הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סופרדרול טסט ומסטרון

באקאיוקו

משתמש מתחיל
28
2
נק' מוניטין:
2
28
2
איך השילוב הזה כסייקל יבש, אשמח להתייחסות של דניאל, או אם תציע להחליף את המסטרון במשהו אחר (בולדנון היה בסייקל קודם)

מלבד טסט וטרן ששווים ביחסי האנאבוליות:אנדרוגניות, יתר היחסים לסטרואידים אינם בעלי משמעות לגוף האדם, רק "על הנייר". יש מגמות כלליות - ננדרולון הוא חומר אנאבולי יותר מאנדרוגני במהותו. כך גם בולד, דיבול, טיבול, פרימו ועוד.

אני לא מדבר על מקרה ספציפי, אלא על משהו כולל. בתנאי "מעבדה", ברוב הגדול של המקרים, שימוש בננדרולון יצריך שימוש במינון גבוה יותר של טסט מ"ג ל-מ"ג, בגזרת הטרן מינון שווה או גבוה יותר. לא מדבר על מקרים אחרים או אנשים שלא יחוו בעיות ליבידו קשות. גם ירידה כלשהי בחשק מיני נתונה לרמות לא מאוזנות הורמונלית. ושוב, העניין המדובר הוא תופעות לוואי ולא משק הנוזלים. על זה אני לא מדבר וההסבר לא מופנה כלפי כך.

דבר נוסף, טרן חומר יותר קשה מננדרולון מבחינת ההיקשרות לרצפטור הפרוגסטרוני. ההשבתה הפרוגסטרונית שונה במכאניזם שלה מהשבתה אסטרוגנית, למרות שיש משותף בניהם. אבל זה לפעם אחרת

• פותח/ת השרשור
התשובה שלך דניאל היא נכונה ולא נכונה כי הכל תלוי ולא שאלת באיזה הקשר הוא שאלה את השאלה.

טסט מאסטרון וסופרדרול כמו שכבר אמרנו עיקר הסייקל עלייה נקייה ומראה יבש ולכן נרצה לצמצם את כמות הנוזלים תת עורי.

באיזה הקשר נשאל הננדרולון והטרן? איזה עוד חומרים יכלול הסייקל? האם המטרה היא מאסה או חיטוב? אולי נשאל בהקשר של כמה טסט נצטרך כדי למנוע את הדקה דיק המוכר מננדרולון... הכל תלוי, אם עושים סייקל מאסה טסט טרן ודיבול אפשר לשכוח מלקבל ו\או לשמור על מראה יבש מצד שני טסט טרן וינסטרול... עולם אחר סיפור אחר... כמובן שלא לחשוב לכיוון עלייה נקייה\מראה יבש עם טסט ננדרולון ודיבול לדוגמה

שוב הכל תלוי, עוד דבר לגבי טרן וההיקשרות החזקה מאוד שלו לרצפטור האנדרוגני הוא גורם לכל חומר אחר שמשתמשים ביחד איתו להוות סיכוי גדול יותר לתופעות לוואי, לא חשש בשביל רוב האנשים כי גם מי שיזריק 500 טסט ו 600 טרן יש לו מספיק רצטורים בשביל כל כמות שני החומרים אז זה עניין אינדיבידואלי מאוד אבל חשוב להבין את הקונספט
כשמשלבים שניים או שלושה חומרים כמעט תמיד יהיה אפקט סינרגי חזק, מה קורה אם נריץ הרבה טסט וננרדולון ביחד? הרבה המרה לאסטרוגן ועניין הפרוג'סטרון מהננדרולון, מה זה שווה? אפקט סינרגי של הפרוג'סטרון והאסטרוגן וכמה ששניי אלו גבוהים יותר בלתי נמנע שיתקבלו יותר תופעות לוואי

ננדרולון אנאבולי יותר מטסט אז למה להריץ 750 או גרם טסט ורק 400-500 ננדרולון (נניח רק לשם הדוגמה) ולא הפוך? הטסט הוא לא החומר החזק ולא החומר העיקרי בונה השריר בסייקל אז למה לא להשתמש בו במינון סביר ולתת לשאר החומרים לעשות את העבודה

לייק גדול על הניתוח המלמד

המטרה בסייקל היא מאסה אבל כמה שיותר יבשה אני בעקרון אמור להיות בשייפ טוב תמיד אין לי באמת אופסיזן לצערי

הייתי הולך על מסטרון גבוה יותר מטסט או שווה לו?

לגבי סופרדרול מה מנה שאתה מליץ, חשבתי על 30 מיליגרם ל 4 שבועות זה נראה לך סביר?
זה ברור שדיבול בכל סייקל זה בלון מים ככה גם אנדרול אני בחומרים האלה לא אגע בחיים עוד פעם עשיתי טורינו והיה נקי יחסית ממים אבל לא הרגשתי שאני מקבל ממנו אפקט כמו אם הדיבול והאנאבר מבחינת כוח ומאסה

בסייקל הזה חשבתי כמו שאמרתי על הבסיס שבכותרת הנושא, אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע, זה סייקל ביניים לפני שאני אעשה בלאסט ואצא לסייקל לקראת תחרות שאז יהיה טרן וויני, לכן חשבתי על הדברים האלה כרגע

טסט תמיד צריך להיות מוביל במינונים לעומת חומרים אחרים, אני חוזר ושואל על המלצות לחברות, ואם מישהו רוצה להציע לי בפרטי גם סבבה, כי כרגע די מתלבט מאיפה להביא אמרתי מהסייקל האחרון שלי לא הייתי מרוצה מספיק

זנקו ביינתים מעולים, אני בדיוק מסיים סייקל איתם אני יכול להמליץ לך עליהם גדילה מאוד משמעותית,
כמו כן סייקל קודם עשיתי עם ורטקס עם קוד בדיקה באתר שלהם וגם היה מינון טוב ונכון על פי בדיקות דם

• פותח/ת השרשור
חזרתי, אני אמור להתחיל בקרוב את הסייקל האם מציע לשלב טודקה תוך כדי בגלל הרעילות של הסופרדרול? או רק אחרי שימוש? חייב לציין שהדיבורים על הרעילות של החומר הזה קצת מפחידים אותי למרות שמאוד רוצה לנסות אותו

שלילי
הוא אינו בעל התכונות המוכחות מדעית כשל טודקה, בכל הקשור בשמירה על הכבד בעת שימוש בסטרואידים אוראלים (או בגרסאות ההזרקה שלהם, כמו דיבול או ויני)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית