להחליף מab לabc ( מתאמן שנה וחצי)

• פותח/ת השרשור ovovo
  • פורסם בתאריך

ovovo

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
גובה:170
שוקל 76
אחוז שומן 14 בערך
משקלים
סקוואט 120*5
בנץ 80*5
פרס 52*5
דדליפט- ? ( היה לי טיפה בעיות בטווח תנועה אז הפסקתי עכשו חוזר בהדרגה אבל שעשיתי זה היה מקסימום 110 לא משהו מטורף)
(עשיתי תוכנית כח אחרי שנה שהתאמנתי ואלה היו השיאים )
מתלבט אם לעבור ל abc מהסיבה שאחרי שאני נותן הרבה סטים לרגליים קשה לבוא לחזה ( וזה לא משנה אם זה חזה או גב במקום )
בנוסף שאני עושה ידיים אחרי שנתתי בן 25-30 סטים הבנתי שזה פחות אפקטיבי
אבל חוץ מרגליים אני מרגיש שתורם לי לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע ושבוע התאוששות לא ממש יעזור ( חוץ מהרגליים)
מה אתם אומרים?
וכמה סטים לתת לכל שריר
בab נתתי לשריר גדול בן 9-12 ( רגליים 15 כולל תאומים
כתפיים 6 סטים + 3 כתף אחורית (9)
ידיים בן 5-6 סטים
אני מתקדם כמעט כל אימון אבל אני חושב שאני יוכל להתקדם טוב יותר בabc
אם אני עושה abc כמה סטים לעשות כל שריר? כמה פעמיים לבוא בשבוע? ( עד עכשו באתי 4 אבל אם זה יעזור אני גם יבוא חמש )
הציעו לי לעשות abca ושבוע לאחר מכן abcb....
אני רוצה להתחיל עוד חודשיים חיטוב ( ישר אחרי התוכנית ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד השמח תודה
וסליחה על החפירה

גובה:170
שוקל 76
אחוז שומן 14 בערך
משקלים
סקוואט 120*5
בנץ 80*5
פרס 52*5
דדליפט- ? ( היה לי טיפה בעיות בטווח תנועה אז הפסקתי עכשו חוזר בהדרגה אבל שעשיתי זה היה מקסימום 110 לא משהו מטורף)
(עשיתי תוכנית כח אחרי שנה שהתאמנתי ואלה היו השיאים )
מתלבט אם לעבור ל abc מהסיבה שאחרי שאני נותן הרבה סטים לרגליים קשה לבוא לחזה ( וזה לא משנה אם זה חזה או גב במקום )
בנוסף שאני עושה ידיים אחרי שנתתי בן 25-30 סטים הבנתי שזה פחות אפקטיבי
אבל חוץ מרגליים אני מרגיש שתורם לי לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע ושבוע התאוששות לא ממש יעזור ( חוץ מהרגליים)
מה אתם אומרים?
וכמה סטים לתת לכל שריר
בab נתתי לשריר גדול בן 9-12 ( רגליים 15 כולל תאומים
כתפיים 6 סטים + 3 כתף אחורית (9)
ידיים בן 5-6 סטים
אני מתקדם כמעט כל אימון אבל אני חושב שאני יוכל להתקדם טוב יותר בabc
אם אני עושה abc כמה סטים לעשות כל שריר? כמה פעמיים לבוא בשבוע? ( עד עכשו באתי 4 אבל אם זה יעזור אני גם יבוא חמש )
הציעו לי לעשות abca ושבוע לאחר מכן abcb....
אני רוצה להתחיל עוד חודשיים חיטוב ( ישר אחרי התוכנית ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד השמח תודה
וסליחה על החפירה
הכי חשוב שתתן גירוי לכל קבוצת שריר פעמיים בשבוע (פעם עם הרבה נפח ופעם פחות). תסדר את התכנית לפי הנ"ל בצורה שתאפשר לך לתת את המיטב מעצמך בכל אימון.

הכי חשוב שתתן גירוי לכל קבוצת שריר פעמיים בשבוע (פעם עם הרבה נפח ופעם פחות). תסדר את התכנית לפי הנ"ל בצורה שתאפשר לך לתת את המיטב מעצמך בכל אימון.

כשאתה אומר שאימון אחד צריך להיות עםפחות נפח כוונתך להפחית סטים?
ובכלל באימון השני בשבוע אני עושה את אותם התרגילים ואותם המשקלים בדיוק כמו באימון הראשון או שאפשר/ כדאי להחליף לאחרים בשביל "להפתיע את הגוף" ? (שמעתי ככה)

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית