הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת הרוטציה בין הלחיצות בטקסס לקראת התחרות במאי

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אני מתכנן להתחרות בתחרות שיש בסוף מאי (25.5) וכרגע אני עושה טקסס שעובדת לי מצוין לסקוואט והדדליפט שלי כרגע (מתחיל בדיוק את שבוע 13 כולל הריסט שנכלל ב13 שבועות האלה).
עד עכשיו עשיתי רוטציה בין הלחיצות זה אומר שהפרס והבנץ' שלי התקדמו להם בקצב של 5 קילו בחודש ואם אני אמשיך ככה הבנץ' לא יגיע רחוק עד התחרות של מאי.
מדובר במשקלים לא גבוהים כל כך בבנץ' (עוד שני שבועות אימוני בנץ על פי הרוטציה אני אמור לתת 100 ל3-5 ביום העצימות).

חודש לפני התחרות אני עובר לבנץ' עם עצירה וזה אומר שהמשקלים יחזרו אחורה כדי להתחשב בשילוב של העצירה, סביר להניח שעצירה מחמירה של קצת יותר משנייה או 2 כדי לא להיות מופתע אם יהיה לי שופט שייתן עצירה ארוכה פתאום. שקלתי להפסיק את הרוטציה בין הלחיצות ולהתמקד כמה שיותר על הבנץ' לקראת התחרות, כדאי לי לעשות את זה כבר עכשיו? (חודשיים וחצי לפני פחות או יותר) או שלסחוט עוד קצת זמן עם הרוטציה?

לפי דעתי תפסיק את הרוטציה חודש וחצי בחוץ. תעשה גם באותו הזמן ריסט בבנץ׳ ותתחיל לתת עם עצירה, אני אישית התחלתי חודש בחוץ ואת האמת היה עדיף אם הייתי מתחיל לעצור מוקדם יותר. ככה לפחות אני הרגשתי...

אין בעיה לדעתי לעבוד כמו שאתה כרגע עובד ומתחזק.

אבל כן, רצוי לתרגל עם עצירה אחרת אתה תופתע מכמה חלש תהיה בתחרות עם עצירה.

רעיון לא רע מה שהצעת. רק תבנה התקדמות על משהו ריאלי (כלומר אם אתה מצליח כרגע להתקדם פעם בשבועיים, אל תחשוב שמאותה נקודה תתקדם פעם בשבוע...)

גם להפסיק עם הרוטציה וגם לעבור לבנץ עם עצירה (שמלווה בריסט) בזמן הקרוב נשמע לי רעיון טוב, לעבור לפאוז בבנץ שכנראה מלווה בריסט חודש בחוץ נשמע הזוי עם העובדה שלבנות פיק לוקח יותר זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית