הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר

shimon01

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
כמה שאלות חברים אשמח לתשובות עם הסברים
אני לוחם ומתחיל השבוע להתאמן בצורה סדירה בחדר כושר. בגלל השגרה הבעייתית אני מפסיד ארוחה אחת ביום קבוע אם לא שתיים. המטרה שלי היא גדילה. רציתי לדעת עם איזה תוכנית אימון ( אם אפשר לפרט טיפה על אופן ביצוע ) אתם ממליצים לי לעבוד ועד כמה הפערים בתזונה ייפגעו לי בתוצאות?

לגבי תכנית תעשה FBW (עובדים על כל הגוף בכל אימון), זה גם תלוי עד כמה אתה עושה דברים פיזיים במהלך היום. לגבי התזונה, אתה יכול לדאוג להשלים את הערכים היומיים בארוחות שאתה כן אוכל, כלומר אם אתה מפספס ארוחה אז תאכל יותר בארוחות האחרות. אחרת זה בהחלט יפגע בתוצאות.

• פותח/ת השרשור
המאמץ הפיזי לא כזה גדול כי אני נמצא ביחידה ובימים שאין פעילות יש לי זמן חופשי. הייתי מתאמן בחדר כושר פעם פשוט עכשיו מתאפשר לי להתאמן בתדירות סדירה. למה לא עדיף להתאמן לפי קבוצות שריר?

• פותח/ת השרשור
איך זה אמור להראות מבחינת מספר אימונים בשבוע, מספר תרגילים וסטים לכל קבוצת שריר, איזה עצימות?

לפי דעתי תקרא את המאמר בקילוגרם על עליה במסת שריר, זה יעשה לך הרבה סדר בראש לכל השאלות שלך ואתה תראה שנופלים לך הרבה אסימונים.
תוכל גם להיעזר בחיפוש בפורום כי הנושא דובר רבות.

Back
למעלה תחתית