הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות - ברצלונה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אהלן,

אני טס עוד מעט לברצלונה עם חברים ל3-4 ימים (בני 20).

אנחנו מחפשים בעיקר לטייל, חיי לילה, שופינג, כדורגל ואוכל טוב (פחות בקטע של אומנות, מוזיאונים וארכיטקטורה).

אני אשמח לקבל המלצות למקומות שכדאי לבקר בהם, טיפים שימושיים ובכללי מי שיכול לספר אם ברצלונה יקרה או זולה יחסית (אוכל, ביגוד אלכוהול וכו').

תודה!

ברצלונה זה לא מקום לילדים בגילכם מהבחינה הזאת לדעתי, תחפש בגוגל לאן המקומיים יוצאים.
אני הייתי שם פעמיים ובעיר עצמה לא מצאתי חיי לילה מעניינים עד שהלכתי למכון קרוספיט וישבתי עם החבר׳ה שם אחר כך לבירה באיזור מגניב אבל הוא היה איזה שעה נסיעה ברכבת...
הא וגם הייתי קצת יותר מבוגר מגיל 20 בפעמיים שהייתי שם אז כבר פחות עניין אותי מועדונים...

מבחינת כל השאר
ראמבלס, פסיו דה גרסיה

תעשה fake location בטינדר שבועיים לפני זה ותשיג בחורות להיפגש איתן

מעניין אותך מקומות היסטוריים וארכיטקטורה ? ,אני מניח שלא אז מה שנשאר לך זה להסתובב בראמבלה ובסמטאות ברובע הגותי, לעשות קניות , לראות משחק של בארסה (תזמין כרטיסים מראש , ככה אני עושה תמיד) ולשבת במקומות נחמדים לשתות סנגריה...

יש מקום מעולה שהרבה מקומיים יושבים בו והוא נקרא Cervecería Catalana
יש שם מבחר גדול של טאפסים ואווירה כיפית , החסרון הוא שצריך להמתין בחוץ סביבות חצי שעה ואפילו יותר לפעמים, המקום מפוצץ תמיד אבל שווה להעביר שם ערב ואפילו צהריים.

ברצלונה לא יקרה יחסית לשאר ערים מרכזיות באירופה.

תהנו.

עזוב אותך שטויות, תחפש Sticky Green BCN בפייסבוק שלח להם הודעה תגיד להם שאתם קבוצה של חברים שבאים לברצלונה כמה ימים ורוצים מקום שאפשר לעשן בו. הם יתנו לך הוראות איך להגיע אליהם ואתה תעשן שמה חומר מפגר פי 100 ברמה על אמסטרדם.

ותכלס, fake location בtinder זה הדיבור.

הייתי הולך על אמסטרדם\פראג\ברלין במקום. הרבה יותר רלוונטי למטרות שציינת

אוסיף עוד מקומות נחמדים כמו:
- הקאמפ נו - איצטדיון ברצלונה
- קניון מאוד יפה בשם לה-מקינסטה. נסיעה של כ 30 - 40 דק אבל שווה. תוכל למצוא שם מותגים כמו אפל סטור ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית