הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש את השם של הפאוורליפטר שנח שעה בין סטים לפעמים

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
אם הוא טען שסה אידיאלי, אשמח לדעת את שמו, ולדעת האם כדאי לי לנסות את סה.

בכללי, להיפטרטרופיה, שאומרים שסמן מנוחה לא משנה בכלל, עד כמה סמן אפשר למשוך את סה? ועד כמה סמן אפשר לנוח במינימום? אפשר לעשות דרופ סט כל האימון?

לגבי השימוש המוגסם בס'... אין לי סין במקלדת. ;)

אם הוא טען שסה אידיאל, אשמח לדעת את שמו, ולדעת האם כדאי לי לנסות את סה.

בכללי, להיפטרטרופיה, שאומרים שסמן מנוחה לא משנה בכלל, עד כמה סמן אפשר למשוך את סה? ועד כמה סמן אפשר לנוח במינימום? אפשר לעשות דרופ סט כל האימון?

לגבי השימוש המוגסם בס'... אין לי סין במקלדת. ;)
לא מכיר מישהו ספציפי שנח כל כך הרבה, בספר של ביל סטאר בפרק של מנוחה הוא מביא דוגמה למשקולן שישן בין הסטים שלו, כעיקרון הייתי אומר לך לנוח את המינימום זמן כל עוד זה לא משפיע על מה שתכננת לאימון, מזה נגזר שביום קל אתה יכול להיכנס אחרי דקה לסט וביום כבד 5 דקות או יותר

מידע - ביקורת ספרים.

• פותח/ת השרשור
פאול אנדרסון היה מתאמן בכל מהלך היום עם מנוחות של שעות בין הסטים.

כשאתה שואל על מנוחות של פאוורליפטר בין הסטים, זה לא קשור להיפרטרופיה.

אם כן, כמה אידיאלי לנוח למטרת היפרטרופיה? איך שעות אולי אידיאלי לPOWERLIFTING ולהיפרטרופיה אולי לא?

אם כן, כמה אידיאלי לנוח למטרת היפרטרופיה? איך שעות אולי אידיאלי לPOWERLIFTING ולהיפרטרופיה אולי לא?
אולי גם להיפרטרופיה מנוחות ארוכות מעולות, אבל בשטח אני רק שמעתי על פאוורליפטרים שנחו המון בין הסטים, לא מפתחי גוף.

הכל תלוי במטרה וברמה ובכמה זה אידאלי בשבילך.

תראה אני יגיד שאדם שנח שעה לא ישאל למה לנח שעה ,כי הוא כבר מכיר את הגוף שלו את הצורך בהתאוששות ובמטרה ובסיבה .

אם תשאל אותי עד שתדע את התשבות תלמד ממשהו מקצוע או תקרא ספרים ודברים בנושא שיעזרו לך להבין יותר את העולם של הרמת משקולות.

אול גם להיפרטרופיה מנוחות ארוכות מעולות, אבל בשטח אני רק שמעתי על פאוורליפטרים שנחו המון בין הסטים, לא מפתחי גוף.
תום פלטז נח 10 דקות...
להבנתי זה תלוי תרגיל לא משנה מה המשקל רק הקרבה לRM100%, בהנחה שאתה מתאמץ אז נניח שסקוואט ודדליפט תצטרך לנוח הרבה לא משנה אם זה היה RM5 או RM15 לעומת זאת בייספס קרל גם לכשל אתה צריך גג דקה וחצי
תכניסו לזה גם כושר, כשהייתי עושה 3 קילומטר ב13:50 דקות אז מסט כבד של 5 חזרות היה לוקח לי משהו כמו 10 דקות מנוחה, כשעמדתי על 11:30 אחרי 2 דקות כבר שאלתי את עצמי למה אני נח כל כך הרבה....

תום פלטז נח 10 דקות...
להבנתי זה תלוי תרגיל לא משנה מה המשקל רק הקרבה לRM100%, בהנחה שאתה מתאמץ אז נניח שסקוואט ודדליפט תצטרך לנוח הרבה לא משנה אם זה היה RM5 או RM15 לעומת זאת בייספס קרל גם לכשל אתה צריך גג דקה וחצי
תכניסו לזה גם כושר, כשהייתי עושה 3 קילומטר ב13:50 דקות אז מסט כבד של 5 חזרות היה לוקח לי משהו כמו 10 דקות מנוחה, כשעמדתי על 11:30 אחרי 2 דקות כבר שאלתי את עצמי למה אני נח כל כך הרבה....
השאלה האמיתית זה האם אפשר לחכות הרבה זמן בין הסטים?
נגיד מישהו שגר במכון, מאמן אולי, האם אפשר לפרוס אימון על פני כל היום?
למטרות כוח או היפרטרופיה הניחוש שלי שאין שום בעיה. ואמנם תפתח פחות סיבולת, אבל תצליח לגייס הרבה יותר כוח בכל סט.

• פותח/ת השרשור
תום פלטז נח 10 דקות...

טום פלאצ נח עשר דקות? איך אתה יודע?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית