הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

אלכס ראה היום את שני הסטים האחרונים שלי, אם הוא קורא פה אני אשמח אם הוא יוכל להגיב על העומק בחזרות האחרונות. לא זכרתי לשאול כי באמת הייתי במצב שבעיקר חיפשתי איפה לשכב לכמה דקות.

ותודה סאב-זירו! אני מנחש לפי ההתקדמות שלי עד עכשיו שאם אני אשקל מחר בבוקר אני אהיה 82 קילו. אז 18.5 קילו מאז שהתחלתי לפני 8 שבועות +-.

אלכס ראה היום את שני הסטים האחרונים שלי, אם הוא קורא פה אני אשמח אם הוא יוכל להגיב על העומק בחזרות האחרונות. לא זכרתי לשאול כי באמת הייתי במצב שבעיקר חיפשתי איפה לשכב לכמה דקות.

ותודה סאב-זירו! אני מנחש לפי ההתקדמות שלי עד עכשיו שאם אני אשקל מחר בבוקר אני אהיה 82 קילו. אז 18.5 קילו מאז שהתחלתי לפני 8 שבועות +-.

פששש אחי אבל אני מקווה שאתה לא מתבאס שהכל שומן?

כמה ליטר חלב ביום אתה שותה?

התחלתי ממצב של שחיפיות ומשקלים אפסיים, אני הרבה יותר מרוצה מלשקול כמו שאני עכשיו גם אם בדרך העלתי שומן. גם ככה בקרוב אני מקווה להגיע למשקל יעד ולהתחיל לחתוך קצת בפחממות וכל זה.
ו-2 ליטר ביום, לא יותר. את השאר (ה-2800 קלוריות האחרות) אני משלים באוכל.

אז לפחות לא סבלתי לחינם 🤡
אבל זה באמת משהו שאני מנסה לשים לב אליו בכמה אימונים האחרונים אחרי שקורן אמר לי על זה והתחלתי להרגיש את זה קצת בעצמי.

רק אם הוא יפסיק לעלות במשקל גם. נראה כמה זמן הוא מסוגל לאכול כמו בן אדם 🤡

לא חוכמה להשתמש בחומרים אנאבולים כמו חומוס. אם ככה אני אתחיל להשתמש באוריאו ובמבה חלווה.

18.5 קילו בחודשיים?

זה לא קצת מוגזם? :ם
ומה יגידו האנשים בוינגייט שאפשר לעלות רק קילו שריר בחודש גג? D:
(אבל עדיין הייתי חושב 5 קילו בחודש גג מספיק לא?)
כמה השמנת? וכמה קלוריות אתה אוכל ~?

18.5 קילו בחודשיים?

זה לא קצת מוגזם? :ם
ומה יגידו האנשים בוינגייט שאפשר לעלות רק קילו שריר בחודש גג? D:
(אבל עדיין הייתי חושב 5 קילו בחודש גג מספיק לא?)
כמה השמנת? וכמה קלוריות אתה אוכל ~?
ראית מה זה? הוא פשוט מוטציה שעלתה רק בשומן. בגלל זה הוא גם התחזק, השומן מרים את המשקלים החדשים.

ראית מה זה? הוא פשוט מוטציה שעלתה רק בשומן. בגלל זה הוא גם התחזק, השומן מרים את המשקלים החדשים.

קוראים לזה - bounce. אתה יורד בסקוואט עד שהשומן בתחת נדחס מול השומן בירכיים ואז אתה משחרר בפתאומיות את כל האנרגיה הפוטנציאלית הזאת על ידי שינוי כיוון מהיר. אין לזה קשר לשרירים.

אני מקפיץ את המוט על השומן שלי בשביל להרים אותו, כמו בסרט פלבר.
אין לי מושג כמה השמנתי, כי לא עניין אותי אף פעם לבדוק אחוזי שומן לפני או אחרי, ואני לא יודע כ"כ איך זה יכול להיות מוגזם אם אכלתי עוד הרבה פחות ממה שהייתי אמור. וכמו שאמרתי קודם, המטרה שלי מעבר להתחזק זה להגיע למשקל יעד, ברגע שאני אגיע אליו אני גם ככה אתחיל לשנות את התזונה שלי בשביל להוריד חלק מהשומן שצברתי בדרך.
ועד לפני שבועיים - שלושה אכלתי בערך 3000 קלוריות ליום, עכשיו אני אוכל 4000 אחרי שהתחלתי להאט קצת.

מישהו צריך לעשות תוכנית טלוויזיה כזאת לאנשים שעושים SS - "לעלות בגדול". הייתי הולך ומנצח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית