גובה:170
שוקל 76
אחוז שומן 14 בערך
משקלים
סקוואט 120*5
בנץ 80*5
פרס 52*5
דדליפט- ? ( היה לי טיפה בעיות בטווח תנועה אז הפסקתי עכשו חוזר בהדרגה אבל שעשיתי זה היה מקסימום 110 לא משהו מטורף)
(עשיתי תוכנית כח אחרי שנה שהתאמנתי ואלה היו השיאים )
מתלבט אם לעבור ל abc מהסיבה שאחרי שאני נותן הרבה סטים לרגליים קשה לבוא לחזה ( וזה לא משנה אם זה חזה או גב במקום )
בנוסף שאני עושה ידיים אחרי שנתתי בן 25-30 סטים הבנתי שזה פחות אפקטיבי
אבל חוץ מרגליים אני מרגיש שתורם לי לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע ושבוע התאוששות לא ממש יעזור ( חוץ מהרגליים)
מה אתם אומרים?
וכמה סטים לתת לכל שריר
בab נתתי לשריר גדול בן 9-12 ( רגליים 15 כולל תאומים
כתפיים 6 סטים + 3 כתף אחורית (9)
ידיים בן 5-6 סטים
אני מתקדם כמעט כל אימון אבל אני חושב שאני יוכל להתקדם טוב יותר בabc
אם אני עושה abc כמה סטים לעשות כל שריר? כמה פעמיים לבוא בשבוע? ( עד עכשו באתי 4 אבל אם זה יעזור אני גם יבוא חמש )
הציעו לי לעשות abca ושבוע לאחר מכן abcb....
אני רוצה להתחיל עוד חודשיים חיטוב ( ישר אחרי התוכנית ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד השמח תודה
וסליחה על החפירה
שוקל 76
אחוז שומן 14 בערך
משקלים
סקוואט 120*5
בנץ 80*5
פרס 52*5
דדליפט- ? ( היה לי טיפה בעיות בטווח תנועה אז הפסקתי עכשו חוזר בהדרגה אבל שעשיתי זה היה מקסימום 110 לא משהו מטורף)
(עשיתי תוכנית כח אחרי שנה שהתאמנתי ואלה היו השיאים )
מתלבט אם לעבור ל abc מהסיבה שאחרי שאני נותן הרבה סטים לרגליים קשה לבוא לחזה ( וזה לא משנה אם זה חזה או גב במקום )
בנוסף שאני עושה ידיים אחרי שנתתי בן 25-30 סטים הבנתי שזה פחות אפקטיבי
אבל חוץ מרגליים אני מרגיש שתורם לי לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע ושבוע התאוששות לא ממש יעזור ( חוץ מהרגליים)
מה אתם אומרים?
וכמה סטים לתת לכל שריר
בab נתתי לשריר גדול בן 9-12 ( רגליים 15 כולל תאומים
כתפיים 6 סטים + 3 כתף אחורית (9)
ידיים בן 5-6 סטים
אני מתקדם כמעט כל אימון אבל אני חושב שאני יוכל להתקדם טוב יותר בabc
אם אני עושה abc כמה סטים לעשות כל שריר? כמה פעמיים לבוא בשבוע? ( עד עכשו באתי 4 אבל אם זה יעזור אני גם יבוא חמש )
הציעו לי לעשות abca ושבוע לאחר מכן abcb....
אני רוצה להתחיל עוד חודשיים חיטוב ( ישר אחרי התוכנית ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד השמח תודה
וסליחה על החפירה