הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

מזל טוב! אני מקווה שהמדריך הרוסי הזה שעובד עם אוכלוסיית הזקנים לא רץ לומר לך שנמעכת כי ירדת נמוך מדי בסקוואט 😛

• פותח/ת השרשור
תודה!
ולא, בנתיים המדריכים שם עושים עבודה מצוינת בלא לדבר איתי אלא אם אני שואל שאלה. אם מישהו מציק זה בדר"כ מתאמנים רגילים שם.

מציקים? בשעות שאתם שם זה בעיקר גברברים צעירים בגופיות (=כוסיות) שעושים רבע סקוואטים ובייספ קרלז תוך הסתכלות ממוקדת במראה , לא?

מזל טוב (תכלס קורן שמח שאתה לא תעקוף אותו בקרוב)
תתחיל לאכול !

איך הוא נמעך ? הוא נתקע בבור ? או בדרך למעלה ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך הוא נמעך ? הוא נתקע בבור ? או בדרך למעלה ?

אני חושב שזה היה בדרך למעלה, אבל באמת שאני לא זוכר הרבה מאותו רגע.
ולטיסימוס, כן, וזה רק עושה את זה יותר נורא שאחד מהם מנסה לתת לי טיפים. למרות שזה כבר לא קורה באותה תדירות כמו פעם.

אני חושב שזה היה בדרך למעלה, אבל באמת שאני לא זוכר הרבה מאותו רגע.
ולטיסימוס, כן, וזה רק עושה את זה יותר נורא שאחד מהם מנסה לתת לי טיפים. למרות שזה כבר לא קורה באותה תדירות כמו פעם.

אני למדתי מזמן להסתובב שם עם אוזניות ולהנהן בראש כאילו אני באמצע הופעת הבי מטאל מטורפת, אפחד לא מתקרב (בייחוד לא גלעד. אם גלעד תופס אותך לשיחה, הלך האימון).

• פותח/ת השרשור
איזה גלעד, פעם אחת ביקשתי ממנו שיעשה לי ספוטינג והוא גם שם את הידיים על המוט מהרגע שהוצאתי אותו מהראק, וגם נעלם למזרונים לחפור לאיזה מסכנה אחת בשכל אחרי סט אחד. לא שהייתי מבקש ממנו לעזור לי שוב.

חחחח. מצאת ממי לבקש. אותי הוא בדרך כלל תופס כדי לספר לי על הסדר החדש שהוא מתכנן למכשירים. הוא רוצה לבלבל את האויב. יום אחד נגיע והכלוב יהיה בשירותים, הבנץ' ליד הבריכה המחוממת (=המקום שבו כל הזקנים נרקבים לאיטם בחום 60 מעלות), הבמות יחזרו לאיינשטיין וכווווול הקומה התחתונה תיהפך לאולם אחד גדול שיהיה אפשר לעשות בו תרגילי גמישות.

• פותח/ת השרשור
אם השחיף הזה גורם לזה שיוציאו את הבמות אני אכרות לו איברים חיוניים בגוף.

אהה, זה לצערי הולך לקרות בקרוב. יש המון תלונות על הקטע הזה של הבמות, הוא רק מחכה להיפטר מהם.
אתה קולט כמה קשה יהיה להתאמן אחרי שיוציאו את הבמות ונישאר עם 2 מוטות אולימפיים חופשיים, אחד בכלוב ואחד בראק המעפן הזה שצמוד לקיר?

אהה, זה לצערי הולך לקרות בקרוב. יש המון תלונות על הקטע הזה של הבמות, הוא רק מחכה להיפטר מהם.
אתה קולט כמה קשה יהיה להתאמן אחרי שיוציאו את הבמות ונישאר עם 2 מוטות אולימפיים חופשיים, אחד בכלוב ואחד בראק המעפן הזה שצמוד לקיר?
מי מתלונן? ואיך גלעד נראה? אני הולך לצאת עליו

המון אנשים מתלוננים על הבמות. בעיקר אנשים מבוגרים. ואחרי הכמעט-מחיצת-ראש שהייתה שם לפני חודש הם בכלל מחכים להעיף את כל הציוד משם.
גלעד הוא האיטריה הגבוהה עם המשקפיים שתמיד "מסדר" עניינים.

אף אחד לא מוציא שום דבר. זו הרעה בתנאים, וגלעד הולך לקבל גם הרעה בתנאים של חוליות C1-C7.

המון אנשים מתלוננים על הבמות. בעיקר אנשים מבוגרים. ואחרי הכמעט-מחיצת-ראש שהייתה שם לפני חודש הם בכלל מחכים להעיף את כל הציוד משם.
גלעד הוא האיטריה הגבוהה עם המשקפיים שתמיד "מסדר" עניינים.
עם שיער לבן קצת ושבא עם טריינינגים כתומים לעיתים קרובות?
מעניין לי את הביצים שמישהו כמעט מת שם, יש אזהרה מפורשת שאין להכנס בלי מדריך כי זה חדר להרמת משקולות.

אנשים טוענים שהבמות הן ההרעה בתנאים. זה לא היה שם לפני חצי שנה, כל הזקנים והכוסיות יכלו לעשות את קפיצות הבוסו שלהם בשקט. פתאום גנבו להם חדר.

עם שיער לבן קצת ושבא עם טריינינגים כתומים לעיתים קרובות?
מעניין לי את הביצים שמישהו כמעט מת שם, יש אזהרה מפורשת שאין להכנס בלי מדריך כי זה חדר להרמת משקולות.

האזהרה הגיעה אחרי שכמעט מחצו לזקנה אחת את הראש.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איפה חסר להם מקום לשטויות שלהם, רבע מהחדר עם הבמות הוא עם מזרונים וחצי מהקומה למטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית