הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

אנשים טוענים שהבמות הן ההרעה בתנאים. זה לא היה שם לפני חצי שנה, כל הזקנים והכוסיות יכלו לעשות את קפיצות הבוסו שלהם בשקט. פתאום גנבו להם חדר.
אני נרשמתי כי ראיתי במות, אם לוקחים את הבמות אני רוצה כסף בחזרה.

דניאל אני אתפוס אותו לדיבור ואגיד לו כל מה שאני חושב, יש מזרונים גם למעלה באירובי שאפשר לעשות שם קרקס.

אני חושב ברצינות על ללכת למקום אחר, עכשיו כשהמנוי שלי הולך להיגמר בסוף מרץ.
הבמות לא ישארו, אני בטוח. השאלה כמה זמן זה ייקח.

אנשים טוענים שהבמות הן ההרעה בתנאים. זה לא היה שם לפני חצי שנה, כל הזקנים והכוסיות יכלו לעשות את קפיצות הבוסו שלהם בשקט. פתאום גנבו להם חדר.

אני נרשמתי כשהיו במות, ונרשמתי בעיקר בגללן. מבחינתי זו הרעה בתנאים. וגם זה שאני רואה את הפרצוף המכוער של גלעד זו הרעה בתנאים. עדיף שהוא יפנה את עצמו עם המזרנים שלו משם.

אני דיברתי על זה איתו ועם כל מיני אנשים שם. אנחנו צריכים להבין שבתכל'ס הקהל החשוב שם זה האוכלוסייה המבוגרת. הם אלה שמשלמים הרבה כסף. הסטודנטים הם "קהל שבוי", הם באים כי זה יחסית זול וקרוב לאוניברסיטה. בדיוק עכשיו קנו איזה 6 מכשירי אירובי חדשים, שבכל אחד מהם היה אפשר לקנות עוד סט שלם של במה+מוטות+פלטות. בהתחלה הבמות לא ממש הפריעו לאף אחד, אבל אז התחילו לגדר שם את כל העסק ואנשים התחילו להתלונן.

• פותח/ת השרשור
אם הם יתחילו לעשות שטויות כמו להוציא את הבמות אני פשוט אדרוש את הכסף בחזרה ואתחיל לסדר לי מכון בבית גם. תכננתי לעשות את זה רק אחרי שיגמר לי המנוי אבל אין לי סיבה לרצות להישאר במקום שלא שמים עליי זין.

• פותח/ת השרשור
סוג של "אימון" היום. הגעתי אחרי לילה של שינה קטועה כל כמה שעות, הקפה לא עזר בכלל (!), ואני חושב שהרגליים שלי עדיין מרגישות את יום שלישי כי הQuads והמקרבים כאבו לי כמו לא יודע מה. הדבר הטוב היחידי זה שיש לי את הסופ"ש לנוח עכשיו.

בקיצור, עשיתי סקוואטים קלים שהרגישו כבדים, בנצ' קל שהרגיש כבד וכמה האנג קלינים בשביל לעבוד טיפה על הטכניקה.

אה ולפי המשקל אני משהו בין 79.5-80, עוד מעט עובר את קורן!

• פותח/ת השרשור
Squat 110kg 3x5.
Press 55kg 3x5
Deadlift - 110 1x5

סה"כ אחלה אימון, מאוד מרוצה מזה שהצלחתי את הסקוואט והפרס ושסידרתי את הטכניקה בדדליפט.

יפה אתה ויקינג צעיר, גם ג'ינג'י וגם מתחיל להרים כבד. יאללה פלטה בפרס

• פותח/ת השרשור
שאני אלמד איך לצבור רייג' אמיתי הוא יוכפל עם הג'ינג'יות והמוט יתחיל לפחד.

• פותח/ת השרשור
אימון מוזר:
Squat - 115kg 1x5 בצד אחד היה 2.5 קילו יותר כי אני ליצן קצת ואלכס לא שם לב.
אחרי זה עשיתי 2 סטים נורמלים של 112.5kg שאחריהם ראיתי כוכבים בעיניים והרגשתי שאני עוד שניה מקיא. לקח לי חצי שעה להתאושש מזה קצת ותוך כדי עשיתי את החימום של הבנצ'.
BP - 75kg 5-5-3, נראה לי שיהיה ריסט בקרוב.
בשלב הזה עדיין לא הרגשתי משהו אז עשיתי רק סט אחד של מתח בסופינציה 5 חזרות וסיימתי להיום.

• פותח/ת השרשור
טכנית כן, כי זה המשקל הכי גבוה ששמתי, אבל זה כל אימון ככה אז זה נראה לי קצת מוזר לכתוב בתוכנית שמתקדמים בה כל אימון PR. ותודה, למרות שלפעמים אני מרגיש שאני לא שובר מקביל כמו שצריך.

טכנית כן, כי זה המשקל הכי גבוה ששמתי, אבל זה כל אימון ככה אז זה נראה לי קצת מוזר לכתוב בתוכנית שמתקדמים בה כל אימון PR. ותודה, למרות שלפעמים אני מרגיש שאני לא שובר מקביל כמו שצריך.
זה באמת קורה לפעמים, אבל בעיקר בחזרות 4\5 אז נתתי לך כבר את האפשרויות:
לחזור על האימון או להחליט שאתה בסדר עם זה שאתה מפספס עומק בחלק מהחזרות ולרוץ הלאה ולאכול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית