הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

shimon01

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
אהלן חברים, אני לוחם ולפני כמה חודשים אחרי שהתייעצתי עם אנשים, ובית היתר גם פה, החלטתי להתחיל לקחת אבקת חלבון בגלל התזונה החסרה מאוד שיש בצבא ( דילוג על ארוחה ביום באופן קבוע ואפילו שניים ביום). שמתי לב בזמן האחרון שאני לא אוכל לפי כמויות מדודות ולא יוצא לי באמת למדוד את הכמויות חלבון שאני צורך. יש לי טעם להמשיך לקחת אבקה?

אבקת חלבון כשמה כן היא - תוסף חלבון.
זה כמו לאכול גבינה צהובה, קוטג׳ או ביצים או כל חלבון אחר.
ברגע שלא מתאפשר לאכול אוכל מוצק ולפעמים מבחינת נוחות וזמינות יותר נוח לשתות שייק חלבון, אבל במקרה שלך זה די מפספס את המטרה, כי אם אתה לא מגיע לערכים או אפילו לא יודע מה הם אז מה המטרה בדיוק?

• פותח/ת השרשור
קשה לי מאוד לעקוב אחרי הכמויות בתזונה הצבאית וזה באמת היה נראה לי מיותר לקחת אבקה כי לפי מה שקראתי הפריחו את הטענה של חלון זמן לצריכת חלבון אחרי אימון והכל מסתכם בכמה אכלת במשך היום. הבעיה שיש ימים שאני לא אוכל כמעט כל היום ומדלג על הרבה ארוחות ופה חשבתי אם יש לזה משמעות בכל מקרה

אז כמו שרשמתי - אבקת חלבון היא אחלה כתוספת, נגיד אם היא עושה לך את ההבדל בין להגיע לערכים שלך ולא להגיע לערכים שלך.
אבל אם מדובר על זה שהיא עושה לך הבדל בין 50 גרם חלבון ליום ל 75 גרם חלבון ביום, אז לא באמת עשית כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית