הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סופרדרול טסט ומסטרון

באקאיוקו

משתמש מתחיל
28
2
נק' מוניטין:
2
28
2
איך השילוב הזה כסייקל יבש, אשמח להתייחסות של דניאל, או אם תציע להחליף את המסטרון במשהו אחר (בולדנון היה בסייקל קודם)

עיקר היובש הוא גם נגזרת של תזונה, אבל הסייקל עצמו די יבש.
עיקר הנוזלים שתעלה, כנראה ויהיו תוך-שריריים, שזה משהו מאוד אידיאלי מבחינה ויזואלית.
לא הייתי מחליף את המאסטרון, מאחר וניסית בעבר כבר בולד. אז נסה בפעם הזו מאסטרון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה מה המינונים של מאסטרון לדעתך, אם נניח אני רץ איתו 10 שבועות, טסט יהיה 750, וגרם וסופרדרול אני חושב על 30 מ"ג ביום למשך 4 שבועות (החומר הזה מאוד מסקרן אותי כי מעולם לא ניסיתי אותו)

טסט אננתת 750mg מפוצל ל3 זריקות בשבוע
מאסטרון 450mg מפוצל ל3 זריקות כנ"ל. זה בעצם 1.5ml מאסטרון בכל פעם.
סופרדרול 30mg כל יום מחולק ל3 פעמים במהלך היום למשך 4 שבועות

על הנייר סייקל חזק, יבש ואיכותי

האם כבר רכשת את החומרים?

טסט אננתת 750mg מפוצל ל3 זריקות בשבוע
מאסטרון 450mg מפוצל ל3 זריקות כנ"ל. זה בעצם 1.5ml מאסטרון בכל פעם.
סופרדרול 30mg כל יום מחולק ל3 פעמים במהלך היום למשך 4 שבועות

על הנייר סייקל חזק, יבש ואיכותי

האם כבר רכשת את החומרים?

1.5ml טסט ועוד 1.5ml מאסטרון כל פעם
נשמע כואב ולחוץ מאוד בשריר 😃
אני מתכנן לרוץ גם עם מאסטרון וטסט סייקל הבא בגלל זה אני שואל

ולפותח האשכול - בהצלחה ! נראה סייקל איכותי אל תשכח לדווח

• פותח/ת השרשור
האמת שלא קניתי עדיין את הדברים, אני אשמח מאוד להמלצות יש לי כמה התלבטויות, מהסייקל האחרון שלי לא הייתי מרוצה מספיק

• פותח/ת השרשור
טסט תמיד צריך להיות מוביל במינונים לעומת חומרים אחרים, אני חוזר ושואל על המלצות לחברות, ואם מישהו רוצה להציע לי בפרטי גם סבבה, כי כרגע די מתלבט מאיפה להביא אמרתי מהסייקל האחרון שלי לא הייתי מרוצה מספיק

טסט תמיד צריך להיות מוביל במינונים לעומת חומרים אחרים

מי לימד אותך את השטות הזאת? כדי לראות בולנדון עובד כמו שצריך למשל צריך 800-1000 מ"ג בשבוע אז אתה תשתמש בגרם או יותר של טסט? זאת הצהרה כללית מדי ולא מבוססת מה שאמרת

כי הבן אדם מעוניין בסייקל יבש ועלייה נקייה ואיכותית של שריר ככל שניתן, לסופרדרול ומאסטרון אין ארומטיזציה אבל לטסט יש וב 750 מ"ג תהיה יותר מאשר ב 500, נכון שבסוף הסייקל כמות השריר שנבנה סה"כ יהיה קצת יותר עם שימוש ב 750 מאשר 500 אבל המטרה היא להיראות חד ויבש כמה שניתן במהלך הסייקל, אפשר לשלוט על האסטרוגן עם AI ברמה מסויימת אבל אז אפשר "להמליץ" גם על גרם טסט או יותר... ואז סתם אתה משתגע עם המינונים ולא עשית בזה כלום ובכל מקרה יהיו יותר נוזלים גם עם AI ובפוטנציאל לעוד תופעות לוואי אחרות אני כבר לא מדבר על העניין הכספי לכן לדעתי בסייקל כזה שהמטרה העיקרית היא יובש וקשיחות לצד עלייה נקיה 500 טסט זה המינון נכון

לגבי המלצות, תוכל לראות חוות דעת באשכול הנעוץ לכך בפורום. יש כמה חברות טובות כיום: אמריקן פארמה לאב, זנקו, אל.איי פארמה וותיקות יותר כמו אלפה פארמה

עריכה: מכל החברות הנ"ל, רק לזנקו יש סופרדרול. סופרדרול אחר יש גם לחברות בריטיות קטנות, אך שם הייתי נזהר. אופציה אחרת מאת זנקו הוא מתיל סטנבולון הנקרא בקיצור msten. הרץ חיפוש בפורום עליו, תתרשם ולמד על החומר. אני ניסיתי בעבר ומאוד ממליץ

מי לימד אותך את השטות הזאת? כדי לראות בולנדון עובד כמו שצריך למשל צריך 800-1000 מ"ג בשבוע אז אתה תשתמש בגרם או יותר של טסט? זאת הצהרה כללית מדי ולא מבוססת מה שאמרת

כי הבן אדם מעוניין בסייקל יבש ועלייה נקייה ואיכותית של שריר ככל שניתן, לסופרדרול ומאסטרון אין ארומטיזציה אבל לטסט יש וב 750 מ"ג תהיה יותר מאשר ב 500, נכון שבסוף הסייקל כמות השריר שנבנה סה"כ יהיה קצת יותר עם שימוש ב 750 מאשר 500 אבל המטרה היא להיראות חד ויבש כמה שניתן במהלך הסייקל, אפשר לשלוט על האסטרוגן עם AI ברמה מסויימת אבל אז אפשר "להמליץ" גם על גרם טסט או יותר... ואז סתם אתה משתגע עם המינונים ולא עשית בזה כלום ובכל מקרה יהיו יותר נוזלים גם עם AI ובפוטנציאל לעוד תופעות לוואי אחרות אני כבר לא מדבר על העניין הכספי לכן לדעתי בסייקל כזה שהמטרה העיקרית היא יובש וקשיחות לצד עלייה נקיה 500 טסט זה המינון נכון
דעה מעניינת.
מה שאתה טוען תופס גם לגבי יחס טסט&ננדרלון או טסט&טרן?
לפי מה שאני יודע לא כדאי שננדרלון יהיה גבוה מטסט.

• פותח/ת השרשור
טסט גבוה כן זה מחזיק קצת מים (אננטט בעיקר) אבל בעצמך אומר שבונה יותר שריר, הספיחה של המים תהיה זניחה אם הפחמימה לא גבוהה, יבש זה עניין יחסי ברור שלפני תחרות מורידים את זה, הסופרדרול חומר יבש והמסטרון יבש ככה שהסייקל יבש, בכל מקרה זה מעניין מה שכתבת ותודה על ההתייחסות

דעה מעניינת.
מה שאתה טוען תופס גם לגבי יחס טסט&ננדרלון או טסט&טרן?
לפי מה שאני יודע לא כדאי שננדרלון יהיה גבוה מטסט.
למול ננדורולון בהחלט חובה גבוה ממנו. למול טרן שווה או גבוה ממנו

טסט גבוה כן זה מחזיק קצת מים (אננטט בעיקר) אבל בעצמך אומר שבונה יותר שריר, הספיחה של המים תהיה זניחה אם הפחמימה לא גבוהה, יבש זה עניין יחסי ברור שלפני תחרות מורידים את זה, הסופרדרול חומר יבש והמסטרון יבש ככה שהסייקל יבש, בכל מקרה זה מעניין מה שכתבת ותודה על ההתייחסות
אין קשר בין סוג האסטר לספיחת הנוזלים זה עניין של מינון ותגובה הורמונלית בגוף

יפה, אך מכל זה חשוב לי להדגיש, שמי שמחפש עוד טיפה "יובש" ולכן משתמש בAI - זה דבילי לגמרי. בAI נרצה להשתמש למול רגישות אסטרוגנית מגבילה. ככה סתם לא כדאי, בעיקר מבחינת הקהיית הישגים פוטנציאליים בסייקל.

• פותח/ת השרשור
כן אבל הפרופ יוצא מהר יותר אם אתה רוצה להתייבש אז קל יותר להיפטר ממנו בפינישים, אני מעדיף תמיד אננטט או סוס, מקבל מה שאמרת לגבח השוואה לוויני, לטרן פעם ראשונה אני שומע על אפשרות להשוות, חייב להגיד שלא ניסיתי, תמיד היה גבוה יותר

דרך אגב אחלה פורום יש פה ואנשים מעולים מ קווה לתרום גם בהמשך
דניאל מה זה ai תוכל קצת לפרט? תודה

אסטר הטסט לא קובע את עניין החזקת הנוזלים זה מיתוס ותשכח ממנו מה שקובע זה כמות הטסט ושינויים ברמת הטסט בדם ככל שרמת הטסט בדם מאוזנת יותר ניתן יהיה לשלוט יותר על עניין הנוזלים אבל שוב הכמות שמזריקים גם קובעת הרבה

עם מעט פחמימה כן יהיה פחות נוזלים אבל אתה גם מקטין את ההשפעה של הסופרדרול בגלל שסופרדרול דוחס נוזלים וגליקוגן לתוך השריר וזה מה שמעניק לו את אחת התכונות הבולטות שלו הוא נותן מראה עגול ודחוס, יותר פחמימה = יותר אפקט מהסופרדרול יותר נוזלים וגליקוגן לתוך השריר, יותר טסט = בין היתר גם יותר נוזלים תת עורי בגלל זה שוב אני חוזר לאותה נקודה שבסייקל המדובר פחות טסט עדיף

סוסטנון דווקא לוקה בחסר, בכל הקשור לשמירה על רמות הורמונליות ליניאריות. יש בו הרבה "פיקים", עקב הרכבו מ4 סוגי אסטרים שונים באורכפ ושונים במינונם! עם סוס לא תשיג יובש, תיאורטית, כמו עם אסטר שחרור קצב זמן קבוע. זאת בהנחה וכלל יתר הפרמטרים מסביב נשארים זהים בכל המקרים

למול ננדורולון בהחלט חובה גבוה ממנו. למול טרן שווה או גבוה ממנו

התשובה שלך דניאל היא נכונה ולא נכונה כי הכל תלוי ולא שאלת באיזה הקשר הוא שאלה את השאלה.

טסט מאסטרון וסופרדרול כמו שכבר אמרנו עיקר הסייקל עלייה נקייה ומראה יבש ולכן נרצה לצמצם את כמות הנוזלים תת עורי.

באיזה הקשר נשאל הננדרולון והטרן? איזה עוד חומרים יכלול הסייקל? האם המטרה היא מאסה או חיטוב? אולי נשאל בהקשר של כמה טסט נצטרך כדי למנוע את הדקה דיק המוכר מננדרולון... הכל תלוי, אם עושים סייקל מאסה טסט טרן ודיבול אפשר לשכוח מלקבל ו\או לשמור על מראה יבש מצד שני טסט טרן וינסטרול... עולם אחר סיפור אחר... כמובן שלא לחשוב לכיוון עלייה נקייה\מראה יבש עם טסט ננדרולון ודיבול לדוגמה

שוב הכל תלוי, עוד דבר לגבי טרן וההיקשרות החזקה מאוד שלו לרצפטור האנדרוגני הוא גורם לכל חומר אחר שמשתמשים ביחד איתו להוות סיכוי גדול יותר לתופעות לוואי, לא חשש בשביל רוב האנשים כי גם מי שיזריק 500 טסט ו 600 טרן יש לו מספיק רצטורים בשביל כל כמות שני החומרים אז זה עניין אינדיבידואלי מאוד אבל חשוב להבין את הקונספט
כשמשלבים שניים או שלושה חומרים כמעט תמיד יהיה אפקט סינרגי חזק, מה קורה אם נריץ הרבה טסט וננרדולון ביחד? הרבה המרה לאסטרוגן ועניין הפרוג'סטרון מהננדרולון, מה זה שווה? אפקט סינרגי של הפרוג'סטרון והאסטרוגן וכמה ששניי אלו גבוהים יותר בלתי נמנע שיתקבלו יותר תופעות לוואי

ננדרולון אנאבולי יותר מטסט אז למה להריץ 750 או גרם טסט ורק 400-500 ננדרולון (נניח רק לשם הדוגמה) ולא הפוך? הטסט הוא לא החומר החזק ולא החומר העיקרי בונה השריר בסייקל אז למה לא להשתמש בו במינון סביר ולתת לשאר החומרים לעשות את העבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית