הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מעבר מ-SS ל-Madcow

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
שלום, אני מתכוון לעבור לתוכנית לינארית שבועית (מאדקו),
אבל לפני כן הייתי רוצה שתגידו לי אם המשקלים שהשגתי ב-SS מספקים על מנת לעבור למאדקו (כל התרגילים בטכניקה נכונה ללא עזרה מספוטר):
סקוואט- 150KG
בנץ'- 95KG
פרס- 60KG
צ'ין אפ (סופינציה)- סה"כ 103 ק"ג
דדליפט- 140 KG, הייתה לי בעיה בטכניקה בתחילת התוכנית, עליתי על הבעיה, ועכשיו הדדליפט נשאר מאחור...
פוורקלין אני מתרגל

האם המשקלים מספקים ל-SS לפי הנתונים האלה:
גובה 195 ס"מ
משקל 103 ק"ג
גיל 17

• פותח/ת השרשור
תשאר עם הדבר הכי בסיסי שיאפשר לך להתקדם, אם אתה חושב שזה סקוואט קל באמצע השבוע אז תנסה, אם זה לא עובד אז תתקדם בסקוואט פעם בשבוע. את הדדליפט אתה יכול לעלות כל שבוע.
אוקיי.
לגבי הפרונט סקוואט, אני עושה עובד ל-RM5 ?
ולהתקדם בו משבוע לשבוע ?

אוקיי.
לגבי הפרונט סקוואט, אני עושה עובד ל-RM5 ?
ולהתקדם בו משבוע לשבוע ?
לא הבנתי, אתה כבר עושה פרונט סקוואט? אם כן אז פשוט תמשיך ותעשה 3*3, אם לא אז כדאי שתתחיל טיפה יותר נמוך ממה שאתה חושב שאתה מסוגל, כדי לתרגל וליצור רצף של התקדמות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה כבר עושה פרונט סקוואט? אם כן אז פשוט תמשיך ותעשה 3*3, אם לא אז כדאי שתתחיל טיפה יותר נמוך ממה שאתה חושב שאתה מסוגל, כדי לתרגל וליצור רצף של התקדמות.
לא עשיתי...
משבוע הבא אני אשים אותו אימון האמצעי של השבוע.
לעלות בפרונט 2.5 קילו כל שבוע?

שלום, אני מתכוון לעבור לתוכנית לינארית שבועית (מאדקו),
אבל לפני כן הייתי רוצה שתגידו לי אם המשקלים שהשגתי ב-SS מספקים על מנת לעבור למאדקו (כל התרגילים בטכניקה נכונה ללא עזרה מספוטר):
סקוואט- 150KG
בנץ'- 95KG
פרס- 60KG
צ'ין אפ (סופינציה)- סה"כ 103 ק"ג
דדליפט- 140 KG, הייתה לי בעיה בטכניקה בתחילת התוכנית, עליתי על הבעיה, ועכשיו הדדליפט נשאר מאחור...
פוורקלין אני מתרגל

האם המשקלים מספקים ל-SS לפי הנתונים האלה:
גובה 195 ס"מ
משקל 103 ק"ג
גיל 17

כמסקנה מכאן, ניתן לראות שרמת המתאמן לא תלויה בשום צורה בכמה המתאמן חזק, גדול או מהיר אלא ביכולת ההסתגלות שלו בלבד.
מקור: http://www.kilogram.co.il/1113/%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/

אתה רואה למה מבקשים לקרוא לפני שאתה שואל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית