הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה קלוריות נשרפות באימון?

ayelet22

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
שלום לכולם, שאלה קטנה. אני כבר בערך שלושה חודשים אוכלת לפי שיטת ספירת קלוריות, אבל אני מרגישה שאני לא באמת יודעת כמה קלוריות נשרפות לי באימונים השונים. בחדר כושר במכשירים של האירובי (אופניים, אליפטיקל, הליכון) יש סוג של ספירה של כמה קלוריות שרפתי תיאורטית באימון (אפשר גם להכניס משקל גוף כדי שיהיה יותר מדוייק) אבל כמה אפשר להסתמך על זה? בנוסף האם יש דרך לדעת כמה שרפתי באימון כוח (עושה כשעה וחצי מכשירים ותרגילים עם משקל גוף ואחרי זה 20 דקות אינטרוולים על אופניים או אליפטיקל)?
תודה רבה לעוזרים, אני חייבת לציין שהפורום הזה והאתר נותנים לי מעבר למידע גם המון מוטיבציה אז חייבת גם לומר שאתם תותחים 😃

כמה פתרונות לספירת קל' מדוייקת
במכשירים בחד"כ - תפחיתי מהספירת קלוריות כ - 10% סטייה
או
לקנות שעון דופק דוגמא גרמין או פולאר וכך תגיעי לספירת קלוריות מדוייק

זה תלוי בהרבה גורמים, אבל הערכה טובה תהיה 0.45 קק"ל לכל ק"ג משקל גוף ל10 דקות פעילות אירובית קלה, 1 קק"ל / ק"ג / 10 דקות לפעילות בינונית, ו1.6 לפעילות עצימה.

לדעתי זה מיותר להסתבך עם יותר מדי חישובים, הכי טוב זה פשוט לראות כמה את אוכלת ולעקוב אחרי העליה/ירידה במשקל, אם הקצב איטי מדי אז להוסיף/להוריד קלוריות (תלוי במטרה שלך)

Back
למעלה תחתית