SSing

• פותח/ת השרשור
אז היא סתם זיינה את השכל. היא רמזה שכביכול הבמות בכלל שייכות להם (המשקולנים) ושהסיבה היחידה שהן שם היא שמשפצים להם את האולם, ושכדאי שפשוט נעמיד פנים שאין שם במות כי הן בכלל לא בשבילנו.

אז היא סתם זיינה את השכל. היא רמזה שכביכול הבמות בכלל שייכות להם (המשקולנים) ושהסיבה היחידה שהן שם היא שמשפצים להם את האולם, ושכדאי שפשוט נעמיד פנים שאין שם במות כי הן בכלל לא בשבילנו.
ואיי ואיי אם היא הייתה אומרת את זה לי או לאלכס.
זו הגמדה או אחת אחרת?

• פותח/ת השרשור
זאת הייתה אחת אחרת, לפי הגישה הייתי אומר שהיא סוג של מקבילה נשית של פבל.
ואל דאגה, לפי איך שהפרצוף שלה נראה שהסברתי לה שהכלוב תפוס וכדאי שהיא תעמיד פנים שהוא לא קיים אני חושב שהיה סיכוי לא רע שהיא שקלה לקרוא לפבל שיבוא להניף אותי 🤡

חחחחחחחחחחחח יפה לפחות ענית לה בהתאם.
אלכס - אני חושב שזו הזונה שאמרה שנפרק את המוט. יאללה בשישי משאירים את כל הפלטות על המוט

• פותח/ת השרשור
אל תשכחו סירטון.
ואני לא חושב שיש יותר מדי אפשרויות בקשר למי שזאת יכולה להיות. בנתיים המשקולניות היחידות שראיתי הן הגמדה והיא, יש יותר מ-2?

• פותח/ת השרשור
עליתי ל78 קילו משבוע שעבר, עדיין עלייה איטית למדי.

Squat - 102.5kg 3x5.
Press - 52.5 5-3-3, לא יודע מה קורה עם הפרס, זה נהיה ממש מכה. בסט האחרון התעצבנתי שלא הצלחתי לסיים שוב ופשוט השלמתי ל-5 עם פוש פרסים.
Deadlift - 115kg 1x5, שוב גב תחתון עגול. קראתי שוב את כל הפרק בספר וראיתי מחדש את הקטע של הדדליפט בדיוידי אבל אני פשוט לא מצליח לפתור את זה וזה משגע אותי.

אה, ופבל, בנדיבותו הגדולה, לא הציק לי יותר מדי היום שנכנסתי לעשות את הדדליפט 🤡

יש לך פלטות של חצי קילו אצל המשקולנים. תנצל את זה.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה! עוד חודש אני רוצה להיות לפחות 84 קילו כבר עם סקוואט של 132.5 לחמישיות, אז אני מקווה שאני לא אתקע בדרך.

ותודה אלכס! לא היה לי מושג. אני אתחיל לעבוד איתן מעכשיו בפרס.

אני מקווה! עוד חודש אני רוצה להיות לפחות 84 קילו כבר עם סקוואט של 132.5 לחמישיות, אז אני מקווה שאני לא אתקע בדרך.

ותודה אלכס! לא היה לי מושג. אני אתחיל לעבוד איתן מעכשיו בפרס.

תאכל כל הזמן אל תפסיק לדחוף אוכל
זה הסוד

• פותח/ת השרשור
יאפ זה התיכנון. אני חושב אולי להוסיף עוד ליטר חלב ליום ולהגיע ל-4500 קלוריות יומיות, הדבר היחידי שעוצר אותי זה התופעות לוואי הלא נחמדות של החלב על מערכת העיכול שלי.

יאפ זה התיכנון. אני חושב אולי להוסיף עוד ליטר חלב ליום ולהגיע ל-4500 קלוריות יומיות, הדבר היחידי שעוצר אותי זה התופעות לוואי הלא נחמדות של החלב על מערכת העיכול שלי.

שתה בחצאים ועל בטן מלאה .

חבר'ה, להיזהר עם הלכלוכים על מקום העבודה שלכם. אתם אף פעם לא יודעים מי קורא את הפוסט ומה הקשר שלו לגלעד ההומו 🙄

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבעיקר לא אכפת להם שגלעד ההומו ידע שהם קראו לו הומו 😉

ותודה דאוס, אני אנסה. עד עכשיו באמת שתיתי את זה לפחות ליטר ברצף, ובעיקר בבוקר לפני שאכלתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון יום ראשון טיפוסי:
Squat 105kg 3x5, עומק מפוקפק בחלק מהחזרות אבל אני אאשים את יום ראשון בזה.
Bench Press - 70kg 5-4-4, אימון הבא אני סוגר את ה-70.
אחרי זה עבדתי על הטכניקה של הפאורקלין עם 45, קורן נתן לי קצת עצות לפעם הבאה אז אני מקווה שביום חמישי הם יראו יותר טוב.
Assistance - BW chin ups - 2x5.

• פותח/ת השרשור
עליתי ל-79 קילו, אז התוספת באוכל עוזרת.
סה"כ לא אימון נוראי -
Squat 107.5 5-5-4F, כשל אמיתי ראשון בסקוואט 🤡 אני אנסה לאכול יותר ולעלות פעם הבאה.
Press - 42.5 5-5-4, הייתי חלוק בין לעשות 41 או 42.5, בסוף החלטתי על השני. אימון הבא אני סוגר.
Deadlift 110 1x5, קורן לימד אותי איך להחזיק גב כמו שצריך אז ירדתי במשקל בשביל לעבוד על הטכניקה. אימון הבא אני אמשיך לעבוד על זה ונראה אם אני אעלה במשקל עוד או לא.

כולם לאחל לליצן מזל טוב על המעיכה הראשונה בסקוואט, מי שמגיב ולא מאחל מקבל באן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית