עשיר מאד.
יש לו גיפ ענק כזה יפה וההורים שלו מסודרים מאד מאד. בן דוד שלו לומד איתי והוא גר בכוכב יאיר תאמין לי שהוא מסודר.

• פותח/ת השרשור
הוא פעם התאמן ביישוב שלי אבל היום אני חושב שבכפר סבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית