נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
סחטיין על ההתקדמות במשקלים
כמה אתה כבר שוקל?
כמה אתה כבר שוקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלכס ראה היום את שני הסטים האחרונים שלי, אם הוא קורא פה אני אשמח אם הוא יוכל להגיב על העומק בחזרות האחרונות. לא זכרתי לשאול כי באמת הייתי במצב שבעיקר חיפשתי איפה לשכב לכמה דקות.
ותודה סאב-זירו! אני מנחש לפי ההתקדמות שלי עד עכשיו שאם אני אשקל מחר בבוקר אני אהיה 82 קילו. אז 18.5 קילו מאז שהתחלתי לפני 8 שבועות +-.
אין לך סיכוי.רק אם הוא יפסיק לעלות במשקל גם. נראה כמה זמן הוא מסוגל לאכול כמו בן אדם 🤡
אין בעיה אבל תדע שאתה פוסי שמשתמש בקיצורי דרך.לא חוכמה להשתמש בחומרים אנאבולים כמו חומוס. אם ככה אני אתחיל להשתמש באוריאו ובמבה חלווה.
18.5 קילו בחודשיים?אלכס ראה היום את שני הסטים האחרונים שלי, אם הוא קורא פה אני אשמח אם הוא יוכל להגיב על העומק בחזרות האחרונות. לא זכרתי לשאול כי באמת הייתי במצב שבעיקר חיפשתי איפה לשכב לכמה דקות.
ותודה סאב-זירו! אני מנחש לפי ההתקדמות שלי עד עכשיו שאם אני אשקל מחר בבוקר אני אהיה 82 קילו. אז 18.5 קילו מאז שהתחלתי לפני 8 שבועות +-.
ראית מה זה? הוא פשוט מוטציה שעלתה רק בשומן. בגלל זה הוא גם התחזק, השומן מרים את המשקלים החדשים.18.5 קילו בחודשיים?
זה לא קצת מוגזם? :ם
ומה יגידו האנשים בוינגייט שאפשר לעלות רק קילו שריר בחודש גג? D:
(אבל עדיין הייתי חושב 5 קילו בחודש גג מספיק לא?)
כמה השמנת? וכמה קלוריות אתה אוכל ~?
ראית מה זה? הוא פשוט מוטציה שעלתה רק בשומן. בגלל זה הוא גם התחזק, השומן מרים את המשקלים החדשים.