עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסט אננתת 750mg מפוצל ל3 זריקות בשבוע
מאסטרון 450mg מפוצל ל3 זריקות כנ"ל. זה בעצם 1.5ml מאסטרון בכל פעם.
סופרדרול 30mg כל יום מחולק ל3 פעמים במהלך היום למשך 4 שבועות
על הנייר סייקל חזק, יבש ואיכותי
האם כבר רכשת את החומרים?
למה?הייתי עושה 500 טסט במקום 750, ו 600 מאסטרון
טסט תמיד צריך להיות מוביל במינונים לעומת חומרים אחרים
למה?
דעה מעניינת.מי לימד אותך את השטות הזאת? כדי לראות בולנדון עובד כמו שצריך למשל צריך 800-1000 מ"ג בשבוע אז אתה תשתמש בגרם או יותר של טסט? זאת הצהרה כללית מדי ולא מבוססת מה שאמרת
כי הבן אדם מעוניין בסייקל יבש ועלייה נקייה ואיכותית של שריר ככל שניתן, לסופרדרול ומאסטרון אין ארומטיזציה אבל לטסט יש וב 750 מ"ג תהיה יותר מאשר ב 500, נכון שבסוף הסייקל כמות השריר שנבנה סה"כ יהיה קצת יותר עם שימוש ב 750 מאשר 500 אבל המטרה היא להיראות חד ויבש כמה שניתן במהלך הסייקל, אפשר לשלוט על האסטרוגן עם AI ברמה מסויימת אבל אז אפשר "להמליץ" גם על גרם טסט או יותר... ואז סתם אתה משתגע עם המינונים ולא עשית בזה כלום ובכל מקרה יהיו יותר נוזלים גם עם AI ובפוטנציאל לעוד תופעות לוואי אחרות אני כבר לא מדבר על העניין הכספי לכן לדעתי בסייקל כזה שהמטרה העיקרית היא יובש וקשיחות לצד עלייה נקיה 500 טסט זה המינון נכון
למול ננדורולון בהחלט חובה גבוה ממנו. למול טרן שווה או גבוה ממנודעה מעניינת.
מה שאתה טוען תופס גם לגבי יחס טסט&ננדרלון או טסט&טרן?
לפי מה שאני יודע לא כדאי שננדרלון יהיה גבוה מטסט.
אין קשר בין סוג האסטר לספיחת הנוזלים זה עניין של מינון ותגובה הורמונלית בגוףטסט גבוה כן זה מחזיק קצת מים (אננטט בעיקר) אבל בעצמך אומר שבונה יותר שריר, הספיחה של המים תהיה זניחה אם הפחמימה לא גבוהה, יבש זה עניין יחסי ברור שלפני תחרות מורידים את זה, הסופרדרול חומר יבש והמסטרון יבש ככה שהסייקל יבש, בכל מקרה זה מעניין מה שכתבת ותודה על ההתייחסות
יפה, אך מכל זה חשוב לי להדגיש, שמי שמחפש עוד טיפה "יובש" ולכן משתמש בAI - זה דבילי לגמרי. בAI נרצה להשתמש למול רגישות אסטרוגנית מגבילה. ככה סתם לא כדאי, בעיקר מבחינת הקהיית הישגים פוטנציאליים בסייקל.מי לימד אותך את השטות הזאת? כדי לראות בולנדון עובד כמו שצריך למשל צריך 800-1000 מ"ג בשבוע אז אתה תשתמש בגרם או יותר של טסט? זאת הצהרה כללית מדי ולא מבוססת מה שאמרת
כי הבן אדם מעוניין בסייקל יבש ועלייה נקייה ואיכותית של שריר ככל שניתן, לסופרדרול ומאסטרון אין ארומטיזציה אבל לטסט יש וב 750 מ"ג תהיה יותר מאשר ב 500, נכון שבסוף הסייקל כמות השריר שנבנה סה"כ יהיה קצת יותר עם שימוש ב 750 מאשר 500 אבל המטרה היא להיראות חד ויבש כמה שניתן במהלך הסייקל, אפשר לשלוט על האסטרוגן עם AI ברמה מסויימת אבל אז אפשר "להמליץ" גם על גרם טסט או יותר... ואז סתם אתה משתגע עם המינונים ולא עשית בזה כלום ובכל מקרה יהיו יותר נוזלים גם עם AI ובפוטנציאל לעוד תופעות לוואי אחרות אני כבר לא מדבר על העניין הכספי לכן לדעתי בסייקל כזה שהמטרה העיקרית היא יובש וקשיחות לצד עלייה נקיה 500 טסט זה המינון נכון
טסט גבוה כן זה מחזיק קצת מים (אננטט בעיקר) אבל בעצמך אומר שבונה יותר שריר, הספיחה של המים תהיה זניחה אם הפחמימה לא גבוהה, יבש זה עניין יחסי ברור שלפני תחרות מורידים את זה, הסופרדרול חומר יבש והמסטרון יבש ככה שהסייקל יבש, בכל מקרה זה מעניין מה שכתבת ותודה על ההתייחסות
טסט גבוה כן זה מחזיק קצת מים (אננטט בעיקר) אבל בעצמך אומר שבונה יותר שריר, הספיחה של המים תהיה זניחה אם הפחמימה לא גבוהה, יבש זה עניין יחסי ברור שלפני תחרות מורידים את זה, הסופרדרול חומר יבש והמסטרון יבש ככה שהסייקל יבש, בכל מקרה זה מעניין מה שכתבת ותודה על ההתייחסות
למול ננדורולון בהחלט חובה גבוה ממנו. למול טרן שווה או גבוה ממנו