ייעוץ קרעים בעור

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהתחילו לי מעין צלקות אדומות בידיים, מעל לבייספס ומתחת לטרייספס, וזה פאקיג לא נראה טוב!!!,, שאלתי פה ושם ונאמר לי שזה נימי דם שהתפוצצו,חלק אמרו קרעים בעור, השאלה אם זה יעלם או לא, ולמה לעזאזל פתאום עכשיו הם נזכרו לבוא, אני מתאמן כבר שנתיים?, והאם זה שכיח?, משום מה נראה לי שבאם זה מהאימונים זה בגלל המסה המחורבנת הזאת, לפני חצי שנה הפסקתי עם הריצות והאירובי והתמקדתי רק בכח, לא שיניתי כלום בתכנית בזמן האימון או בשיטת האימון ואף לא שינוי תזונתי רק הפסקתי לרוץ, חצי שנה מאז אני 10 קילו יותר!,(85) אחוז השומן לא עלה משמעותית אך נפח הידיים בהחלט, כרגע אני עומד על 42 היקף בייספס,יתכן ויש קשר?

קוראים לזה סימני מתיחה, לא "קרעים בעור". הם לא יעלמו, התרחיש הכי אופטימי שאתה יכול לקוות לו זה שהם יצטמצמו קצת. אתה יכול לנסות משחות ודברים כאלה, אבל זה קצת אידיוטי בשביל משהו שסביר להניח שאף אחד חוץ ממך לא ישים לב אליו בחיים.
לצורך העניין, גם לי הם הופיעו (כמו, אני בטוח, שהם הופיעו לכמעט כל בן אדם שמתאמן בצורה כזאת או אחרת) ואחרי תקופת זמן מסוימת הצלקת פשוט "התייצבה" (אם למישהו יש מילה יותר טובה לזה אני אשמח) והפכה ללבנה וכמעט בלתי נראית לעין, אלא אם ממש חוקרים את היד שלי לעומק.

• פותח/ת השרשור
יש מתאמנים גדולים ממני שאין להם, ואני ממש לא כזה גדול

יש מתאמנים גדולים ממני שאין להם, ואני ממש לא כזה גדול

איך המשפט "יש מתאמנים גדולים ממני שאין להם, ואני ממש לא כזה גדול" קשור למשהו שאמרו לך פה עד עכשיו?
אמרו לך מה יש לך, מה זה משנה אם יש אנשים שיש להם? איך הגעת למסקנה שזה פרט חיוני או מעניין ש"יש אנשים שאין להם"?
ואגב, לא שמים פסיק אחרי סימן שאלה, דביל.

כל פוסט חייב להיות משחקי כוחות אה?
*ליהודה כמו שאמרו יש משחות שמצמצמות את הסימנים לקווים בולטים בצבע הגוף..חוץ מזה עם הזמן זה יתשטשט אבל לא יעלם לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית